KVIECIU ATSIIMTI KAKTUSUS
Kaunietems - visadien busiu namie, galit uzsukti, pasiskambinkit tik pries tai, kad jusu maisiuka is anksto surasciau.
Kaktusai nerealus Manuosius idejo net zydincius. O dydziai kai kuriu kokie Jau tiek geru emociju pasikroviau juos isskirstydama, kad kaip apsvaigus dabar Tikrai visi dziaugsites, o rudeniop as butinai organizuosiu dar viena uzsakyma is tenais, jei mano mazi leliai leis Tiesa sakant nenoriu jokio kito tiekejo po sio.
Papildyta:
Kas is kitu miestu - surasykit man savo pilnus adresus su pasto kodais, per siandien supakuosiu, o ryt issiusiu.
Vilnieciams krausiu i viena deze ir prasysiu, kad kazkas isdalintu. Gal yra savanoriu?
Pamečiau Tinos telefoną, gal kuri parašysit man į až nesinori nepaskambinus važiuot
Vijana, be žodžių
ir dar prie to pačio, žinau , kad kvailai užklausiu nu bet viltis paskutinė miršta- gal vaikiuką kas turi parduot mammillaria luethyi
Vijana, be žodžių
ir dar prie to pačio, žinau , kad kvailai užklausiu nu bet viltis paskutinė miršta- gal vaikiuką kas turi parduot mammillaria luethyi
QUOTE(Tina* @ 2013 05 07, 14:40)
Vilnieciams krausiu i viena deze ir prasysiu, kad kazkas isdalintu. Gal yra savanoriu?
Geriausia aišku būtų, jei kas kur nors ne miesto pakrašty gyvenantis sutiktų apsiimti tokiu darbu. Aš tik vieną augalą teužsisakinėjau, o ir gyvenu Žirmūnuose ir tik po darbo valandų namie būnu. Vargiai, ar labai patogu būtų kitiems.
QUOTE(rrine @ 2013 05 07, 16:04)
Pamečiau Tinos telefoną,
Parasiau.
Dar vis laukiu kas is vilnieciu padalintu augalus, butu sesiu zmoniu. Noreciau jau ryt issiusti.
Nu ir nusikaliau, kol isrusiavau
@asta, mate kaip as apsivertus zemes tik byra visur per krastus
Dabar dar laukia pakavimas i kitus miestus ir busiu rami jau bei lauksiu jusu nuotrauku
Merinos ziedeliai pasakiski
Lolgimante, parasykit man savo pilna adresiuka del visa ko su pasto kodu.