Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Galiu ir aš paimti už visas vilnietes smile.gif Atsiimti iš manęs galima būtų Justiniškėse arba Antakalnyje smile.gif
Atsakyti
Na, jei Fretka paimtų, man visai tiktų Antakalnis. Tik imeskite, kaip Jus rasti ax.gif
Papildyta:
Bet viskas tinka ir su Žirmūnais. ax.gif
Atsakyti
Tina, parašysiu jums dėl visa ko savo adresą į až, nes ryt prisijungsiu tik vakare smile.gif
Atsakyti
Msn justuose butu idealu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
ateinu pasirodyti ir aš su savo keliais spygliuotaisiais thumbup.gif

tas galinis naujokas, pirktas gal tik prieš du mėnesius ir pumpuriuką pas mane išstenėjo bigsmile.gif thumbup.gif per keturis metus pas mane namie nei vienas kaktusas nėra žydėjęs blush2.gif biggrin.gif

user posted image

dar naujokų 4u.gif

user posted image

o šis priekinis keistuolis išdygo iš levandų sėklų lotuliukas.gif matosi ir katino bandyta atsikasti doh.gif bet laikosi thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 07 gegužės 2013 - 23:17
Merginos, adresuoju tada Fretkai. Noriu rytoj is pat ryto issiust, tai ketvirtadieni jau galesit issidalinti. Ryt parasysiu visoms AZ Fretkos tel. nr.
Papildyta:
Dar noriu pasakyt, kad Fretkai turesit atiduot pinigelius uz siuntima. ryt jai parasysiu kiek sumokejau.
Atsakyti
Justiniškės bigsmile.gif
Idealu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aupo: 08 gegužės 2013 - 06:36
Kaktuseliai visiems issiusti, laiskai su sekimo nuorodomis ir pinigeliais kiek mokejau surasyti el.pastu. Mano misija atrodo baigta karsta.gif

Dabar laukiu jusu pagyru su naujokais temuteje smile.gif
Papildyta:
Saviskius pafotkinsiu vakare. Vakar jau temstant susisodinau biggrin.gif
Atsakyti
Na štai maniškiai Italai naujokai: ax.gif

Mammillaria-gracilis-cv.-ARIZONA-SNOWCAP
user posted image

Echinopsis-hybrid-cv.-SIERRA-SKYLINE
user posted image

Astrophytum-myriostigma-quadricostatum
user posted image

Echinopsis-hybrid-cv.-mixed-colours
user posted image

user posted image

Tikrai dideli, 4-6 cm skersmens ir du net su pumpurais thumbup.gif

Labai ačiū Tinai už siuntimo organizavimą 4u.gif
Atsakyti
Labai gražūs augalai, ačiū Tinai už darbą.
Atsakyti
Gavau ir aš savo Astrophytum myriostigma nudum . Palyginus su čeko, tikrai didelis kaktusas, gaila, kad kito neturėjo. Ačiū Tinai 4u.gif
Bet mane neramina geltonos dėmės, ar čia taip turi būt, ar jau koks puvinys g.gif kaip manot?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 05 08, 13:58)
Gavau ir aš savo Astrophytum myriostigma nudum . Palyginus su čeko, tikrai didelis kaktusas, gaila, kad kito neturėjo. Ačiū Tinai 4u.gif
Bet mane neramina geltonos dėmės, ar čia taip turi būt, ar jau koks puvinys g.gif kaip manot?

user posted image

Oi manau as tyliai daug ka,nes mano astrophyto italu apacia ruda....ar tai turi buti arne?
O viena rebutija gavau su dememis taip pat,nupurskus lyg apmazejo,bet kad visai dingtu nera taip unsure.gif
Cia pas jus kad nebutu erkute kokia g.gif
Atsakyti