Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Čia mano pirkiniai:
Gymnocalycium damsii cv. PURPLE BLUSH
user posted image
Lobivia cinnabarina v. waltrespiectii
user posted image
Puna subterranea forma incahuasii
user posted image
Escobaria sneedii v. leei
user posted image
Ir Puna bonieae, tokia prt mažytė, kaip Tinos
Atsakyti
Pasak šogerio "apipelijęs" doh.gif
user posted image
Atsakyti
Kokia grazi escobaria wub.gif Sidabrazoles gyvai maciau tik puna, nes tik ja perpakuot teko. O kambliuko astro tai kurkas didesnis, nei nuotraukoj atrodo, labai grazus wub.gif

Aciu uz fotoreportaza thumbup.gif
Atsakyti
Motinos dienos proga praydo mano Mediolobivia canacruzensis SE 102(Čekija, 2009). daug kartu ji buvo ant islikimo ribos, o dabar nudziugino smile.gif vasarojimas lauke jai tikrai isejo i nauda.

[attachmentid=228190]
Atsakyti
Labas merginos,turiu 4 kaktusus,kuriuos dave anyta,jos kaktusui virs 30 metu,taciau tik vienas is ju labai intensyviai auga,dar vienas bando vytis,o kiti du kaip parsiveziau mazus taip ir stovi beveik nepaauge unsure.gif po kiek mazdaug laiko jie gali suzydeti,nes pas mane jie jau antri metai,anytos kaktusas nesustodamas zydi nuostabiais ziedais?
Atsakyti
Valio, pagalvojau ai dar paziuresiu karteli kur tie musu kaktusai ir man jau rodo, kad abi dezes LT clap.gif Siandien atskrido i Vilniu ir buvo atiduotos i Kauna. Beda tik, kad mano pastas pirmadieniais nedirba doh.gif Na bet kaip nors istversim jau tiek lauke.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 05 05, 19:36)
Valio, pagalvojau ai dar paziuresiu karteli kur tie musu kaktusai ir man jau rodo, kad abi dezes LT clap.gif Siandien atskrido i Vilniu ir buvo atiduotos i Kauna. Beda tik, kad mano pastas pirmadieniais nedirba  doh.gif Na bet kaip nors istversim jau tiek lauke.

thumbup.gif Antradienį nusimato dalybos wub.gif
Atsakyti
Aha, stengsiuos kuo greiciau isrusiuot, suruost i kitus miestus siuntimui.

Na ir ka - lauksim ceko apsireiskiant su jo paskaiciavimais biggrin.gif
Atsakyti
kol lakiam najokiu, kiti dziugina
user posted image
Atsakyti
Siemet neturiu tiek ziedu,kiek turejau pernai tokiu metu unsure.gif kazkur busiu suklydusi,arba saule nuklydusi.....
Praradau sulcorebutijos grosenilis 8 pumpurus doh.gif matyt persausai laikiau,o taip dziaugiausi,teks y migmig rebutia pasiziureti ir tiek,nu as nevykele matyt siemet,ka ir ziemos nuostolis tik patvirtina,norejau daugiau,o gavosi maziau.Arba visai mazai ziedu bus.Et....pasiguodziau.
Atsakyti
Gaila nespejau visiskai prasiskleidusio ziedelio nufotografuoti smile.gif
Cintia knizei
user posted image
Atsakyti
Nuostabu 4u.gif
Kas gali buti graziau uz kaktusu ziedelius biggrin.gif
Atsakyti