MANGOOUTLET.com UŽSAKYTA
prisijungusioms
prisijungusioms
QUOTE(Kriiste @ 2013 04 18, 09:52)
kai namie sedi - ir butinai visa seima - gal ir galima neest po 6-7, mes 6 tik gryztam, naturalu kad isbadeje, tai puolam gamintis, jei pasiseka ant 8 ir valgom, o jei pirma i SM uzsuku - tai ir 9 nusikelia Pati per diena daznai net pamirstu apie valgyme - neturiu kada ir kur - o del viso kito - arbatos niekad ir negeriau su cukrumi, duona tik juoda ir tik su grudais visa seimyna valgom, batonas tik savaitgali su kiausiniu keptas, ir koses - nugi valgom - bet va esu grazi ir ne gramu maziau
nesuk galvos i bankrotus - juk pirkt smagu, o jei dar ir priezasti kam to reik turi - isvis super
nesuk galvos i bankrotus - juk pirkt smagu, o jei dar ir priezasti kam to reik turi - isvis super
aš irgi kai pradėjau dirbt 5 kg priaugau, grįžti 6, kol susitvarkai, padarai valgyt, tai valgai tikrai tik apie 8 ir už visą dieną.
Ir maisto tikrai ne daugiau suvartojo, bet reiškia orginizmui labai nepriimtinas toks režimas
QUOTE(Šyška @ 2013 04 18, 10:44)
Pas mane ant pilvo labiausiai liko po 3 vaikų. Ir kaip suprantu nelabai ką galima padaryt be odos tempimo operacijos... Bandžiau dietos laikytis, sportuot - svorio numečiau, bet pilvo sritis nesikeitė
aš tai su pilvu irgi nieko nepadarau, o dar kai pas mane jis supjaustytas, ta kažkaip jau ir susitaikiau, kad be šansų
o tesco rubams yra koks veikiantis kodukas
QUOTE(keistuole @ 2013 04 18, 14:48)
aš irgi kai pradėjau dirbt 5 kg priaugau, grįžti 6, kol susitvarkai, padarai valgyt, tai valgai tikrai tik apie 8 ir už visą dieną.
Ir maisto tikrai ne daugiau suvartojo, bet reiškia orginizmui labai nepriimtinas toks režimas
labai labai svarbu, ne per vieną kartą dienos porciją suvalgyti! Reikia valgyti dažnai po nedaug, o ne vieną-du kartus dienoje daug. Idealu valgyti būtų kas tris valandas. Paaiškinimą girdėjau tokį -kai organizmas gauna retai valgyti, jis supranta, kad atėjo badas ir reikia kaupti atsargas. Tuo tarpu, kai valgai dažnai, organizmas supranta, kad ne badmečio laikas, kad pastoviai gaus dozę, ir atsargų nekaupia
QUOTE(Kriiste @ 2013 04 18, 16:26)
nėra. intensyviai ieškojau vakar. nieko
Labukas,
priimciau kelias kaunietes i www.Sportsdirect.com krepsiuka. Noreciau nupirkti siandien, eurais
priimciau kelias kaunietes i www.Sportsdirect.com krepsiuka. Noreciau nupirkti siandien, eurais
QUOTE(Kriiste @ 2013 04 18, 15:26)
Yra berods tik pirmam pirkimui...
uzsakinesiu HM
QUOTE(Murčikas @ 2013 04 18, 12:27)
as impulse sukau kazkoki toki gana platu, ir viduje buvo daug mazu spygliuku, ir jis sukosi labai gerai, ne taip, kaip mano is rimi tai reik apziureti, gal kur kokia firma uzrasyta ant jo
p.s. nauja tema sukuriau, nekurkit
p.s. nauja tema sukuriau, nekurkit
jei užmatysit, kur gera kaina gerą lanką, pasidalinkit čia Matosi, kad tema daug kam aktuali Ech, būtų gerai, kad nusiperki lanką ir talija plonėja (be lanko sukimo), nusiperki Bio akmenį ir namai švarūs (be valymo) O tai dabar mirkstu internete, žinau, kad stebuklingi gaminiai yra pirkti, kai ką net nusiperku, bet nėra kada tų stebuklų išbandyti (visą laiką SM praryja )
QUOTE(Audry @ 2013 04 18, 16:14)
jei užmatysit, kur gera kaina gerą lanką, pasidalinkit čia Matosi, kad tema daug kam aktuali Ech, būtų gerai, kad nusiperki lanką ir talija plonėja (be lanko sukimo), nusiperki Bio akmenį ir namai švarūs (be valymo) O tai dabar mirkstu internete, žinau, kad stebuklingi gaminiai yra pirkti, kai ką net nusiperku, bet nėra kada tų stebuklų išbandyti (visą laiką SM praryja )
Turiu šį lankas, sunkus, masažuojantis, bet veikia tik mechaniniu būdu Bet jau kai veikia, tai ir rezultatas būna