Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Manieji smile.gif

Chamaecereus hybrid cv. RAINBOW
[attachmentid=228250]
Gymnocalycium bruchii
[attachmentid=228251]
Sulcorebutia gerosenilis
[attachmentid=228252]
Echinocereus reichenbachii v. perbellus
[attachmentid=228253]
Tavaresia grandiflora
[attachmentid=228254]
Mammillaria theresae
[attachmentid=228255]
Opuntia compressa Monmouth (atspari salciui)
[attachmentid=228256]
Atsakyti
OOOO wub.gif sitas koks fainuolis bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Tavaresia grandiflora
Atsakyti
Aha, tik turejo idet tris, o idejo tik dvi verysad.gif Vietoj vienos buvo pakaitalas idetas su uzrasu, kad jis vietoj tavaresijos. Kadangi dvi tokias pat eme vienas zmogus, tai as sau pasilikau viena uzsakyta, o kita su pakaitaliuku atidaviau. Tikiuos neuzsitrauksiu dideles rustybes, nes lygiai taip pat labai norejau sio augalo. blush2.gif tai bene vienintelis italu liapsusas. Aisku galejo jie parasyt, kad turi tik dvi, bet matyt per velai usiziurejo. Tam zmoguciui pazadu pirmaji ugyventa vaika 4u.gif
Atsakyti
Tina, ačiū labai už siuntimo iš italo organizavimą 4u.gif Kiek matau iš nuotraukų, tai visų augaliukai tokieee dideli, kad gražu pažiūrėti bigsmile.gif Mano M. theresae irgi "riebi" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 05 09, 09:18)
Siandien jau turetumet gauti. Bent jau Panevezys tai maciau jau pas laiskininka  smile.gif

Tina ačiū,kaktusiukai jau namie biggrin.gif Jau kokie gražuoliai,vaikuoti,ir su pumpurais kaikurie wub.gif Patenkinta laaabai thumbup.gif
Atsakyti
Na stai ir as su savo naujokais bigsmile.gif
Copiapoa lauii, nuvyle siek tiek dydis ir lyg ir su erkutem atkeliavo, kazkokia apvalgyta atrodo
user posted image
Pygmaecereus akersii familiaris
user posted image
Rebutia aureispina
user posted image
Rebutia fulviseta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2013 05 09, 16:41)

O vietoj Amigo light man rekomendavo va tokį:
user posted image

Bet dar pati nepirkau, nebandžiau, bet žinau, kad pigesnis tikrai, turėtų būti Rimi

Aš pabandžiau tą molio kraiką. Irt kol kas neyra. Tik plaut gerokai reik, dulka labai. Ir aišku bent su medeliais tai jis turi minusą, kad apvalus, t.y. Neskatina maitamųjų šaknų skaidymosi, bet tam yra ceolitas. Aš jį neseniai su akcija rimi pirkau.
Atsakyti
Aciu ir jums visiems, kurie dalyvavot uzsakyme. Smagu, kai atkeliauja tikrai grazus augalai ir pradziugina ne viena smile.gif

Wilmaw, mano copiapoa pernai irgi tokia neisvaizdi atkeliavo, bet perziemojo puikiai ir dabar jau matos, kad ima augti.
Atsakyti
As dar savu nepasiemiau smile.gif fretka, as ryt pasiskambinsiu jums 4u.gif
Atsakyti
Dėkoju Tinai ir Fretkai. Savo trichodiadema bulbosum jau gavau smile.gif vakare reiks greit į žemę kišti, nes gerokai sudžiuvus, o kuodeksas mažas, tai kaip ir nelabai daug vandens talpina. Tikiuos nepamiros vos atkeliavus. Atvyko su sudžiuvusiais žiedais, tai jau buvo žydėjus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolgimante: 10 gegužės 2013 - 07:38
QUOTE(Tina* @ 2013 05 09, 22:48)

Wilmaw, mano copiapoa pernai irgi tokia neisvaizdi atkeliavo, bet perziemojo puikiai ir dabar jau matos, kad ima augti.

Na ir sita matosi auga, tikiuosi greitu metu atsigaus ax.gif
Bet kas keisciausia idejo 2 rebutijas aureispinas bigsmile.gif ir gan dideles. O rebutia fulviseta jei neklystu su ziedeleis dviem gal nenudziovis ir pasirodys visame grazume biggrin.gif
Papildyta:
Gal kas zinote del ko gali taip buti? tokiu baltu dengesi kaktusas, cia liga, ar kas jau puola? g.gif atsiprasau nelabai vykusi nuotrauka 4u.gif
user posted image
Atsakyti
ačiū, Tina 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mano dičkiukas, kitų nerodysiu- identiški jau rodytiems smile.gif
[URL=http://www.radikal.ru]
user posted image[/URL]
Atsakyti