Aišku jei turėčiau tik 50kaktusų, vargu ar vienu metu būtų 10žiedų, nes tikrai ne visi žydi, ne visiems viskas patinka ir apskritai dar ne visi turbūt tinkamo amžiaus, o kai jų labai daug, tai galima atrinkti žydinčius ir tada jau atrodo nemažai
QUOTE(Tina* @ 2013 05 13, 10:35)
Migmig, kaip tu jauties? kada tiksliai turesi? as tai jau puskuoju, sunku darosi viskas, net pas savo kaktusus i antra auksta uzlipt
Dėkui jaučiuosi visai neblogai, bet va pasėdėti ir pasigrožėti kaktusais nėra kada. Visas mano laisvas laikas dabar atrodo taip: Laksto išprotėjus nėščia moteriškė po daržą paskui vaiką ir vis, neskink salotų, nelipk į šiltnamį, nemėtyk akmenų, nenusisuk sparndo ir nebučiuok Euphorijų obesų (kažkodėl mano vaikui labai patinka apvalūs žali sukulentai, kaktusiukai, tiesa ir vis bando litopsus išrauti, nes į akmenukus panašūs ) Taigi ramybės trūksta, nelabai ir matau tuos žiedus, nes vieni užsiskleidžia iki to laiko kol atrandu laisvą minutę pasėdėti, o kiti dar nebūna išsiskleidę, tai bent nuotraukose savais pasigrožiu naktimis
Mano antrasis turėtų atkeliauti liepos pačioj pabaigoj, gal net rugpjūtį.
O šiaip ir manieji nežydėtų,jeigu saulė nešviestų, va pastaruoju metu beveik kiekvieną dieną lepina saulė kaitra, tai ir kaktusai sparčiai skleidžia žiedus. Jei tik apsiniaukusi diena, retas kuris išsiskleidžia visu grožiu