Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Tina* @ 2013 05 12, 11:28)
Italiskoji rebutia colorea  wub.gif

Grazuole,ju jau nera verysad.gif labai norejau jos.
Ir veranda yra geris,gailiuosi,kad planuojant statybas nepasidariau tokios patalpos,o galejau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *EljaRo*: 12 gegužės 2013 - 15:30
Stai ir mano sios dieneles ziedelei bigsmile.gif pirma karta ji pas mane prazydo clap.gif
user posted image
Atsakyti
cia mano italiskoji rebutia huarinensis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurventa: 12 gegužės 2013 - 17:52
Na va kaip greit cia su tais italais - jau ir ziedais visas dziugina thumbup.gif

jurventa, grazi rebutija wub.gif

QUOTE(Ortija @ 2013 05 12, 16:24)
Graži Tina tavo veranda.

QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 12, 16:27)
Ir veranda yra geris,gailiuosi,kad planuojant statybas nepasidariau tokios patalpos,o galejau verysad.gif

Oi cia tik mazas kuklus balkoniukas, planuoju ant grindu neapsideliot, cia tik laikinas bardakelis. Bandysim tilpt loviuose ant palanges. Siaip dar bus pokyciu su sia veranda, pnauojama isgriaut siena ir balkoniukas jungsis su kambariu, bet kalbinu vyra, kad idetu stiklines stumdomas duris, kad jis uzsidarytu. Dabar sis balkoniukas toks pusiau skustas, pusiau luptas dar.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 05 12, 20:21)
bet kalbinu vyra, kad idetu stiklines stumdomas duris, kad jis uzsidarytu. Dabar sis balkoniukas toks pusiau skustas, pusiau luptas dar.

svarbu ,kad turi toky svajoniu plotely,ir dar yra galimybiu tobulinti ir grazinti!
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 12, 16:27)
Grazuole,ju jau nera verysad.gif labai norejau jos.

Neuzfiksavau pirmais skaitydama. Galesim kada kokius vaikiuku mainus padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 05 12, 21:37)
Neuzfiksavau pirmais skaitydama. Galesim kada kokius vaikiuku mainus padaryt  mirksiukas.gif

Tai as tau jau ruosiu tu vaikiuku nuo italu,tik ar noresi klausimas kazkokiu-susirasysim per az.Vistiek cekus pasiimti uzsuksiu,tai ir kas is mazyliu jei tiks paimsiu kartu.O dar dabar vel laukiu siuntos wub.gif oi kaip smagu laukti.
Atsakyti
Visada prašom, visi norintys priimami į mano žiemos sodą mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

Labai gražūs visų pirkiniai, augaliukai, o dar gražesni žiedai thumbup.gif thumbup.gif
Smagu gauti augalus, kurie jau pasiruošę žydėti, o ne mažuliukus be šaknų cool.gif

Toliau vėl žydi kiti, gaila, kad kai kurie taip trumpai rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Visa lentyna vien tik kaktusų su žiedais:
user posted image
user posted image
Papildyta:
Man patinka Italo kaktusai, nes jie jau dideli ir dauguma žydi, aš pernai daug naujų nusipirkau ir praktiškai visi dabar krauna pumpurėlius, žydi, matyt ten pas juos labai geros sąlygos, įdomu kaip bus po kitos žiemos. g.gif
Tačiau tikrai ne visi žydi ilgai kaip turėtų, ir daug rebutijų kurios sukrovė po kelis pumpuriukus, pražydo tik po vieną žiedą, o kiti nudžiūvo. Aišku, nesistebiu, nes visgi dar ne visi ir normaliai įsitvirtinę. rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Gražūs jūsų spygliukai, bet iš karto kyla klausimelis smile.gif , kaip jums taip pavyksta, vienu metu tiek daug kaktusiukų pražydyti, ar specialiai kažkaip juos "maitinate"? ax.gif Labai graži kolekcija, aš saviškius be galo myliu..bet paskutiniu metu nesiseka man su jų auginimu- per daug vandenuko jiems duodu ir supūdinu.
O jūsų- superiniai, thumbup.gif
Atsakyti
Migmig kaip visada stebinat ziedu gaus thumbup.gif kaip malonu atejus rasti tiek daug ziedu wub.gif wub.gif svajoju as apie toki savo rojaus kampeli ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 13 gegužės 2013 - 09:02
Migmig, is tiesu skendi zieduose wub.gif

Siaip tesiant apie zydejimus. Pastebejau, kad rebutia colorea pilnai prasiskleidzia, kai nera tiesiogines saules. Ji pas mane atveria zieda rytais ir vakarais. Maniau, kad ju zydejimui kaip tik reikia saules. Tarkim kokio gymno be saules nepriversi atvert ziedo.

Tiesa, musu letapedis cekas jau erzina mane. Na kiek galima kuistis unsure.gif Noriu gi spet as kol dar esu 2 in 1 atlikt si uzsakyma biggrin.gif Dar karta dedu pliusa italams - uz greiti, grazius augalus ir asortimenta. Manau, kad tikrai dar is ju pirksiu, kai nusistoves mano kasdienybe smile.gif

Migmig, kaip tu jauties? kada tiksliai turesi? smile.gif as tai jau puskuoju, sunku darosi viskas, net pas savo kaktusus i antra auksta uzlipt doh.gif

Atsakyti
Migmig,jauciu sau sedeciau tarp tu ziedu ir relaksuociau wub.gif Gera ranka turi moterie 4u.gif
Mano dauguma kaktuseliu pumpurus dziovina unsure.gif saule pasilde savaite,o dabar lyja savaite.su striukemis y lauka einame,o buvau jau siltus drabuzius auksciau uzkelus-vat ir nera man zydejimo tokio,kaip pernai.
Atsakyti