Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Anril wub.gif wub.gif Nesuprantu kodėl maniškiai nenori žydėti,atrodo ir nemaži g.gif
Beja kurią dieną paskaičiau,kad iš sėklos sėta Lobivia ferox subręsta žiedams tik po 10metų. Oi ilgai lauksim ane biggrin.gif Kaip tavoji auga?

QUOTE(*EljaRo* @ 2013 04 21, 19:59)
@asta,R.eos pas mane gal sakau zeme per lengva ,nes as tokioje durpingoje daugiau auginu.

Durpių kaktusams aš vengiu. Rebutijas turiu dvi.Viena rubuiliukė,jau krauna pumpurus,kita leisgyvė. unsure.gif Tokią jau gavau ir niekaip neatgaivinu.Kelis kart persodinau,liejau Delfanu,kitokiu stimuliatorium ir nulis reakcijos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2013 04 23, 10:20)
Anril  wub.gif  wub.gif  Nesuprantu kodėl maniškiai nenori žydėti,atrodo ir nemaži  g.gif
Beja kurią dieną paskaičiau,kad iš sėklos sėta Lobivia ferox subręsta žiedams tik po 10metų. Oi ilgai lauksim ane  biggrin.gif  Kaip tavoji auga?

Žinai pas mane apatinėje lentynoje, prie stiklo ypač, dažnai apie 0 laipsnių būna. Gal ir minusas kada. Šiemet niekas nesušalo, bet pernai sušalusių buvo. Pas tave gal šilčiau, sugalvok kaip juos pašaldyti truputį smile.gif
Lobivia auga, galvojau, kada čia žydės. Bet pasirodo negreitai smile.gif Turiu kitą, anksčiau atsisųstą, tik trumpais dygliais. Gal ji anksčiau pražys. Ir jajoana mano niekaip nežydi. Gal ir jai 10 metų reikia bręsti.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2013 04 23, 09:20)
Rebutijas turiu dvi.Viena rubuiliukė,jau krauna pumpurus,kita leisgyvė.  unsure.gif Tokią jau gavau ir niekaip neatgaivinu.Kelis kart persodinau,liejau Delfanu,kitokiu stimuliatorium ir nulis reakcijos.  unsure.gif

Mano tos kur iš serijos pygmaea irgi prastai auga unsure.gif . Tavo pažiūrėjau pernai nuotraukose - labai neblogai atrodo 4u.gif Gal aš savo per mažai laistau arba reikia persodinti į didesnį vazonėlį, kad šaknys sustiprėtų - nes visai nepanašu, kad kokį vaiką galvotų leisti schmoll.gif Tavosios gal jau po pora vaikų turi?

Atsakyti
Gavau italu atsakyma jog uzsakyma issius sia savaite. Tad ruoskit vazoniukus, kita savaite jau gal turesim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2013 04 23, 12:26)
Žinai pas mane apatinėje lentynoje, prie stiklo ypač, dažnai apie 0 laipsnių būna. Gal ir minusas kada. Šiemet niekas nesušalo, bet pernai sušalusių buvo. Pas tave gal šilčiau, sugalvok kaip juos pašaldyti truputį smile.gif
Lobivia auga, galvojau, kada čia žydės. Bet pasirodo negreitai smile.gif Turiu kitą, anksčiau atsisųstą, tik trumpais dygliais. Gal ji anksčiau pražys. Ir jajoana mano niekaip nežydi. Gal ir jai 10 metų reikia bręsti.

Rūsyje apie 8 laikos,buvau pastačius arčiau lango,ten vėsiau. Pažiūrėsim ką jie šiemet galvos. rolleyes.gif

Jajoana pas mane nedidelė,bet jau žydėjo. Gaila,kad ne su juodu viduriuku. Turiu Augės sėjinuką,vienmetis su tavo Ferox,pažiūrėsim kiek laiko reiks jai,kad subręstų smile.gif

QUOTE(Prickly @ 2013 04 23, 12:42)
Mano tos kur iš serijos pygmaea irgi prastai auga unsure.gif . Tavo pažiūrėjau pernai nuotraukose - labai neblogai atrodo 4u.gif  Gal aš savo per mažai  laistau arba reikia persodinti į didesnį vazonėlį, kad šaknys sustiprėtų - nes visai nepanašu, kad kokį vaiką galvotų leisti schmoll.gif Tavosios gal jau po pora vaikų turi?

Viena,kuri prasčiau atrodo,būtent didesniam vazone ir auga,bet nesivaikuoja,kiek aplaužiau,tiek ir tėra. O kita auga visai mažam,ir užsiaugino porą vaikiukų.
P.S.Tavęs laukia rebutija,kurios prašei mirksiukas.gif Gal pavyks šiemet susitikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2013 04 23, 12:18)

P.S.Tavęs laukia rebutija,kurios prašei  mirksiukas.gif  Gal pavyks šiemet susitikt smile.gif

Džiuginanti naujiena bigsmile.gif Tikiuosi pavyks susitikt biggrin.gif
Atsakyti
Antra naktis, visi kaktusai be isimties gyvena siltnami cool.gif
jei kas turi koki atliekama rebutios eos vaikiuka su saknimis mielai pamainyciau i encephalocarpus strobiliformis, ar strombocactus disciformis, ar ESCOBARIA MINIMA,ar i Puna bonnieae vaikiuka.
Atsakyti
Keletas naujų žiedų smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ir mini 'sodelis', senokai norėjau pasisodint, pamačius jūsų nuotraukas, pagaliau prisiruošiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Italiski kaktusai jau kelyje bigsmile.gif thumbup.gif

Vakar buvau Ermitaze ir maciau idomiu crassulu, tokiu http://www.flickrive...ner/3723656756/ Vos atsilaikiau, nes esu sau davus zodi nepasiduoti emociniam augalu pirkimui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 24, 18:14)
Italiski kaktusai jau kelyje bigsmile.gif  thumbup.gif

Vakar buvau Ermitaze ir maciau idomiu crassulu, tokiu http://www.flickrive...ner/3723656756/ Vos atsilaikiau, nes esu sau davus zodi nepasiduoti emociniam augalu pirkimui  blush2.gif

OI kaip puiku bigsmile.gif

Gerai, jei iseina su emocijomis susitvarkyti lotuliukas.gif buna, ai tik si karta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2013 04 24, 11:13)
Antra naktis, visi kaktusai be isimties gyvena siltnami cool.gif
jei kas turi koki atliekama rebutios eos vaikiuka su saknimis

Nerimauji dėl kaktusų? Gerai viskas bus wink.gif

Aš galėčiau nulaužti dar vieną vaiką,bet būtų be šaknų unsure.gif

QUOTE(Tina* @ 2013 04 24, 18:14)
Italiski kaktusai jau kelyje

thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif Laukim kaktusiukų,paskui galėsim pasigirti savo turtu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti