Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 12

QUOTE(Mortale @ 2014 02 05, 16:31)
Sveiki, matau aptarinejat projektus ir duodat neblogu patarimu. tad noreciau pasiteirauti nuomoniu kaip jum sitas projetas? tik bus siokiu tokiu pakeitimu-tambure tiesiai bus laiptai i rusi, rusys bus ties puse namo. ir dar sone imontuosim spinta. tevu wc bei vonios zadam nedaryt, tad sprenziam dilema kur wc ir vonia protingai "padeti"

neaisku kaip isideste pasaulio salys, privaziavimai, planelis mazas ir be jusu isvardintu pakeitimu, neaisku kuris yra tevu miegamasis ?
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 02 05, 18:15)
neaisku kaip isideste pasaulio salys, privaziavimai, planelis mazas ir be jusu isvardintu pakeitimu, neaisku kuris yra tevu miegamasis ?

Desine yra pietu puse. Tevu miegamasis ten kur gale yra prilipdyta vonia. privaziavimai man kolkas esmes nelabai turi.
Atsakyti
katilinė spėju rusyje?
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2014 02 05, 19:34)
katilinė spėju rusyje?

Taip :-)
Atsakyti
Mano greiti pakeitimai... smile.gif tevu miegamaji kelciau i rytus... tevams vistiek lengviau atsikelt ir vaikus begt zadint kai saule sviecia biggrin.gif o vaiku kambariai gaunasi tada pietuose... na ir vakaru saules nemazai wink.gif pats tas ruosti namu darbus smile.gif zinoma neaisku ar jus pasiliksit tuos sandeliukus is lauko ir pan... jei ne.. tai butu galima kazka paslinkt, padidint, gal rubine tevams irengt smile.gif

user posted image
Atsakyti
Gal ir neblogas jusu pasiulytas variantas. bet Mano prioritetai- didesnes erdves vaizdas. Mano busimas interjeras toks amerikietisko, klasikinio, provanso derinys (balti langai "groteles", todel pagal savo vizija issivaizduoju iejus i gyvenamasias patalpas toli koridoriuje isvysti ne kambario duris o erdve su aukstu langu-tad naikinau toli koridoriaus gale siena ir keliau kambari i virsu. Ir ipaisiau "mini darbo erdve" prie lango, kur bus mazas stalas su kompu, reikalingiems darbam nudirbti. Kadangi nama norejau suskirstyti i kelias zonas : sanmazgo zona, kambariu zona, ir svetaines zona, tad norejau tokio ryskesnio atskyrimo. Kambarius nuo svetaines atskyriau koridorium, o va kaip protingai prie tamburo papaisyt visas spintas ir Wc, zinant kad tamburo gale bus laiptai i rusi-sunkesnis variantas. Suprantu kad koridorius suvalgo, didele dali kvadraturos, bet norisi tos erdves ir paprastumo, kad nebutu koridoriu koridoriuku.. mano preliminarus papaisymai (atsiprasau uz netvarka) : user posted image
Atsakyti
g.gif g.gif g.gif

Nelabai suprantu kur jusu WC bus... kaip suprantu virsutinej daly trys miegamieji... o i tambura likusi norit ir pati tambura ir wc ir dar laiptus i rusi sutalpint?
Atsakyti
QUOTE(robertuxas @ 2014 02 06, 16:33)
g.gif  g.gif  g.gif

Nelabai suprantu kur jusu WC bus... kaip suprantu virsutinej daly trys miegamieji... o i tambura likusi norit ir pati tambura ir wc ir dar laiptus i rusi sutalpint?

na manau gal butu gera mintis.. ta tambura manau galetumem dar plesti, todel pamaniau gal turetumet kas kokiu minciu kaip patogiai tai padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortale @ 2014 02 06, 14:14)
Gal ir neblogas jusu pasiulytas variantas. bet Mano prioritetai- didesnes erdves vaizdas. Mano busimas interjeras toks amerikietisko, klasikinio, provanso derinys (balti langai "groteles", todel pagal savo vizija issivaizduoju iejus i gyvenamasias patalpas toli koridoriuje isvysti ne kambario duris o erdve su aukstu langu-tad naikinau toli koridoriaus gale siena ir keliau kambari i virsu. Ir ipaisiau "mini darbo erdve" prie lango, kur bus mazas stalas su kompu, reikalingiems darbam nudirbti.  Kadangi nama norejau suskirstyti i kelias zonas : sanmazgo zona, kambariu zona, ir svetaines zona, tad norejau tokio ryskesnio atskyrimo. Kambarius nuo svetaines atskyriau koridorium, o va kaip protingai prie tamburo papaisyt visas spintas ir Wc, zinant kad tamburo gale bus laiptai i rusi-sunkesnis variantas. Suprantu kad koridorius suvalgo, didele dali kvadraturos, bet norisi tos erdves ir paprastumo, kad nebutu koridoriu koridoriuku.. mano preliminarus papaisymai (atsiprasau uz netvarka) : [url=http://www.radikal.ru][

Tai kad Jūs pati čia dar labiau viską sujaukiat ir tu koridorių prisidarot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2014 02 06, 15:42)
Tai kad Jūs pati čia dar labiau viską sujaukiat ir tu koridorių prisidarot  biggrin.gif

Ir dar toks vos ne 2 metru plocio "koridoriukas" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2014 02 06, 16:42)
Tai kad Jūs pati čia dar labiau viską sujaukiat ir tu koridorių prisidarot  biggrin.gif

na gyvenamojoje dalyje nepasakyciau kad yra pridaryta koridoriu, nebent jau tambure taip gautus.. visgi cia dar tik apmastymai, o pati ka pasiulytumet?
Papildyta:
QUOTE(darius333 @ 2014 02 06, 17:02)
Ir dar toks vos ne 2 metru plocio "koridoriukas" doh.gif

O sakot metro plocio koridoriukas geriau atrodytu?
Atsakyti

O sakot metro plocio koridoriukas geriau atrodytu?
[/quote]
Kiek supratau, jusu tamburas kartu su laiptais i rusi gausis apie 13-14m2.
Tai to tamburo kaip ir nebelieka, nes patenki iskart i koridoriu , kurio pabaigoj laiptukai.
As dabar gyvenu name be tamburo, iejes patenki iskart i sviesu hola (dziaugiuosi, kad bent ne i koridoriu, kaip jus sau pasipaisete). Tai, aisku,ziema prarandam nemazai silumos.
Planuodamas nauja nama, tambura sau apie 4 m2 butinai darysiu.
Jei atvirai, jusu vietoj, gerai pagalvociau del tu koridoriu, nes gali pasijausti gyvenąs kaip bendrabutyje.. blink.gif
Atsakyti