QUOTE(nuomuotojas @ 2013 11 13, 20:13)
Na kaminas nebus lauke, cia viena tipini projekta pakoregavau. Didziausias klaustukas man del virtuves ir kambario erdves, ar tie laiptai per viduri nera visiska nesamone ...
Na ziurint kokios patalpos pas tave antram aukste.. ar bus atskira vonia su wc ten? jei taip tai pirmam aukste gal nera tikso daryt atskiro wc ir atskuro duso
O tas atskiras kambariukas pirmam aukste kam? miegamasis? darbo kambarys? jei darbo kambarys butu galima ji pamazint nes manau salionas per mazas lyginant su tuo kambariu daugiau erdves skirciau bendrai erdvei, maziau kambariui isvis tie laiptai vidury daug erdves sugeria... sofa breziny tavo tik ale dviviete... daugiau vietos tam reikia.. o kur stalas valgomojo? idedu savo greita improvizacija
Laiptai kitoj pusej.. zinoma reik ziuret ar imanoma su antru aukstu tai suderint pamazinam ta kambariuka, sujungiam wc su dusu, skalbimo masina po laiptais drasiai tilps... ir dar erdves liks lentynom ar spintelei kokiai skalbikliams susidet:) o kur wc jau ir aukstis pakankamas laiptu bus o erdvej nelieka laiptu.. tai ir stalui ir visam kitam vietos daug zinoma cia mano paint master brezinukas reik ji tubulint, langus, duris sustumdyt ir dar... pas mane atsiranda tamburas atskiras... manau tai name reikalinga
http://www.seataz.com/kazkas/1.jpg