Eliss O eupforbijos kaudeksiukas didelis?
Gal 2 cm. Iš čeko sakiausi, kad augimas nelabai matos, tik kad lapus auginas ir žydi kartais
QUOTE(eliss @ 2013 04 11, 12:43)
Gal 2 cm. Iš čeko sakiausi, kad augimas nelabai matos, tik kad lapus auginas ir žydi kartais
Jos ir neturi greitai augti,tai mini augalas Mano sūnus buvo užsikepęs kaudeksais,tokią užsisakė iš čeko. Auga ir gi labai lėtai,kartais net suabejoju ar apskritai gyva,tik lapeliai ir žiedeliai išgelbsti nuo abejonių
Tina* grazus ziedelis as toki uz sisakiau tik neatsimenu ar is Italo ar ceko
Merginos, kai dedate žydinčių kaktusų nuotraukas, parašykite, kiek maždaug žydi koks kaktusas. Būtų įdomu sužinoti, dėl vietos stokos turiu rinktis tik pačius pačiausius, o gražių tiek daug...
Nu kokių grožių prisižiūrėjau senoje temoje.
Tina kiek pasidarbavusi. Labai graži tavo kolekcija.
Pasižiūrėjus į Evoros nuotraukas užsimaniau juodos suknelės . Labai gražios nuotraukos ir jų objektai .
Ech, smagu žiūrinėti žiedais nuspalvintus psl.
Pas mane irgi jau pavasaris
gymnocalycium
Mammillaria
Aš su kokybe nedraugauju. Turiu seno tipo fotoaparatą. Ryškesnės nuotraukos išeina fotografuojant su blicu. Bet tada šešėlis išlenda. Jei duosit kokių patarimų būsiu dėkinga
Tina kiek pasidarbavusi. Labai graži tavo kolekcija.
Pasižiūrėjus į Evoros nuotraukas užsimaniau juodos suknelės . Labai gražios nuotraukos ir jų objektai .
Ech, smagu žiūrinėti žiedais nuspalvintus psl.
Pas mane irgi jau pavasaris
gymnocalycium
Mammillaria
Aš su kokybe nedraugauju. Turiu seno tipo fotoaparatą. Ryškesnės nuotraukos išeina fotografuojant su blicu. Bet tada šešėlis išlenda. Jei duosit kokių patarimų būsiu dėkinga
Pavasarėja temoj
Norvide,nesikabinėk prie savo nuotraukų,viskas liuks Jei gerai įžiūriu,gymniukas prašosi persodinamas
Norvide,nesikabinėk prie savo nuotraukų,viskas liuks Jei gerai įžiūriu,gymniukas prašosi persodinamas
Susirasineju su italais. Del siuntimo mokescio vienam augaliukui prisides apie eura. Musu visas siuntinys bus 4 dezes ir apie 7 kg. Tai ta 23,10 jie daugina is 4 Vat ju minusas - brangus siuntimas.
Jau suziurejom kartu visus augalus, surase ko neturi. Dabar man belieka paskaiciuot kiekvienam. Ir reik pirkt, nes ten pas juos greit situacija kinta, augalai dingsta.
Jau suziurejom kartu visus augalus, surase ko neturi. Dabar man belieka paskaiciuot kiekvienam. Ir reik pirkt, nes ten pas juos greit situacija kinta, augalai dingsta.
QUOTE(Tina* @ 2013 04 12, 10:55)
Susirasineju su italais. Del siuntimo mokescio vienam augaliukui prisides apie eura. Musu visas siuntinys bus 4 dezes ir apie 7 kg. Tai ta 23,10 jie daugina is 4 Vat ju minusas - brangus siuntimas.
Na prisideda tikrai nemazai bet kaktusiuku nauju vistiek norisi
Bendra siuntimo suma isdalinsiu ant augalu kiekio - kas daugiau augaliuku ima, tam gausis daugiau. Manau taip saziningiausia.