Čia mano pirkiniai:
Gymnocalycium damsii cv. PURPLE BLUSH
Lobivia cinnabarina v. waltrespiectii
Puna subterranea forma incahuasii
Escobaria sneedii v. leei
Ir Puna bonieae, tokia prt mažytė, kaip Tinos
Pasak šogerio "apipelijęs"
Kokia grazi escobaria Sidabrazoles gyvai maciau tik puna, nes tik ja perpakuot teko. O kambliuko astro tai kurkas didesnis, nei nuotraukoj atrodo, labai grazus
Aciu uz fotoreportaza
Aciu uz fotoreportaza
Motinos dienos proga praydo mano Mediolobivia canacruzensis SE 102(Čekija, 2009). daug kartu ji buvo ant islikimo ribos, o dabar nudziugino vasarojimas lauke jai tikrai isejo i nauda.
[attachmentid=228190]
[attachmentid=228190]
Labas merginos,turiu 4 kaktusus,kuriuos dave anyta,jos kaktusui virs 30 metu,taciau tik vienas is ju labai intensyviai auga,dar vienas bando vytis,o kiti du kaip parsiveziau mazus taip ir stovi beveik nepaauge po kiek mazdaug laiko jie gali suzydeti,nes pas mane jie jau antri metai,anytos kaktusas nesustodamas zydi nuostabiais ziedais?
Valio, pagalvojau ai dar paziuresiu karteli kur tie musu kaktusai ir man jau rodo, kad abi dezes LT Siandien atskrido i Vilniu ir buvo atiduotos i Kauna. Beda tik, kad mano pastas pirmadieniais nedirba Na bet kaip nors istversim jau tiek lauke.
QUOTE(Tina* @ 2013 05 05, 19:36)
Valio, pagalvojau ai dar paziuresiu karteli kur tie musu kaktusai ir man jau rodo, kad abi dezes LT Siandien atskrido i Vilniu ir buvo atiduotos i Kauna. Beda tik, kad mano pastas pirmadieniais nedirba Na bet kaip nors istversim jau tiek lauke.
Antradienį nusimato dalybos
Aha, stengsiuos kuo greiciau isrusiuot, suruost i kitus miestus siuntimui.
Na ir ka - lauksim ceko apsireiskiant su jo paskaiciavimais
Na ir ka - lauksim ceko apsireiskiant su jo paskaiciavimais
kol lakiam najokiu, kiti dziugina
Siemet neturiu tiek ziedu,kiek turejau pernai tokiu metu kazkur busiu suklydusi,arba saule nuklydusi.....
Praradau sulcorebutijos grosenilis 8 pumpurus matyt persausai laikiau,o taip dziaugiausi,teks y migmig rebutia pasiziureti ir tiek,nu as nevykele matyt siemet,ka ir ziemos nuostolis tik patvirtina,norejau daugiau,o gavosi maziau.Arba visai mazai ziedu bus.Et....pasiguodziau.
Praradau sulcorebutijos grosenilis 8 pumpurus matyt persausai laikiau,o taip dziaugiausi,teks y migmig rebutia pasiziureti ir tiek,nu as nevykele matyt siemet,ka ir ziemos nuostolis tik patvirtina,norejau daugiau,o gavosi maziau.Arba visai mazai ziedu bus.Et....pasiguodziau.
Nuostabu
Kas gali buti graziau uz kaktusu ziedelius
Kas gali buti graziau uz kaktusu ziedelius