Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

KVIECIU ATSIIMTI KAKTUSUS bigsmile.gif

Kaunietems - visadien busiu namie, galit uzsukti, pasiskambinkit tik pries tai, kad jusu maisiuka is anksto surasciau.

Kaktusai nerealus bigsmile.gif Manuosius idejo net zydincius. O dydziai kai kuriu kokie blink.gif Jau tiek geru emociju pasikroviau juos isskirstydama, kad kaip apsvaigus dabar biggrin.gif Tikrai visi dziaugsites, o rudeniop as butinai organizuosiu dar viena uzsakyma is tenais, jei mano mazi leliai leis smile.gif Tiesa sakant nenoriu jokio kito tiekejo po sio.
Papildyta:
Kas is kitu miestu - surasykit man savo pilnus adresus su pasto kodais, per siandien supakuosiu, o ryt issiusiu.

Vilnieciams krausiu i viena deze ir prasysiu, kad kazkas isdalintu. Gal yra savanoriu?
Atsakyti
Kaip smagu thumbup.gif reik eit zeme maisyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 07, 13:14)
Nuostabu 4u.gif
Kas gali buti graziau uz kaktusu ziedelius biggrin.gif

orchidėjų tongue.gif

Merginos, prašau identifikuokit, kažkokia avortija ar gasterija g.gif
user posted image
Atsakyti
Pirmieji siemet escobaria minima ziedeliai
user posted image
Atsakyti
Pamečiau Tinos telefoną, gal kuri parašysit man į až blush2.gif nesinori nepaskambinus važiuot blush2.gif

Vijana, be žodžių wub.gif wub.gif wub.gif

ir dar prie to pačio, žinau , kad kvailai užklausiu blush2.gif nu bet viltis paskutinė miršta- gal vaikiuką kas turi parduot mammillaria luethyi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 07 gegužės 2013 - 15:05
QUOTE(Tina* @ 2013 05 07, 14:40)

Vilnieciams krausiu i viena deze ir prasysiu, kad kazkas isdalintu. Gal yra savanoriu?

Geriausia aišku būtų, jei kas kur nors ne miesto pakrašty gyvenantis sutiktų apsiimti tokiu darbu. Aš tik vieną augalą teužsisakinėjau, o ir gyvenu Žirmūnuose ir tik po darbo valandų namie būnu. Vargiai, ar labai patogu būtų kitiems.
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2013 05 07, 16:04)
Pamečiau Tinos telefoną,

Parasiau.

Dar vis laukiu kas is vilnieciu padalintu augalus, butu sesiu zmoniu. Noreciau jau ryt issiusti.

Nu ir nusikaliau, kol isrusiavau karsta.gif

@asta, mate kaip as apsivertus wacko.gif zemes tik byra visur per krastus biggrin.gif

Dabar dar laukia pakavimas i kitus miestus ir busiu rami jau bei lauksiu jusu nuotrauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2013 05 07, 15:01)
Pirmieji siemet escobaria minima ziedeliai

Labai gražiai atrodo "bliūdukas" pilnas escobarijų wub.gif

Mano escobarija irgi žydėjo prieš kelias dienas
user posted image user posted image
Atsakyti
Merinos ziedeliai pasakiski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 07, 17:01)
Merinos ziedeliai pasakiski  smile.gif

minimos blush2.gif
Atsakyti
Na jei nieks neapsiims vilniečių siuntinio paimti, galėsiu aš. Bet tada reiks važiuoti iki manęs augalų paimti. (Žirmūnai, šalia batų kalno). Arba jei ten ne super didelis siuntinys, tai į darbą galėsiu paimti virš tunelio šalia seimo.
Atsakyti
Lolgimante, parasykit man savo pilna adresiuka del visa ko su pasto kodu.
Atsakyti