Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

user posted image

Puslapis kaktusams atpažinti

Mūsų parduotuvėse pirktų kaktusų pavadinimai

Apie ligas

Sena tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 11 balandžio 2013 - 07:02
Atskiros kaudeksinių temos lyg ir nėra, rodaus čia. Euphorbia ambovombensis, tik tokių smulkių žiedukų nelabai nufotkinsi rolleyes.gif

user posted image

Ir mamiliarijų žydėjimas, turbūt, jau nieko nenustebinsiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Eliss wub.gif O eupforbijos kaudeksiukas didelis?
Atsakyti
Gal 2 cm. Iš čeko sakiausi, kad augimas nelabai matos, tik kad lapus auginas ir žydi kartais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 04 11, 12:43)
Gal 2 cm. Iš čeko sakiausi, kad augimas nelabai matos, tik kad lapus auginas ir žydi kartais smile.gif

Jos ir neturi greitai augti,tai mini augalas smile.gif Mano sūnus buvo užsikepęs kaudeksais,tokią užsisakė iš čeko. Auga ir gi labai lėtai,kartais net suabejoju ar apskritai gyva,tik lapeliai ir žiedeliai išgelbsti nuo abejonių smile.gif
Atsakyti
Tina* grazus ziedelis wub.gif as toki uz sisakiau tik neatsimenu ar is Italo ar ceko ax.gif
Atsakyti
Merginos, kai dedate žydinčių kaktusų nuotraukas, parašykite, kiek maždaug žydi koks kaktusas. Būtų įdomu sužinoti, dėl vietos stokos turiu rinktis tik pačius pačiausius, o gražių tiek daug... smile.gif
Atsakyti
Nu kokių grožių prisižiūrėjau senoje temoje.

Tina kiek pasidarbavusi. Labai graži tavo kolekcija.

Pasižiūrėjus į Evoros nuotraukas užsimaniau juodos suknelės lotuliukas.gif . Labai gražios nuotraukos ir jų objektai mirksiukas.gif .

Ech, smagu žiūrinėti žiedais nuspalvintus psl.

Pas mane irgi jau pavasaris

gymnocalycium
user posted image

Mammillaria
user posted image

Aš su kokybe nedraugauju. Turiu seno tipo fotoaparatą. Ryškesnės nuotraukos išeina fotografuojant su blicu. Bet tada šešėlis išlenda. Jei duosit kokių patarimų būsiu dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Pavasarėja temoj wub.gif

Norvide,nesikabinėk prie savo nuotraukų,viskas liuks drinks_cheers.gif Jei gerai įžiūriu,gymniukas prašosi persodinamas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 12 balandžio 2013 - 07:46
Susirasineju su italais. Del siuntimo mokescio vienam augaliukui prisides apie eura. Musu visas siuntinys bus 4 dezes ir apie 7 kg. Tai ta 23,10 jie daugina is 4 doh.gif Vat ju minusas - brangus siuntimas.
Jau suziurejom kartu visus augalus, surase ko neturi. Dabar man belieka paskaiciuot kiekvienam. Ir reik pirkt, nes ten pas juos greit situacija kinta, augalai dingsta.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 12, 10:55)
Susirasineju su italais. Del siuntimo mokescio vienam augaliukui prisides apie eura. Musu visas siuntinys bus 4 dezes ir apie 7 kg. Tai ta 23,10 jie daugina is 4  doh.gif Vat ju minusas - brangus siuntimas.
Jau suziurejom kartu visus augalus, surase ko neturi. Dabar man belieka paskaiciuot kiekvienam. Ir reik pirkt, nes ten pas juos greit situacija kinta, augalai dingsta.

Na prisideda tikrai nemazai unsure.gif bet kaktusiuku nauju vistiek norisi blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Bendra siuntimo suma isdalinsiu ant augalu kiekio - kas daugiau augaliuku ima, tam gausis daugiau. Manau taip saziningiausia.
Atsakyti