Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 12

QUOTE(*** @ 2014 01 08, 19:52)
tas trikampis tik is isores, kokia bus apdaila?

Lauko apdaila to trikampio yra čerpės. Plevelė padėta, nors gal ir nesimato. Kokia bus vidaus apdaila nežinau. Bet šią vietą galime priskirti stogui, todėl žalias gipskartonis tiktų. Gal ir balto pakanka. Dar negalvojau. Man dabar kiti dalykai įdomesni.
Atsakyti
Tai ta vieta jau cerpem uzdengta? Kiek pamenu stogas jau nuklotas cerpem, tai nuotrauka sena matomai.

QUOTE(cibulis @ 2014 01 08, 20:23)
Lauko apdaila to trikampio yra čerpės. Plevelė padėta, nors gal ir nesimato. Kokia bus vidaus apdaila nežinau. Bet šią vietą galime priskirti stogui, todėl žalias gipskartonis tiktų. Gal ir balto pakanka. Dar negalvojau. Man dabar kiti dalykai įdomesni.

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 01 08, 20:27)
Tai ta vieta jau cerpem uzdengta? Kiek pamenu stogas jau nuklotas cerpem, tai nuotrauka sena matomai.

Lygtai ir rodžiau, bet galiu pakartoti: štai.

Visas stogas pabaigtas dar apie spalio vidurį. Net ir latakas pakabintas viršuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 08 sausio 2014 - 20:44
Pas jusu cia keliamuose pavyzdziuose ir statomame name tas stogo issikisimas tai tik langui smile.gif o ViGaMa ikeltam projekte tai ten sienos... smile.gif manau su apsiltinimu bedu ir kazkoki dideliu klausimu nebus smile.gif tiesiog statesnio nuolydzio stogas turetu atsiremti i laukine apsiltina siena wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 01 08, 19:52)
...
Žodžiu, mane tik subalamūtino, sujaukė mintis. Bet aš mėgstu išklausyti daugybę skirtingų nuomonių. Susidaryti kažkokį vaizdą, įspūdį. Tada tą reikalą pamirštu 1-2 mėnesiams. Tai, kas po 1-2 mėnesio atrodo, kaip geriausią, tą ir renkuosi.

Tai kad man sujaukė mintis, gerai. Dabar reikia leisti nusėsti sudrumstoms mintis ir pasimatys skaidrus vanduo - atsakymas.

O dar atsiųs medžiagų ir darbų kainas ir viskas susidėlios į savo vietas. Viskas labai paprasta.

Be to, manau, kad namas turi būti ne tik šiltas, bet ir gražus. Tai suderinti sunku, bet manau, kad įmanoma.

thumbup.gif pritariu ir as taip pat manau mirksiukas.gif
tik paskutinis punktas yra paprastai diziausias galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas galėtų pakomentuoti štai ŠITĄ namo projektuką? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Viskas gal grazu, bet as nei miegot, nei maudytis tokiose palepese nenoreciau... doh.gif
Jeigu trumpai - nemanau kad patogu

QUOTE(Laola @ 2014 01 09, 13:22)
sveiki, gal kas galėtų pakomentuoti štai ŠITĄ  namo projektuką? 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2014 01 09, 14:22)
sveiki, gal kas galėtų pakomentuoti štai ŠITĄ  namo projektuką? 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pirmas aukštas beveik vienas prie vieno kaip mano. Man patiko. Tik aš nedaryčiau garažo name. Man nepatinka.

Antras aukštas labai sujauktas. Man įdomu iš kur antro aukšto koridorius gaus šviesos? Juk jis per patį namo vidurį, bet neturi langų. Sprendimas: visuose kamdariuose dėti duris su daug stiklo, kad šviesa iš kambarių sklistų į koridorių.

Man nepatinka U formos koridorius ir du netaisyklingos formos kambariai bei vonia.

Stoglangiai man asmeniškai labai patinka, bet jie stipriai prastina stogo šilumos savybes. Aš jų atsisakiau, o šiame jų name tikrai daug. Beje. labai geras, šiltas vienas stoglangis kainuoja apie 5000 Lt. Tragedija.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2014 01 09, 14:37)
Viskas gal grazu, bet as nei miegot, nei maudytis tokiose palepese nenoreciau... doh.gif
Jeigu trumpai - nemanau kad patogu

Mano ūgis beveik 2 metrai, bet aš savo mansardoje visur telpu. Aišku dar trūksta grindų, ir stogo apdailos iš vidaus, bet projekto stadijoje šią vietą su architektu išnarstėme itin atidžiai. Net namo stogą šiek tiek kilstelėjome, kad man problemų nebūtų.
Atsakyti
Tai as savo "paauksitintoj" mansardoj, zemiausia vieta 1,60, irgi puikiai telpu- bet siuo atveju zemiausia vieta 50-80 cm smile.gif

Atsakyti
Stoga tai butinai reikia kelti... nemanau kad normalus zmogus ir lovoj atsisest sugebetu... smile.gif netoli metro reikia kelti... ir galima stogo nuolydi pamazinti smile.gif man antro auksto isplanavimas ir nepatinka smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal galetumete padeti apsispresti, kuri varianta (namo padeti sklype) pasirinkti?
Namo isplanavimo neziurekite, jis daugmaz tinka, kol kas neapsisprendziame del namo padeties. Sklypas siauras 31x48 m. Salia sklypo gatve kol kas neasfaltuota, vasara dulka.

1 variantas - vakaru puseje esantys svetaines langai gaunasi pakankamai arti kaimynu tvoros - mazdaug 10 metru atstumu, terasa dar arciau. Noredami matyti kiema is svetaines turime daryti langa siaurineje sienoje. Kiemas gaunasi siaurineje puseje.
http://www.part.lt/p...ed644c4f49.jpeg

2 variantas - vakariniai svetaines langai atitolsta nuo kaimynu tvoros per 17 metru, tada darytume viena platu vitrinini langa, o siaurineje sienoje jokiu langu. Islindes garazas padarytu uzuoveja sedint ant terasos. Kiemas butu pietineje puseje, taciau iki garazo reiketu vaziuoti per visa kiema.
http://www.part.lt/p...e6ae980490.jpeg

Ka jus manote? Kuri varianta rinktumetes?
Atsakyti
antras variantas geriau žiūris bent man, nors tokios visiškai bendros virtuvės su svetaine nenorėčiau 4u.gif
Atsakyti