Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Svekutes,

Rodausi su savo kaktusu kuris prazydo pries kelias dienas smile.gif Siaip visalaik isleidzia po viena zieda, o si karta visi trys ir kas keisciausia kad siais metais zydi jau antra karta smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 11, 19:23)
Siuo metu italai atnaujino puslapy-daug sviezienos yra bigsmile.gif as vakar vakarojau ten ir suku galva mesti y maisely dabar ar ne.....oi yra ten gerio.
Papildyta:
smile.gif

Na ir kam Jus uzsiminet doh.gif vel visokiausiu noris kaktuseliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir aš radau vieną kaktusą cactus-art biz, naujai atsiradusį. Ir taip man jo reikia, nors plyšk... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2013 05 11, 16:23)
o mane tai šitas labai gundo,gal kuri auginat,ar sudėtinga priežiūra? g.gif labai gražus wub.gif
http://www.cactus-ar.....erioides).asp

Labai gražus wub.gif
Aš jį įrašiusi dabartiniame čeko užsakyme. Tikiuosi, kad turės ir atsiųs.
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 05 11, 19:28)
Na ir kam Jus uzsiminet doh.gif  vel visokiausiu noris kaktuseliu lotuliukas.gif

Na ka ir vel neturiu 50eur rolleyes.gif uzsakymas padarytas.
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2013 05 11, 20:02)
Labai gražus  wub.gif
Aš jį įrašiusi dabartiniame čeko užsakyme. Tikiuosi, kad turės ir atsiųs.

Na lauksim foto naturoj thumbup.gif Jau pavydžiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 11, 23:45)
Na ka ir vel neturiu 50eur rolleyes.gif uzsakymas padarytas.

As dar kol kas laikausi, gerai, kad neturiu reikemu kortliu biggrin.gif biggrin.gif reikia dar sulaukti ceko grozybiu bigsmile.gif
Atsakyti
Italiskoji rebutia colorea wub.gif

[attachmentid=228279]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 05 12, 12:28)
Italiskoji rebutia colorea  wub.gif

Labai grazus siedelis wub.gif spalva ryski bigsmile.gif
Atsakyti
Kokia grazi rebutia Tina wub.gif
siandien mazuli ziedeli radau smile.gif mammillaria humboldtii
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 05 12, 12:57)
Labai grazus siedelis wub.gif  spalva ryski bigsmile.gif

Realybej jis net akis gadina savo ryskumu. Uzlipau siandien i savo mini oranzerija, atveriau duris ir ziuriu sviecia is toli smile.gif

Labai grazi balta mammi. Pradejo man tokios sniegines patikti wub.gif
Papildyta:
Stai koks vaizdelis pas mane, tik kolkas placiais rakursais neemiau, nes dar ne viskas iki galo sutvarkyta. Bet jau ir dabar man ten gera. Ir panasu, kad kaktusams patinka - daug sviesos ir silumos, susidaro nakties/dienos temperaturu skirtumai. Vyrui juokaudama sakiau jog jei kokia vetra nusinestu ta mano balkoniuka, tai tikrai numirciau is liudesio biggrin.gif

[attachmentid=228281]
[attachmentid=228282]
Papildyta:
O cia rebutija zydi kaip pamisus, ziedeliai tokie gan didoki.

[attachmentid=228283]
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2013 05 11, 15:23)
o mane tai šitas labai gundo,gal kuri auginat,ar sudėtinga priežiūra? g.gif labai gražus wub.gif
http://www.cactus-ar.....erioides).asp

Aš tokių gal 10 turu biggrin.gif
Maždaug 4 -5 mm skersmens. Tai mazas kaktusėlis. Auginau iš pradžių viena didelį, bet šeštuose metuose pasimirojo. persodinau ir užsilenkė. Priežiūra nesudėtinga, kaip ir visų, tik žiemoja šilčiau ir labai kaitrių spidulių nenori.... Po to kai mirė fraileja iš Roventos pirkta pasisėjau ... Dabar daug turiu. Bet mano čėkiškos sėklos ne ypač daigios.

Graži Tina tavo veranda.
Atsakyti