Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Tina* @ 2013 04 24, 18:14)
Italiski kaktusai jau kelyje bigsmile.gif  thumbup.gif

Laukiam laukiam bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2013 04 29, 20:54)

Kaip man patinka tie įskiepyti įvairiaspalviai kaktusiukai. Tik nesiseka man su jais draugauti. Vat ir šią žiemą supuvo raudongalvis. Poskiepio neišmečiau tai dabar jis užaugino atžalą. O iš tos atžalos auga kažkoks ūsas. Neįsivaizduoju kas iš to ūso užaugs.

Jie neilgaamžiai tie spalvotieji. O iš ūso niekas neužaugs , tai orinė šaknis. Poskiepis vadinasi hylocereus undatus.
Atsakyti
Kaktusų žydėjimas įsibėgėja biggrin.gif

Vieną dieną atrodo taip:
user posted image
user posted image

O kitą jau va taip:
user posted image

O dabar balandžio žiedai iš arčiau:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Ir dar truputis:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Migmig smile.gif kaip visada pas jus fantastiski ziedai, o kaip smagu ziureti kai tiek daug nuotraukyciu thumbup.gif

Wilmaw grazu labai, parodykite visa ziedeli, kai issiskleis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2013 04 30, 00:01)
Laukiam laukiam bigsmile.gif  thumbup.gif

Laukiu ne maziau, kolkas neisivaizduoju kur jie, nes ta ju sekimo nuoroda doh.gif schmoll.gif Noretusi gaut greiciau.

Migmig, kas per kaudeksas paskutinej foto?

Kada testudinariju ramybes periodas? Manosios augino vijoklius visa ziema, o dabar staigiai nudziovino.
Atsakyti
Migmig fantastiski žiedai!
Ir kompozicija labai graži!
Retai čia pasirodau, ir į užsakymą pavėlavau,on gaila. Lauksiu jūsų grožiu pasirodant kai gausit!
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 30, 10:56)

Migmig, kas per kaudeksas paskutinej foto?

Kada testudinariju ramybes periodas? Manosios augino vijoklius visa ziema, o dabar staigiai nudziovino.

Dėkui už pagyras žiedams thumbup.gif

Ten Sinningia, bet sėta kaip miksas, tai net nežinau kokia, įmesiu vėliau viso augaliuko nuotrauką.

Dioscoreos atrodo miega vasarą, bet reiktų pasitikslinti, mano jau irgi nustojo augti, matyt užmigti sugalvojo. g.gif
Atsakyti
Migmig thumbup.gif žiedų gausybė wub.gif Smagu pasidžiaugti žiedukais thumbup.gif
Atsakyti
Va kaip ji atrodo:
user posted image

Va kaip jau atrodo kaudeksiukas, čia kitos, bet amžius panašus, tai panašūs ir kaudeksiukai jų:
user posted image
Atsakyti
Idomus augaliukas 4u.gif
Atsakyti
Tina* dar nieko negirdeti is Jusu pasto del kaktusiuku? 4u.gif ax.gif Labai jau laukiu naujoku, nekantrauju blush2.gif
Atsakyti
O sakykit kaip dulkes nuo kaktusų panaikinti?
Ir kas auginate Crasulla Budha Template, kokioj vietoj laikote? Pas mane gan sauletoje vietoje tai kažko džiuti paradejo g.gif gal per mažai lieju.... O va vienas kaktusiukas kur buvau uzsisakius is italo žiedus brandina,ko visai nesitikėjau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 01 gegužės 2013 - 19:10