Manieji
Chamaecereus hybrid cv. RAINBOW
[attachmentid=228250]
Gymnocalycium bruchii
[attachmentid=228251]
Sulcorebutia gerosenilis
[attachmentid=228252]
Echinocereus reichenbachii v. perbellus
[attachmentid=228253]
Tavaresia grandiflora
[attachmentid=228254]
Mammillaria theresae
[attachmentid=228255]
Opuntia compressa Monmouth (atspari salciui)
[attachmentid=228256]
Aha, tik turejo idet tris, o idejo tik dvi Vietoj vienos buvo pakaitalas idetas su uzrasu, kad jis vietoj tavaresijos. Kadangi dvi tokias pat eme vienas zmogus, tai as sau pasilikau viena uzsakyta, o kita su pakaitaliuku atidaviau. Tikiuos neuzsitrauksiu dideles rustybes, nes lygiai taip pat labai norejau sio augalo. tai bene vienintelis italu liapsusas. Aisku galejo jie parasyt, kad turi tik dvi, bet matyt per velai usiziurejo. Tam zmoguciui pazadu pirmaji ugyventa vaika
Tina, ačiū labai už siuntimo iš italo organizavimą Kiek matau iš nuotraukų, tai visų augaliukai tokieee dideli, kad gražu pažiūrėti Mano M. theresae irgi "riebi"
QUOTE(Tina* @ 2013 05 09, 09:18)
Siandien jau turetumet gauti. Bent jau Panevezys tai maciau jau pas laiskininka
Tina ačiū,kaktusiukai jau namie Jau kokie gražuoliai,vaikuoti,ir su pumpurais kaikurie Patenkinta laaabai
Na stai ir as su savo naujokais
Copiapoa lauii, nuvyle siek tiek dydis ir lyg ir su erkutem atkeliavo, kazkokia apvalgyta atrodo
Pygmaecereus akersii familiaris
Rebutia aureispina
Rebutia fulviseta
Copiapoa lauii, nuvyle siek tiek dydis ir lyg ir su erkutem atkeliavo, kazkokia apvalgyta atrodo
Pygmaecereus akersii familiaris
Rebutia aureispina
Rebutia fulviseta
QUOTE(Migmig @ 2013 05 09, 16:41)
O vietoj Amigo light man rekomendavo va tokį:
Bet dar pati nepirkau, nebandžiau, bet žinau, kad pigesnis tikrai, turėtų būti Rimi
Aš pabandžiau tą molio kraiką. Irt kol kas neyra. Tik plaut gerokai reik, dulka labai. Ir aišku bent su medeliais tai jis turi minusą, kad apvalus, t.y. Neskatina maitamųjų šaknų skaidymosi, bet tam yra ceolitas. Aš jį neseniai su akcija rimi pirkau.
Aciu ir jums visiems, kurie dalyvavot uzsakyme. Smagu, kai atkeliauja tikrai grazus augalai ir pradziugina ne viena
Wilmaw, mano copiapoa pernai irgi tokia neisvaizdi atkeliavo, bet perziemojo puikiai ir dabar jau matos, kad ima augti.
Wilmaw, mano copiapoa pernai irgi tokia neisvaizdi atkeliavo, bet perziemojo puikiai ir dabar jau matos, kad ima augti.
As dar savu nepasiemiau fretka, as ryt pasiskambinsiu jums
QUOTE(Tina* @ 2013 05 09, 22:48)
Na ir sita matosi auga, tikiuosi greitu metu atsigaus
Bet kas keisciausia idejo 2 rebutijas aureispinas ir gan dideles. O rebutia fulviseta jei neklystu su ziedeleis dviem gal nenudziovis ir pasirodys visame grazume
Papildyta:
Gal kas zinote del ko gali taip buti? tokiu baltu dengesi kaktusas, cia liga, ar kas jau puola? atsiprasau nelabai vykusi nuotrauka
ačiū, Tina
mano dičkiukas, kitų nerodysiu- identiški jau rodytiems
[URL=http://www.radikal.ru]
[/URL]
mano dičkiukas, kitų nerodysiu- identiški jau rodytiems
[URL=http://www.radikal.ru]
[/URL]