Vijana super Kaktusiukas įtariu mažiukas. Seniai tu ją augini?
grozis!....ar tai ciapiopaja?
Pasirodžius saulei, rodomės naujus žiedelius.
Gal kas žinote koks tai notokaktusas. Žydim pirmą kartą.
Gal kas žinote koks tai notokaktusas. Žydim pirmą kartą.
Kokie malonūs vaizdai iš pat ryto
Nuostabūs žiedai
Aš kol kas neturiu kuom temą papuošti - echinopsiai apsipumpuravę, bet dar tik po kokio mėnesio turbūt pražys. Šiuo metu žydi tik huernijos ir pelžiedinė skeltuonė savo 3 mm žiedeliais
Aš kol kas neturiu kuom temą papuošti - echinopsiai apsipumpuravę, bet dar tik po kokio mėnesio turbūt pražys. Šiuo metu žydi tik huernijos ir pelžiedinė skeltuonė savo 3 mm žiedeliais
QUOTE(Tina* @ 2013 05 20, 09:59)
Radau jo e-maila vasario menesio, kad zada issiust kaktusus geguzes 20 Tai persiunciau ji jam. Tiesa sakant nemegstu, kai nesilaikoma zodzio, kuiciamasi Megstu daryt viska greitai ir vykdyti savo pazadus. O jei negali - tai nezadek.
Kas liecia italu mazaji uzsakyma, tai padekojo uz pinigus siandien. Manau, kad per sia savaite gal ir supakuos
Kas liecia italu mazaji uzsakyma, tai padekojo uz pinigus siandien. Manau, kad per sia savaite gal ir supakuos
Nepyk Tina ant to seno čeko. Jis gali ir birželį atsiusti
Aš sėklas iš jo užsisakiau, praėjo visi laukimo terminai ir galvoju- neatsius, tai ir labai labai gerai
Bet atsiuntė Tiesa, stebuklas kad gavau siuntynį nes pašto paslaugų kokybė... Vat kai visa organizacija elgiasi baisiai, tai šlykštu. Ir pavardę mano, ir adresą iškraipė ir aišku, ne į tą dėžutę dar įmetė. Čia Kauno centrinis paštas.
Vijana, mano kakusėlė vardu epithelanta HR 168 bockei.
Ortija, nervinuos del to, kad birzeli man gi svarbus ivykis, o jis cia kaip tycia veluoja. Siaip kiek pas ji uzsakinejau, tai tvarkingai issiusdavo. dabar sakau gal gi jam kas atsitiko Gerai, kad dar italais save pradziuginom.
Ka padarysi - laukiam. Kada bus, tada bus. Kiap nors islaviruosiu ir su situ uzsakymu. Gal neuztruksiu ilgai ligoninej birzeli.
Ka padarysi - laukiam. Kada bus, tada bus. Kiap nors islaviruosiu ir su situ uzsakymu. Gal neuztruksiu ilgai ligoninej birzeli.
QUOTE(Ortija @ 2013 05 21, 09:52)
epithelanta HR 168 bockei.
Labai labai grazus dar toks "daugiavaikis"
Jau turiu ir aš kuo pasigirt
Rebutia Eos
Rebutia Eos