Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

nepavyksta įkelti foto, nesuprantu.. 1,35 mb tai per didelė tai išeinauser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurutexxxx: 13 balandžio 2013 - 10:56
Na, kiek as suprantu, tai is stulpiniu kaktuseliu kogero neverta laukti ziedu, jie musu salygomis neprazysta,... arba ivyktu stebuklas biggrin.gif smile.gif
daugiau mazyte opuncija, jinai irgi greitu laiku nezydes, jei is viso zides g.gif
na, kaip matau tai daug echinopsiu turite, tai tikrai turi zydeti, kaip ir mammillaria.
Daugiau gal pakomentuos labiau ismanancios..

Atsakyti
QUOTE(Vėtrungėlė @ 2013 04 11, 19:48)
Merginos, kai dedate žydinčių kaktusų nuotraukas, parašykite, kiek maždaug žydi  koks kaktusas. Būtų įdomu sužinoti,  dėl vietos stokos turiu rinktis tik pačius pačiausius, o gražių tiek daug... smile.gif

Ilgiausiai žiedais džiugina Rebutijos ir Mammillarijos. Jos dažniausiai sukrauna po labai daug žiedų. Tada vieni žydi kiti vysta ir taip ilgai džiugina akį ir širdį mirksiukas.gif

QUOTE(laurutexxxx @ 2013 04 13, 10:26)
nepavyksta įkelti foto, nesuprantu.. 1,35 mb tai per didelė tai išeina

Nepradžiuginsiu ir aš. Žiedų laukčiau tik iš Mammillarijos. Iš echinopsių irgi laukčiau žiedų, bet tik kai jie didesni jau bus.
Esu skaičiusi spaudoje, kad retais atvejais pražysta ir kai kurie stulpeliniai Lietuvoje. Moteris pražydinusi stulpelinį kaktusą sakė, kad stengiasi daryti kuo ekstramalesnius temperatūrų skirtumus žiemą ir vasarą.

Dar žiūrint nuotrauką atrodo, kad žemė labai kieta. Žemė turėtų būti laidi vandeniui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norvide: 14 balandžio 2013 - 16:35
Kokiu grazuoliu jus turit wub.gif O kaip zydi wub.gif
As tik 5 kaktusiukus turiu, vienas zydejo, kitas ruosiasi zydet, o kiti ar zydi nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 04 12, 16:59)
Migmig - kaip auginate pirmoje nuotraukoje mammilliarija? ar labai inoringa?
O gal zinote sio kaktuselio pavadinima? Gal mammilliarija? g.gif
http://public.fotki....c-0076-jpg.html

Dar tik pirmi metai ji pas mane, sunku pasakyti, bet manau, kad viena sunkiau auginamų, nes retesnė. Na bet bus matyt, kaip augs, ar kitais metais pražys. g.gif cool.gif

O kas ten toks, tikrai pasakyti negaliu, labai nematytas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2013 04 14, 22:19)
Dar tik pirmi metai ji pas mane, sunku pasakyti, bet manau, kad viena sunkiau auginamų, nes retesnė. Na bet bus matyt, kaip augs, ar kitais metais pražys. g.gif  cool.gif

Tikrai nesudetinga 4u.gif , trecia museit vasara bus pas mane, siuo metu antri metai zides-krauna pumpureli smile.gif
Atsakyti
Man pavasaris tikriausiai galva susuko - prisipirkau kaktusu, stapeliju seklu smile.gif
Gal kas sejote Cereus forbesii spiralis? Kaip greitai jie dygsta? Pasejau daugiau nei pries savaite, laikau dezutes sviesiai, bet gyvybes ten nesimato g.gif
Negana to, neatsilaikiau pries Crassula pyramidalis "Buddha's Temple" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 15 balandžio 2013 - 08:51
Tina,o tu jau išsiuntinėjai kiek kam mokėti? Gal sakau mane praleidai unsure.gif

Migmig,Aupo žiedeliai wub.gif

laurutexxxx jau merginos pasakė,kurie gali žydėti,bet aš juos rimtai rekomenduočiau persodinti į kitą žemę,kurioje būtų smėlio ar žvyro ir akmenukų. Tręšti jų dažnai tikrai nereikia,nes nuo trąšų jie labiau auga,bet nežydi.
Atsakyti
Radaom truputi ekonomiskesni sprendima su italais thumbup.gif laukiu paskutinio ju laiskucio galutiniam suderinimui ir siandien pat prasiuntinesiu skaiciukus. Noriu pasitarti su jumis kokiu kursu man skaiciuoti, nes kol nedarau mokejimo, jis nera aiskus g.gif 3,5? ar truputi daugiau umest? ar paskui galus issilyginsim? ka manot? o gal paypale euro kursas yra stabilus? nelabai zinau sita.
Atsakyti
Viskas, sedu siust skaiciukus.

Zinokit anuliavau vazoniukus, nes del ju baisiai isauga siuntimas verysad.gif gal rasim ka gero kur arciau nusipirkt, pas kokius lenkus. Dabar vienam augaliukui prisides maziau iskart.

Butu gerai, kad greit sureguotumet ir pervestumet pinigelius, nes italai jau laukia apmokejimo. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 15, 15:17)
Viskas, sedu siust skaiciukus.

Zinokit anuliavau vazoniukus, nes del ju baisiai isauga siuntimas  verysad.gif gal rasim ka gero kur arciau nusipirkt, pas kokius lenkus. Dabar vienam augaliukui prisides maziau iskart.

Butu gerai, kad greit sureguotumet ir pervestumet pinigelius, nes italai jau laukia apmokejimo. Aciu  4u.gif

Tikrai rasim dar tu vazoneliu irnesakyk.gif puiku, kad siuntimas sumazejo bigsmile.gif
Atsakyti
Na va, visiems prasiusta. Kartais mano e-maila meta i spam'a, nes TEO kazkoki kvaila gala dave .zmail. Tai jei nerasit inbox'e, patikrinkit ir ten. Tikrai visiems nusiusta.
Atsakyti