Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 12

Is patirties galiu pasakyt jai yra bent menkiausia abejone, geriau pradet paisyt visiskai nuo pradziu, skirti laiko kiek prireiks, negu noretum ka keisti jau prasidejus statybom.

QUOTE(robertuxas @ 2014 05 13, 09:57)
Pradini varianta skaitau *Vasare* vakar ikelta projekta... pacio pradinio ir as neatsimenu... smile.gif bet kazkur tikrai buvo ideta... vakar greituoju budu nepavyko rasti. smile.gif

Na jei viska slankiot, visas erdves perdeliot, skelt nama i dvi atskiras dalis tada jau praktiskai visas projetkas is naujo... smile.gif tik kad laukines sienas palikt biggrin.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*Vasare* @ 2014 05 12, 17:27)
Va perpaisem savo varianta. Kaip dabar? g.gif

O kaip pasaulio salys, sklypo aplinka, privaziavimas ... tik tada galima ziureti ir bandyti vertinti paties namo projekta ?
Atsakyti
Variantas tikrai neblogas thumbup.gif
Tik problema iš vyro pusės, jis pasakė,kad toks variantas netinka, nes į tuoletą, jeigu tik grįžęs norės, reikės su batais eiti per visą kambarį. Kad batus galima nusiimti sakiau, bet "ne" schmoll.gif ir viskas. Kaip šitą problema galima būtų išspresti?.. doh.gif

QUOTE(robertuxas @ 2014 05 12, 22:06)
Man jusiskyje nepatika kad vienas vaiko kambarys vienam namo gale... kitas kitam... vienam arti wc... kitam per visa nama zygiuot ryta - vakara wink.gif Nepatinka kad vaiku kambarys salia miegamojo... smile.gif kazkaip gan padrikai viskas smile.gif

Ka pakoreguoju? praktiskai viska biggrin.gif iskyrus bendra erdve wink.gif Vaiku kambariai vienoj vietoj... ir bendras wc salia... is saliono kiek uzsleptos durys uz kamino ir kiek siena itraukta smile.gif Tevu zona visai atskira - manau tai didelis privalumas smile.gif Katilines iejimas is tarmburo... manau tai geriausias sprendimas. Kas dar... net nzn... sis isplanavimas pakoreguotas... net ir man abejoniu kelia mano pacio projekte... kuris jau statomas biggrin.gif tikrai patinka wink.gif

user posted image
Papildyta:
Atkreipkit demesi kad maniskiame pakoregavime visi WC prie laukines sienos... vadinasi galimas naturalus apsvietimas wink.gif

Papildyta:
QUOTE(darius333 @ 2014 05 13, 12:36)
O kaip pasaulio salys, sklypo aplinka, privaziavimas ... tik tada galima ziureti ir bandyti vertinti paties namo projekta ?

Šiaurė toj pusėj kur katilinė. Sklypas nemažas 85a, o privažiavimas prie lauko durų.
Atsakyti
QUOTE(*Vasare* @ 2014 05 13, 19:41)
Variantas tikrai neblogas thumbup.gif
Tik problema iš vyro pusės, jis pasakė,kad toks variantas netinka, nes į tuoletą, jeigu tik grįžęs norės, reikės su batais eiti per visą kambarį. Kad batus galima nusiimti sakiau, bet "ne" schmoll.gif  ir viskas. Kaip šitą problema galima būtų išspresti?.. doh.gif

Tuomet į tėvų WC duris galima būtų daryti ne iš miegamojo, o tik įėjus į namus dešinėje, trumpojoje WC sienoje. Išvis man nelabai patinka, kai į WC/vonią yra įėjimas tiesiai iš miegamojo, Jūsų atveju pagal paskutinį variantą gautųsi turbūt tiesiai prieš lovą.
Atsakyti
Na siai akimirkai geresnio varianto nesugalvoju... smile.gif kaip ir minejo galima i wc duris daryt tiesiog is koridoriaus... smile.gif nors as pats bedu nematau eit toliau i wc... smile.gif kazkaip nesusiduriu su beda... kad toliau wc biggrin.gif matyt su amzium atsiranda tokios bedos 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortale @ 2014 05 07, 13:51)
Kas del saules, tai mes gyvenam pajuryje, siuo metu bute gaunam saules rytu pietu ir vakaru. Labai dziaugiames, nes sutaupom sildymui. o jei vasara per karsta galima uzsitraukt roletus. bedu neturim. nepatiktu man jei langai butu i siaure.. todel ir namuka norim projektuotis taip kad visur butu saulytes. o jei saulytes nebesinores galima susikurt kokia oaze, pavesine ar dar kazka.. nes musu sklypas bus daugiau nei 1ha, tai vietos i valias kazka susikurti
Papildyta:
atsiprasau, kazkaip susidubliavo

QUOTE(korida @ 2014 05 12, 17:37)
Is siaurines patalpos langa  keliam i  rytus o is rytini langa is vieno kambario keliam i pietus .

Tik langeliai uzkliuvo? Vadinas visai menkos bedos :-D
Atsakyti
Gal galite pasakyti, kaip toks namuko planas:
My Webpage
Gal iziurite kokiu "-", ka reiktu keisti ir pan., nes pagal visus ismatavimus mums labai tiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vasare* @ 2014 05 13, 19:41)
Šiaurė toj pusėj kur katilinė. Sklypas nemažas 85a, o privažiavimas prie lauko durų.

Tokiu atveju galiu suprasti, kad turite laisves namuka stumdyti, tampyti krastines, keisti formas ... erdves uztenka jei medziai netrukdo mirksiukas.gif
Matyciau nama, kur svetaines ir virtuves erdve neisprausta tarp dvieju gyvenamuju zonu, o turi laisva ir erdvia orientacija i rytus pietus ir vakarus, kad butent toje erdveje kurioje praleisite 80-90 % ne miegui skirto laiko visada butu sviesu, sauleta ir galu gale ziema turetumete silumos pritekejimu. Visas miegamas ir pagalbines technines erdves komponuoti kitoje namo puseje, jei norima tureti pirtele, ja galima komponuoti priklausomai nuo iprociu, poreikiu ar esamu aplink nama vazidu tiek vienoje tiek kitoje namo erdveje 4u.gif
Tokiame sklype, tokio isplanavimo uzspaustas i remus namukas man kazkaip neisivaizduojamas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiukas_spinduliukas @ 2014 05 14, 13:48)
Gal galite pasakyti, kaip toks namuko planas:
My Webpage
Gal iziurite kokiu "-", ka reiktu keisti ir pan., nes pagal visus ismatavimus mums labai tiktu 4u.gif

kiekvienas projektas tinka arba ne - konkreciam sklypui. Jei jums tinka pagal ismatavimus - imkit mirksiukas.gif jei norit konkretesniu komentru, reiktu matyti bendra sklypo vaizda, ismatavimus, issidestyma pasaulio saliu tazvilgiu, erdves, privaziavimus, kelius ir medzius aplinkoje ... tik tada gali pats sau atsakyti ar sitas projektas tinka konkrecai mano sklypui ir ka jame apkesiti ir patobulinti, kad butu dar geriau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darius333: 14 gegužės 2014 - 14:45
Sveiki,

pasidarem namo projekta , noreciua isgirsti jusu komentarus, gal ka reiktu patobulinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuse40: 22 gegužės 2014 - 14:56
QUOTE(mamuse40 @ 2014 05 22, 16:54)
Sveiki,

pasidarem namo projekta , noreciua isgirsti jusu komentarus, gal ka reiktu patobulinti

Nu o kur projektas?
Atsakyti
QUOTE(mamuse40 @ 2014 05 22, 15:54)
Sveiki,

[/IMG]http://www.part.lt/p...e8b2be6d778.jpg

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuse40: 23 gegužės 2014 - 09:41
QUOTE(mamuse40 @ 2014 05 23, 09:33)

Ideciau langa virtuvej... kad ir nedideli.. bet naturalus apsvietimas stalvirsiui tikrai butu gerai 4u.gif

Zidinio vieta man visiskai netinkama... ant praejimo... nuo saliono nelabai matoma... prie pat virtuves... man jis cia visiskai nesipaiso... didziausias jo akcentas bus nulipant laiptais i apacia...

svetaines sofos padetis man ir nelogiska... sedintieji nukreipti link valgomojo o ne link TV... smile.gif

Ir siaip kazkaip viskas gan ankstai pas jus bendroj erdvej... svetaines staliukas vos ne ant tako... nei kokio papildomo foteliuko, pufo ar dar ko nepasistatysi... vietos praejimui neliks smile.gif
Atsakyti