Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(rrine @ 2013 05 10, 12:58)
ačiū, Tina 4u.gif  4u.gif  4u.gif
mano dičkiukas, kitų nerodysiu- identiški jau rodytiems smile.gif
[URL=http://www.radikal.ru]

O koks pavadinimas sio Jusu naujoko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 05 10, 14:19)
O koks pavadinimas sio Jusu naujoko? 4u.gif

echinocereus reichenbachii albispinus Troy smile.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų kaktusai thumbup.gif

O aš jaučiu vėl pradedu užsikabliuoti ant kaktusų auginimo. Buvo metas, kai mažinau jų skaičių namie, dabar, žiūriu, vėl pradeda didėti doh.gif rolleyes.gif
Tik va gyvenu bute, kur sunku nutaikyti daugiau vėsios vietos žiemojimui... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 05 10, 11:05)
Na ir sita matosi auga, tikiuosi greitu metu atsigaus ax.gif
Bet kas keisciausia idejo 2 rebutijas aureispinas bigsmile.gif  ir gan dideles. O rebutia fulviseta jei neklystu su ziedeleis dviem gal nenudziovis ir pasirodys visame grazume biggrin.gif
Papildyta:
Gal kas zinote del ko gali taip buti? tokiu baltu dengesi kaktusas, cia liga, ar kas jau puola? g.gif  atsiprasau nelabai vykusi nuotrauka 4u.gif

Čia sensta tavo kaktusas.
Pavydžiu tau rebucijų blink.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pasiemiau ir as savo kudykius. Aciu Tinai ir Fretkai 4u.gif O jau supakavus Tina kaip leliukus susukus wub.gif

As zemiu nenusipirkau, kaip man juos iki rytojaus laikyti patarkite. Gal saknis sudrekinti? Ryt leksiu iki senuku kai tik atsidarys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2013 05 10, 20:15)
Sveikos,

Pasiemiau ir as savo kudykius. Aciu Tinai ir Fretkai 4u.gif  O jau supakavus Tina kaip leliukus susukus wub.gif

As zemiu nenusipirkau, kaip man juos iki rytojaus laikyti patarkite. Gal saknis sudrekinti? Ryt leksiu iki senuku kai tik atsidarys blush2.gif

Iskart pasodinus nelaistykite kokias 2-3dienas,tikrai nereikia,o gal tik augala nupurskite vandeniu,ar ne merginos?
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 10, 21:51)
Iskart pasodinus nelaistykite kokias 2-3dienas,tikrai nereikia,o gal tik augala nupurskite vandeniu,ar ne merginos?

Aciu, pasiskaiciau rusu saite, kad nelaistyti iki savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2013 05 10, 20:44)
Čia sensta tavo kaktusas.
Pavydžiu tau rebucijų blink.gif

Na va lyg ir kokius metus ar daugiau turiu tik ji, o jau sensta biggrin.gif
O rebuciju nepavydekit, po to neaugs pas mane unsure.gif
Kaip manot gerai padariau, kad i viena vazona susodinau? nesubadys jos viena kitos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 11 gegužės 2013 - 11:10
wacko.gif pas italą dabar atsirado kaktusas (Uebelmannia pectinifera
) kurio taaaiiiip norėjau... fear.gif
Taip susinervinau frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aupo: 11 gegužės 2013 - 13:50
QUOTE(Aupo @ 2013 05 11, 14:49)
wacko.gif pas italą dabar atsirado kaktusas (Uebelmannia pectinifera
) kurio taaaiiiip norėjau...  fear.gif
Taip susinervinau  frusty.gif

Kažkas regis augalų labirintuos vėl renka užsakymą iš ten. Galit pabandyt pažiūrėti:)
Atsakyti
o mane tai šitas labai gundo,gal kuri auginat,ar sudėtinga priežiūra? g.gif labai gražus wub.gif
http://www.cactus-ar.....erioides).asp
Atsakyti
Siuo metu italai atnaujino puslapy-daug sviezienos yra bigsmile.gif as vakar vakarojau ten ir suku galva mesti y maisely dabar ar ne.....oi yra ten gerio.
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti