Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 12

QUOTE(Meskutiene @ 2014 03 27, 09:42)
Dėl lenktos sienos šalia krosnelės. Įkelių vidaus nuotrauką. Man asmeniškai ji įdomiai atrodo, suteikia vidui jaukumo, išryškina valgomąjį. Tačiau dar galutinai tikrai nesame nusprendę ją daryti vien dėl tos priežasties, kad krosnelės iš svetainės nesimatys.
user posted image

Dėl vonios kambario pirmame aukšte. Įėjimo negalime daryti iš tėvų kambario, kadangi svečiai tokiu atveju privalėtų eiti į antro aukšto tualetą "nusičiurkšt", kas nebūtų patogu smile.gif

na isties near tokia jau bloga ta siena g.gif krosnelei ji tinka, jei statysite ne zidini. bet as laikausi savo.... mane veza zidinys saltais vakarais kai sedziu ant sofutes svetaineje, o cia tik vakarieniaudamas ji matysi.

del WC.. o negalite bendro padaryti po laiptais? per mazai ten vietos?
as nenoreciau, kad I mano ar vaiku eitu pasaliniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BonyEx @ 2014 03 27, 10:22)
na isties near tokia jau bloga ta siena  g.gif  krosnelei ji tinka, jei statysite ne zidini. bet as laikausi savo.... mane veza zidinys saltais vakarais kai sedziu ant sofutes svetaineje, o cia tik vakarieniaudamas ji matysi.

del WC.. o negalite bendro padaryti po laiptais? per mazai ten vietos?
as nenoreciau, kad I mano ar vaiku eitu pasaliniai  blush2.gif

Vietos po laiptais gal ir užtektų, ten yra 3,5 kv m., tačiau tada namuose būtų trys tualetai... Nes vonia po laiptais jau nebetilptų, o ir šiaip tada netenkam lango vonioje... Jeigu atvirai, manęs ta mintis negązdina, kad svečiai eis į didelę mūsų vonią. Gal tik reikėtų tada atitinkamai "TVARKINGUS" svečius kviesti lotuliukas.gif

Kuklūs jūsų komentarai smile.gif tikėjausi aštresnių pastebėjimų smile.gif
Atsakyti
Kaip toks kambariu isplanavimas ? jusu nuomones, pastebejimai. Namas 1a.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 27 kovo 2014 - 22:18
Kag kam idomu minciu kokiu pasisemt

http://bustas.lrytas...-lietuviams.htm
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 03 28, 08:51)
Kag kam idomu minciu kokiu pasisemt

http://bustas.lrytas...-lietuviams.htm

Pastebėjau, kad varstomi langai nebemadinga.
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2014 03 27, 23:17)

Pas mus panašus kambarių išplanavimas - truputį kitaip, nes kiek didesnis planas, - bet esmė ta pati. Man patinka wub.gif
Papildyta:
QUOTE(BangaS @ 2014 03 28, 12:09)
Pastebėjau, kad varstomi langai nebemadinga.

Ne tai, turbūt, kad nebemadinga, bet gal poreikio nėra unsure.gif . Straipsnio neskaičiau, tačiau kalbu iš savos patirties - varstomų langų neturim taip pat, visi vitrininiai. Yra tik durys į terasas iš kiekvieno kambario. Nedarėm varstomų langų, nes vėdinimas - rekuperacinė sistema. Jokių angų į lauką nepalikom, virtuvės gartraukis irgi recirkuliacinis. Kamino nėra.
Atsakyti
Turiu prasymuka, gal kas kokiu patarimu duosit. Turim sena dvislaiti namuka, dabar reikia persiplanuoti antra auksta, visaip mastom ir niekaip nesusideliojam mintis g.gif planelis paprastas, raudonai parasiau kaip noretumem padaryti, musu norai- 3 kambariai ir vonia + wc...gal sakau kazkaip kitaip butu galima... g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2014 03 27, 22:17)

user posted image

Haus gaminys pagal braiza
Atsakyti
http://eksploit.lt/projektas/amalija/
Sveiki, planuojam statyti nama issirinkau projekteli ir noreciau nuomones smile.gif
Gal netgi kas galetu pasiulyti koki gera architekta?
Projekto dar neturim zadu kita savaite ieskoti smile.gif

Aciu.

Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 03 29, 02:26)
Turiu prasymuka, gal kas kokiu patarimu duosit. Turim sena dvislaiti namuka, dabar reikia persiplanuoti antra auksta, visaip mastom ir niekaip nesusideliojam mintis g.gif planelis paprastas, raudonai parasiau kaip noretumem padaryti, musu norai- 3 kambariai ir vonia + wc...gal sakau kazkaip kitaip butu galima... g.gif

user posted image

A ta palepe suprast kaip sandeliuka?
Papildyta:
QUOTE(vaikis_ @ 2014 03 28, 00:17)

user posted image

Tamburas nesamoningoj vietoj. Virtuve permesciau i tamburo ir tualeto vieta.
Atsakyti
QUOTE(Mortale @ 2014 03 29, 21:15)

Tamburas nesamoningoj vietoj. Virtuve permesciau i  tamburo ir tualeto vieta.

tuomet iejimas turetu buti is siaurines puses ir butu nepatogu patekti is garazo kuris yra kaip ir "atskiras" pastatas terasos priekyje (nesimato siame paveikslelyje)
Papildyta:
QUOTE(copter @ 2014 03 29, 14:28)
Haus gaminys pagal braiza

taikliai saudot smile.gif Mano ideja buvo visas "pagalbines" patalpas stumti i siaurine namo puse, tik architektas buvo pirmesnis su tokiu pasiulymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 29 kovo 2014 - 22:23
QUOTE(Mortale @ 2014 03 29, 21:15)
A ta palepe suprast kaip sandeliuka?

taip, tiesiog namas yra paprastas a la alytnamis su dvislaiciu A formos stogu, tai seni seimininkai nenoredami kambariu su palepes stiliaus siena, tiesiog pastate stacias, o tas likusias dalis, kur pazymejau ,,palepe`` tiesiog paliko visokiam sh````` susinesti smile.gif
kadangi siltinsimes ir tvarkysimes, tos erdves tikrai gali buti isnaudotos ax.gif as tiesiog galvoju kaip cia geriau isiplanavus, nes nenoriu kad gautusi visokie sandeliavimai ir pan.... didziausias klausimas-kur pasiplanuoti trecia kambari??? nes dabar yra tik du ir didele nesinaudota erdve viduryje g.gif
Atsakyti