Mes savo miegamąjį projektavome į šiaurinę pusę, sąmoningai, nes labai gerai žinome kaip nesmagu kai miegamasis vakarinėje pusėje, o kelias terasas - į rytinę ir į vakarinę puses, dar viena šiaurinėje (nes gražūs vaizdai), bet ten dalinai kabinasi vakarinė saulė. Štai toks sprendimas.
QUOTE(Juodai @ 2014 05 06, 15:53)
Papildyta:
Na nežinau, turime dabar beveik visus langus į pietų pusę ir jau šiuo metu, dar nesulaukus vasaros, ir šią minutę 15:44 saulė šviečia iš šono - labiau iš vakarų, nei iš pietų. Terasa mūsų irgi pietinėje pusėje - vat dėl šito tai kiek gaila, kad kitaip neišėjo padaryt, nes vakarinėje yra įvažiavimas, gatvė, o taip norėtųsi susėdus joje mėgautis vakarine saule. O dabar sėdint terasoje vakare jau pavėsis. Dėl terasos sutinku su Jumis . Na, o turėti daugumą langų vakarinėje pusėje - reiškias būti nuolat juos uždengus, nes prikepins juodai .
Pas mus ir nera daug langu vakarineje, bet pasuktas namas taip, kad vakarine saule terasoje, tikslas ir yra kad vakare megautis saulyte.
QUOTE(Mortale @ 2014 05 06, 15:42)
laba gal kas duos patarimu? Laikinai truputi pakoregavau, bet nekokybiskai prie katelines wc didinsis kad ir vonios kambary ipiestume.. siaip viskas pakankamai mum tinka. gal kokiu pastebejimu?
Kas del saules, tai mes gyvenam pajuryje, siuo metu bute gaunam saules rytu pietu ir vakaru. Labai dziaugiames, nes sutaupom sildymui. o jei vasara per karsta galima uzsitraukt roletus. bedu neturim. nepatiktu man jei langai butu i siaure.. todel ir namuka norim projektuotis taip kad visur butu saulytes. o jei saulytes nebesinores galima susikurt kokia oaze, pavesine ar dar kazka.. nes musu sklypas bus daugiau nei 1ha, tai vietos i valias kazka susikurti
Papildyta:
atsiprasau, kazkaip susidubliavo
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 05 06, 21:32)
Mes savo miegamąjį projektavome į šiaurinę pusę, sąmoningai, nes labai gerai žinome kaip nesmagu kai miegamasis vakarinėje pusėje, o kelias terasas - į rytinę ir į vakarinę puses, dar viena šiaurinėje (nes gražūs vaizdai), bet ten dalinai kabinasi vakarinė saulė. Štai toks sprendimas.
tai cia matyt kaip kam vieniem patinka ta saulyte kiti slepiasi. ir manau kekvienas renkas savo
QUOTE(Mortale @ 2014 05 07, 13:51)
Kas del saules, tai mes gyvenam pajuryje, siuo metu bute gaunam saules rytu pietu ir vakaru. Labai dziaugiames, nes sutaupom sildymui. o jei vasara per karsta galima uzsitraukt roletus. bedu neturim. nepatiktu man jei langai butu i siaure.. todel ir namuka norim projektuotis taip kad visur butu saulytes. o jei saulytes nebesinores galima susikurt kokia oaze, pavesine ar dar kazka.. nes musu sklypas bus daugiau nei 1ha, tai vietos i valias kazka susikurti
Papildyta:
Papildyta:
Is siaurines patalpos langa keliam i rytus o is rytini langa is vieno kambario keliam i pietus .
Va perpaisem savo varianta. Kaip dabar?
ant greicio uzpiesiau paintu
QUOTE(*Vasare* @ 2014 05 12, 16:27)
Va perpaisem savo varianta. Kaip dabar?
Man jusiskyje nepatika kad vienas vaiko kambarys vienam namo gale... kitas kitam... vienam arti wc... kitam per visa nama zygiuot ryta - vakara Nepatinka kad vaiku kambarys salia miegamojo... kazkaip gan padrikai viskas
Ka pakoreguoju? praktiskai viska iskyrus bendra erdve Vaiku kambariai vienoj vietoj... ir bendras wc salia... is saliono kiek uzsleptos durys uz kamino ir kiek siena itraukta Tevu zona visai atskira - manau tai didelis privalumas Katilines iejimas is tarmburo... manau tai geriausias sprendimas. Kas dar... net nzn... sis isplanavimas pakoreguotas... net ir man abejoniu kelia mano pacio projekte... kuris jau statomas tikrai patinka
Papildyta:
Atkreipkit demesi kad maniskiame pakoregavime visi WC prie laukines sienos... vadinasi galimas naturalus apsvietimas
Bravo! viskas ok bet tokioje svetaineje ramiai tv nepaziuresi
QUOTE(robertuxas @ 2014 05 12, 21:06)
Man jusiskyje nepatika kad vienas vaiko kambarys vienam namo gale... kitas kitam... vienam arti wc... kitam per visa nama zygiuot ryta - vakara Nepatinka kad vaiku kambarys salia miegamojo... kazkaip gan padrikai viskas
Ka pakoreguoju? praktiskai viska iskyrus bendra erdve Vaiku kambariai vienoj vietoj... ir bendras wc salia... is saliono kiek uzsleptos durys uz kamino ir kiek siena itraukta Tevu zona visai atskira - manau tai didelis privalumas Katilines iejimas is tarmburo... manau tai geriausias sprendimas. Kas dar... net nzn... sis isplanavimas pakoreguotas... net ir man abejoniu kelia mano pacio projekte... kuris jau statomas tikrai patinka
Papildyta:
Atkreipkit demesi kad maniskiame pakoregavime visi WC prie laukines sienos... vadinasi galimas naturalus apsvietimas
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2014 05 12, 22:01)
Bravo! viskas ok bet tokioje svetaineje ramiai tv nepaziuresi
Tas pats ramumas ir neramumas bus ir statant pradini projekto varianta... o tas neramumas dar didesnis bus kai vaikas per visa nama begs vakarais i wc praustis
Taip... salionas toks pereinamas cia... bet kazkaip daugiau minciu nekyla turint toki pradini varianta... pas mane namas ir paiilgas, bendros erdves vienam gale, miegamieji - kitam... taip gaunasi gan nemazas koridorius... o cia jo praktiskai nera... pats salionas koridoriu atstoja
Na vistiek... namo seimininkas siulau atkreipt demesi i mano pakoregavimus... Kaip projektavausi savo nama - begale projektu buvau perziurejes... viska istudijeves, kas kur turetu lyg ir patogiai but ir pan...
Nemaciau pradinio varianto. As gal iejima daryciau viduriau ir nama skirciau i dvi zonas poilsio ir gyvenama. Pereinamas variantas gal ir susitaupo ploto koridoriams bet kazin ar malonus bus tas migravimas. As dar negyvenu savo name bet jau erzina vaiko laukiniu duru trankymas ir migravimas pirmyn atgal
Pradini varianta skaitau *Vasare* vakar ikelta projekta... pacio pradinio ir as neatsimenu... bet kazkur tikrai buvo ideta... vakar greituoju budu nepavyko rasti.
Na jei viska slankiot, visas erdves perdeliot, skelt nama i dvi atskiras dalis tada jau praktiskai visas projetkas is naujo... tik kad laukines sienas palikt
Na jei viska slankiot, visas erdves perdeliot, skelt nama i dvi atskiras dalis tada jau praktiskai visas projetkas is naujo... tik kad laukines sienas palikt