Galiu ir aš paimti už visas vilnietes Atsiimti iš manęs galima būtų Justiniškėse arba Antakalnyje
Na, jei Fretka paimtų, man visai tiktų Antakalnis. Tik imeskite, kaip Jus rasti
Papildyta:
Bet viskas tinka ir su Žirmūnais.
Papildyta:
Bet viskas tinka ir su Žirmūnais.
Tina, parašysiu jums dėl visa ko savo adresą į až, nes ryt prisijungsiu tik vakare
Msn justuose butu idealu
Labas vakaras,
ateinu pasirodyti ir aš su savo keliais spygliuotaisiais
tas galinis naujokas, pirktas gal tik prieš du mėnesius ir pumpuriuką pas mane išstenėjo per keturis metus pas mane namie nei vienas kaktusas nėra žydėjęs
dar naujokų
o šis priekinis keistuolis išdygo iš levandų sėklų matosi ir katino bandyta atsikasti bet laikosi
ateinu pasirodyti ir aš su savo keliais spygliuotaisiais
tas galinis naujokas, pirktas gal tik prieš du mėnesius ir pumpuriuką pas mane išstenėjo per keturis metus pas mane namie nei vienas kaktusas nėra žydėjęs
dar naujokų
o šis priekinis keistuolis išdygo iš levandų sėklų matosi ir katino bandyta atsikasti bet laikosi
Merginos, adresuoju tada Fretkai. Noriu rytoj is pat ryto issiust, tai ketvirtadieni jau galesit issidalinti. Ryt parasysiu visoms AZ Fretkos tel. nr.
Papildyta:
Dar noriu pasakyt, kad Fretkai turesit atiduot pinigelius uz siuntima. ryt jai parasysiu kiek sumokejau.
Papildyta:
Dar noriu pasakyt, kad Fretkai turesit atiduot pinigelius uz siuntima. ryt jai parasysiu kiek sumokejau.
Justiniškės
Idealu
Idealu
Kaktuseliai visiems issiusti, laiskai su sekimo nuorodomis ir pinigeliais kiek mokejau surasyti el.pastu. Mano misija atrodo baigta
Dabar laukiu jusu pagyru su naujokais temuteje
Papildyta:
Saviskius pafotkinsiu vakare. Vakar jau temstant susisodinau
Dabar laukiu jusu pagyru su naujokais temuteje
Papildyta:
Saviskius pafotkinsiu vakare. Vakar jau temstant susisodinau
QUOTE(eliss @ 2013 05 08, 13:58)
Gavau ir aš savo Astrophytum myriostigma nudum . Palyginus su čeko, tikrai didelis kaktusas, gaila, kad kito neturėjo. Ačiū Tinai
Bet mane neramina geltonos dėmės, ar čia taip turi būt, ar jau koks puvinys kaip manot?
Bet mane neramina geltonos dėmės, ar čia taip turi būt, ar jau koks puvinys kaip manot?
Oi manau as tyliai daug ka,nes mano astrophyto italu apacia ruda....ar tai turi buti arne?
O viena rebutija gavau su dememis taip pat,nupurskus lyg apmazejo,bet kad visai dingtu nera taip
Cia pas jus kad nebutu erkute kokia