Isivaizduokit situacija, dalis sveciu pirty, dalis ne pvz moterys. Kur jos eitu tuo momentu i wc? Teks eiti i wc prie miegamuju kuris mano galva toks asmeninis dalyakas, apsilankius vonios kambary galima daug nustatyt apie zmogu.. Asmeniskai man tiekpat nemalonu kaip ir kas raustus po mano stalcius.
Darbo kambarys karaliskoje vietoje o kambariukas miegamas nuskriaustas siaureje. Tikiuos ten ne vaika kambarys.
Durys is svetaines i katiline wtf
Vaikai ziuri multikus nuo kuriu galva istinsta, nori ramiai paskaitinet delfi, darbo kamary nepasislepsi, nera duru..
PS reziumuojant neisradinekit dviracio. Is bendro ploto atimat technines patalpas gaunas 3 miegamieji, salionas ir virtuve jiem reiktu manau maziausiai 80 - 100m2 bandymas ikomponuot kazka daugiau tai minimalizmas, gal ant popieriaus ir normaliai ziuris koridorius 1.2m plocio bet realiai tai nemalonus tunelis. Svetaine maziau kaip 25m2 yra kisene, miegamasis 12m yra kambarys kuriame yra lova ir galima tik miegot..
QUOTE(ilta @ 2013 05 27, 12:18)
Arkava, pagalvojau, parodysiu saviškį planą
Kažkas panašaus gal, vienas aukštas, plotas apie 135 kv.m, norėjom ir pirties viduje, ir kampinio namo (nors išėjo toks pusiau kampinis), ir visko kiek įmanoma paprasčiau. Piešėm patys sau, tad yra ir nelabai populiarių sprendimų. Na bet sau
Pagrindinį vonios kambarį darėm labiau šeimyniškiams, neskyrėm tėvų-vaikų, antrasis, prie saunos (dušas+wc+kriauklytė) - labiau svečiams, arba šiaip, atsarginis.
Namas pastatytas, viena koja gyvenam, kol kas nieko nesinori keisti.
Nors išplanavimas ir labai skiriasi, bet gal kartais kokių minčių sukels.
Kažkas panašaus gal, vienas aukštas, plotas apie 135 kv.m, norėjom ir pirties viduje, ir kampinio namo (nors išėjo toks pusiau kampinis), ir visko kiek įmanoma paprasčiau. Piešėm patys sau, tad yra ir nelabai populiarių sprendimų. Na bet sau
Pagrindinį vonios kambarį darėm labiau šeimyniškiams, neskyrėm tėvų-vaikų, antrasis, prie saunos (dušas+wc+kriauklytė) - labiau svečiams, arba šiaip, atsarginis.
Namas pastatytas, viena koja gyvenam, kol kas nieko nesinori keisti.
Nors išplanavimas ir labai skiriasi, bet gal kartais kokių minčių sukels.