pirkau neseniai. keliavo apie dvi savaites. neregistruotu, nes jokio numerio negavau ir neradau.
siunciau 4 buteliukus kvepalu (po 100ml) ir smulkmenu.
niekur neuzkliuvo ir dar pastininke tiesiai i namus atnese
pirksiu vadinas
QUOTE(Aset @ 2013 04 14, 22:25)
Ar kas e5p nebando ryt rinkt po papildymo? Regis skaiciau idemiai visus puslapius. bet neradau...
Galiu aš vėl parinkt iki 25lt arba prisijungčiau prie ko nors,nes dukra rado prekių rytojaus naujienuose tai dabar zyzia Įmes timpų ir treninginių haremo tipo kelnių Būtų Kaunas,arba galiu siųst loreta.nesvarbu@gmail.com
Ryt po papildymo perku everything5pounds Kaune.
Jokiu salygu, siuntima dalinu is prekiu skaiciaus
Kas jau zinot, rasykit i emaila
Geriausiai butu, kad jei zinot jog tikrai noresit, is anksto atsiustumet su dydziu, spalva ir nuoroda is facebook. Nes paskutiniu metu laukiu kol prisijungs po papildymo, o prekes dingsta
https://www.facebook...5...4947&type=1
Uzsakinesiu, kai preke nesieks 25lt.
Jokiu salygu, siuntima dalinu is prekiu skaiciaus
Kas jau zinot, rasykit i emaila
Geriausiai butu, kad jei zinot jog tikrai noresit, is anksto atsiustumet su dydziu, spalva ir nuoroda is facebook. Nes paskutiniu metu laukiu kol prisijungs po papildymo, o prekes dingsta
https://www.facebook...5...4947&type=1
Uzsakinesiu, kai preke nesieks 25lt.
Klaipėda SD, gal yra norinčių jungtis
QUOTE(Bluntė @ 2013 04 14, 17:18)
mes turim du vežimus vieną normalų su lopšiu ir sportinuku, dideliais ratais ir šį, skirtą kelionėm dūsauti kol kas nematau ko
aš sutinku,kad visi pasirenka kas jiem geriau Niekam neperšu savo nuomonės Daug su vyru skaitėm, domėjomės, išbandėm vežimų, klausėm sesers nuomonės, kuri turėjo metais vyresnį vaiką
aš sutinku,kad visi pasirenka kas jiem geriau Niekam neperšu savo nuomonės Daug su vyru skaitėm, domėjomės, išbandėm vežimų, klausėm sesers nuomonės, kuri turėjo metais vyresnį vaiką
man asmeniskai po savaitgalinio pasivazinejimo niekas sketuko jokio neikistu nekeisciau savo Jane slalomo i joki sketuka, tuo labiau kelioneje
Esme, kad nusprendziau siaip is neturejo ka veikti ir gal del mados, kad tipo mums mazai bereikia vezimo ir kad butu gerai koks kompaktiskesnis, ir isejau i miesta su tikrai geros firmos sketuku, naudotu vieno vaiko vos kelis men. Nuejau iki pasto ir pasikeikiau - aisku kaltas ir mano ugis ir musu saligatviai visu pirma tai paskaudo nugara, nes vezimas buvo man per zemas, o aukstis nesireguliuoja - nezinau ar kitu sketuku reguliuojasi. Antra pavargo rankos stumti is viso jegos, del mazu ratuku - musu Jane pastumi 2 pirstais ir spek begti is paskos trecia masi ratukai ikrisdavo i aligatviu duobes ir reikejo jau vezima kelti is tu duobiu, o ne pastumus lengvai per jas pervaziuoti. Ketvirta kol nuvaziavau iki pasto kokius 4 kartus vos neisverciau vaiko, per tuos pacius mazus ratukus ir dideles duobes saligatvyje.
Taigi sketukas man pasirode tinkamas nebent i dealiems saligatviams ir neausktiems zmonems, kur nera sniego.
darysiu ryt po papildymo uzsakyma, is e5p. norincios prisijungti rasykite, truksta prekiu. preke 28 lt. utena, kitur persiusiu.
Sveiki.
Jus cia gerai ismanote apie ePad, gal patarsite kaip sitas?
http://www.aliexpres.../793526503.html
1.Kaip man pasirinkti jei as noriu ir klaviaturos ir dekliuko? Ar 160 cia jau kaina viso komplekto?
(o gal klaviatura nereikalinga, niekada neturejau tokio daikto neisivazduoju )
2. Pries perkant jus parasote pardavejui, kad nurodytu mazesne kaina?
Jus cia gerai ismanote apie ePad, gal patarsite kaip sitas?
http://www.aliexpres.../793526503.html
1.Kaip man pasirinkti jei as noriu ir klaviaturos ir dekliuko? Ar 160 cia jau kaina viso komplekto?
(o gal klaviatura nereikalinga, niekada neturejau tokio daikto neisivazduoju )
2. Pries perkant jus parasote pardavejui, kad nurodytu mazesne kaina?
Darysiu užsakymą iš unserekleineapotheke.de.
Dar priimsiu kelias moterytes. Siuntimas 1Eur.
Krepšiukų laukiu saldus.pirkiniai@gmail.com
Laiško pavadinime- pardotuve, sm nikas. tel. nr. (kitaip prie uzsakymo nepriimsiu )
Atsimti reikės Fabijoniškėse.
Tik VILNIUS
Dar priimsiu kelias moterytes. Siuntimas 1Eur.
Krepšiukų laukiu saldus.pirkiniai@gmail.com
Laiško pavadinime- pardotuve, sm nikas. tel. nr. (kitaip prie uzsakymo nepriimsiu )
Atsimti reikės Fabijoniškėse.
Tik VILNIUS
O GAP dabar labiau apsimoka imti per UK adresą?
QUOTE(kiskius @ 2013 04 14, 22:24)
man asmeniskai po savaitgalinio pasivazinejimo niekas sketuko jokio neikistu nekeisciau savo Jane slalomo i joki sketuka, tuo labiau kelioneje
Esme, kad nusprendziau siaip is neturejo ka veikti ir gal del mados, kad tipo mums mazai bereikia vezimo ir kad butu gerai koks kompaktiskesnis, ir isejau i miesta su tikrai geros firmos sketuku, naudotu vieno vaiko vos kelis men. Nuejau iki pasto ir pasikeikiau - aisku kaltas ir mano ugis ir musu saligatviai visu pirma tai paskaudo nugara, nes vezimas buvo man per zemas, o aukstis nesireguliuoja - nezinau ar kitu sketuku reguliuojasi. Antra pavargo rankos stumti is viso jegos, del mazu ratuku - musu Jane pastumi 2 pirstais ir spek begti is paskos trecia masi ratukai ikrisdavo i aligatviu duobes ir reikejo jau vezima kelti is tu duobiu, o ne pastumus lengvai per jas pervaziuoti. Ketvirta kol nuvaziavau iki pasto kokius 4 kartus vos neisverciau vaiko, per tuos pacius mazus ratukus ir dideles duobes saligatvyje.
Taigi sketukas man pasirode tinkamas nebent i dealiems saligatviams ir neausktiems zmonems, kur nera sniego.
čia žinot kiekvieno poreikiai ir galimybės, man kadangi į mašinos bagažinę telpa daugų daugiausiai skėtukas ir tai ne bet koks ir kai renkuosi tarp variantų: vežti vaiką ar nešti jį, tai nebekliūna nei ūgis (178) nei šaligatviai, net ir per sniegą išvažiuoju, jei nestumdama tai traukdama
QUOTE(dinusia89 @ 2013 04 14, 22:29)
Sveiki,gal kas patarsite is kur galima butu parsisiusti vaikiska triratuka ar dviratuka? Didelis aciu kas pades
MyToys.de
QUOTE(Dorris @ 2013 04 15, 08:44)
MyToys.de
o ten kaži būna kokių nuolaidos kodukų (neskaitant to pirmo pirkimo)