Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Vijana bigsmile.gif super thumbup.gif Kaktusiukas įtariu mažiukas. Seniai tu ją augini? bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif grozis!....ar tai ciapiopaja?
Atsakyti
Cia Yavia cryptocarpa smile.gif

@asta, pirkau pernai rudeni atrodo, gerai nepamenu ax.gif
dydis gal kokie 3 cm.
Atsakyti
Pasirodžius saulei, rodomės naujus žiedelius. ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Gal kas žinote koks tai notokaktusas. Žydim pirmą kartą.
Atsakyti
gal notocactus mammulosus smile.gif
Atsakyti
Kokie malonūs vaizdai iš pat ryto bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
labai grazus ziedukai smile.gif))
Atsakyti
Nuostabūs žiedai wub.gif

Aš kol kas neturiu kuom temą papuošti - echinopsiai apsipumpuravę, bet dar tik po kokio mėnesio turbūt pražys. Šiuo metu žydi tik huernijos ir pelžiedinė skeltuonė savo 3 mm žiedeliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 05 20, 09:59)
Radau jo e-maila vasario menesio, kad zada issiust kaktusus geguzes 20  smile.gif Tai persiunciau ji jam. Tiesa sakant nemegstu, kai nesilaikoma zodzio, kuiciamasi  blush2.gif Megstu daryt viska greitai ir vykdyti savo pazadus. O jei negali - tai nezadek.

Kas liecia italu mazaji uzsakyma, tai padekojo uz pinigus siandien. Manau, kad per sia savaite gal ir supakuos  smile.gif

Nepyk Tina ant to seno čeko. Jis gali ir birželį atsiusti smile.gif
Aš sėklas iš jo užsisakiau, praėjo visi laukimo terminai ir galvoju- neatsius, tai ir labai labai gerai ax.gif
Bet atsiuntė doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Tiesa, stebuklas kad gavau siuntynį nes pašto paslaugų kokybė... Vat kai visa organizacija elgiasi baisiai, tai šlykštu. Ir pavardę mano, ir adresą iškraipė ir aišku, ne į tą dėžutę dar įmetė. Čia Kauno centrinis paštas.
Vijana, mano kakusėlė vardu epithelanta HR 168 bockei. wub.gif
Atsakyti
Ortija, nervinuos del to, kad birzeli man gi svarbus ivykis, o jis cia kaip tycia veluoja. Siaip kiek pas ji uzsakinejau, tai tvarkingai issiusdavo. dabar sakau gal gi jam kas atsitiko unsure.gif Gerai, kad dar italais save pradziuginom.
Ka padarysi - laukiam. Kada bus, tada bus. Kiap nors islaviruosiu ir su situ uzsakymu. Gal neuztruksiu ilgai ligoninej birzeli.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2013 05 21, 09:52)
epithelanta HR 168 bockei. wub.gif

Labai labai wub.gif bigsmile.gif grazus dar toks "daugiavaikis" wub.gif
Atsakyti
Jau turiu ir aš kuo pasigirt ax.gif

Rebutia Eos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 21 gegužės 2013 - 11:52