Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Įkeliu keletą nuotraukų iš Rygos Botanikos sodo, ten buvo kaktusų dienos, kad kažkas ypatingo, nepasakyčiau. Pas mus parodoje tikrai įspūdingiau smile.gif
http://public.fotki....s-sodas-rygoje/
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2013 04 27, 15:47)
Kazi kur @asta dingusi g.gif

Nedingus,tik baigiu "išmylėt" Supermamą smile.gif retai kada prisijungiu 4u.gif

Schultz garden safe pernai naudojau,geras ir efektyvus dalykas,bet kaina doh.gif ypač kai praktiškai per kartą visą ir supurški cool.gif

QUOTE(zebrina @ 2013 04 27, 19:03)
Gal galit ivardint mano naujokus? ax.gif
user posted image

Hamatocactus setispinus. Kartais vadinama Ferocactus setispinus. Antrasis Echinocactus grusonii,kaip ir Wilmaw pasakė 4u.gif

QUOTE(eliss @ 2013 04 28, 10:24)
Įkeliu keletą nuotraukų iš Rygos Botanikos sodo, ten buvo kaktusų dienos, kad kažkas ypatingo, nepasakyčiau. Pas mus parodoje tikrai įspūdingiau smile.gif

Bet pats botanikos sodas su mūsiškiu nesulyginamas ane wub.gif Pačiam sode kaktusų dienos buvo ar kaip? Paroda gamtos namuose tai truputį vėliau numatoma g.gif
Kažkada teko būti ir parodoje,ir Botanikos sode wub.gif Albume yra kelios nuotraukos jei įdomu ax.gif

Kaip laukiu naujų kaktusiukų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 28 balandžio 2013 - 09:48
@asta, as irgi wub.gif ta sekimo nuoroda, kur jie man dave nieko gero neparodo, nera detalumo. Tik matau jog kazkur kely, bet neaisku kurioj vietoj. O dar pirmadieniais mano pastas nedirba, tai visas viltis dedu i antradieni.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2013 04 28, 10:40)

Bet pats botanikos sodas su mūsiškiu nesulyginamas ane  wub.gif  Pačiam sode kaktusų dienos buvo ar kaip? Paroda gamtos namuose tai truputį vėliau numatoma  g.gif

mūsų nebuvau blush2.gif Kretingos oranžerijoj tik buvau. Apie parodą nežinau nieko, ten dvi savaites, berods, kaktusų dienos buvo.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 28, 09:48)
ta sekimo nuoroda, kur jie man dave nieko gero neparodo, nera detalumo. Tik matau jog kazkur kely, bet neaisku kurioj vietoj. O dar pirmadieniais mano pastas nedirba, tai visas viltis dedu i antradieni.

aš ieškau Italijoje http://www.poste.it/...equando/home.do ir mūsų pašto nuoroda ieškoti užsienyje Lietuvoje http://www.post.lt/l.../siuntu-paieska
Atsakyti
Pagal pirmaja rodo labai abstrakciai, pagal antra - nieko neranda. Teks laukti be sekimo...
Atsakyti
Parasiau dar musu cekui, kad pradetu pakuot, nes kitaip iseisiu gimdyt, jei jis letai suksis biggrin.gif Jei rimtai, tai prasiau, kad pirmoj geguzes pusej issiustu.
Atsakyti
Stai pagaliau siandiena pradejo skleistis thumbup.gif gal rytoi pilnai prasiskleis bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Labai gražiai prie vazoniuko prisiderinęs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 04 15, 08:49)

Negana to, neatsilaikiau pries Crassula pyramidalis "Buddha's Temple"  doh.gif

Jei dabar gailiesi jį nusipirkusi tai visai mielai jį perimčiau biggrin.gif
QUOTE(evora @ 2013 04 18, 06:28)

Ir šviežutėlė sukulentų kompozicija ax.gif

user posted image

Kaip man patinka tie įskiepyti įvairiaspalviai kaktusiukai. Tik nesiseka man su jais draugauti. Vat ir šią žiemą supuvo raudongalvis. Poskiepio neišmečiau tai dabar jis užaugino atžalą. O iš tos atžalos auga kažkoks ūsas. Neįsivaizduoju kas iš to ūso užaugs.

QUOTE(Wilmaw @ 2013 04 29, 16:36)
Stai pagaliau siandiena pradejo skleistis thumbup.gif  gal rytoi pilnai prasiskleis bigsmile.gif

Ar tik taip atrodo ar tikrai tas žiedas didesnis už patį kaktusą bigsmile.gif
Atsakyti
Na tikrai dar maziukas gal kaip 1ct moneta, o aukstis apie 1cm 4u.gif ir dar turi vaikiuka, o jis dar mazesnis biggrin.gif
Atsakyti