Verta atkreipti dėmesį į šį straipsnį
http://www.alfa.lt/s...13-08-26_20-00/
QUOTE(Interdiz @ 2013 08 27, 20:42)
Iš esmės apie nieką. Vienintelė mintis: lietuviai nepriima naujovių, vakariečiai jas diegia masiškai.
Sveiki. Perziurejau daug projektu, bet neuzkabino niekas tinkamo. Turime nediduka sklypa - 20x30 m. O namo norime nemazo, pirmam aukste dvigubas garazas, katiline, virtuve, svetaine, valgomasis ir darbo kambarys, antrame 3 miegamieji, vonia, dar gal koks sandeliukas poros kvadratu. Sklypas lygus.
Sklypas: 20 m - vakarine puse, is kaires 30 m. siaure, 20 m rytai, 30 m. pietus is desines.
Dar tik pradedam paieskas, bet sakau gal kas turi kokiu nuorodu, kur namukai tokiems nedideliems sklypams.
Sklypas: 20 m - vakarine puse, is kaires 30 m. siaure, 20 m rytai, 30 m. pietus is desines.
Dar tik pradedam paieskas, bet sakau gal kas turi kokiu nuorodu, kur namukai tokiems nedideliems sklypams.
QUOTE(Neffertite_ @ 2013 08 30, 15:21)
Sveiki. Perziurejau daug projektu, bet neuzkabino niekas tinkamo. Turime nediduka sklypa - 20x30 m. O namo norime nemazo, pirmam aukste dvigubas garazas, katiline, virtuve, svetaine, valgomasis ir darbo kambarys, antrame 3 miegamieji, vonia, dar gal koks sandeliukas poros kvadratu. Sklypas lygus.
max 240 kv.m bendro ploto namas telpa tokiame sklype.
QUOTE(kanbera @ 2013 11 10, 09:57)
As sveikas o ne sveika.. bet isreiksiu savo nuomone
1 aukstas.
Virtuvinio stalo mazoka.. ateina sveciu, pavakarieniaut ir nera visiems kur as gal naikinciau ta pertvara tarp saliono ir virtuves. ten stala dideli deciau. o virtuvinius baldus deciau palei ta siena kur ir dabar baldai yra ir kur stalas virtuvinis. arba jei sienos nenaikint tai virtuviniu valdu uzsukimo nedaryt ir det stala didesni
katiline mazoka... nebent kurenama geotermija, silumos siurbliu, dujom ar dar kazkom kitu pan.. paprastam katilui mazokai manyciau
I WC nedaryciau dvieju duru. vos eina ten apsisukt.. o dar duris is abieju pusiu. manau didelio poreikio is pirties puses nera daryt pasvastyciau apie duru/lango is priepircio pakeitima i terasos puse
2 aukstas
Tevu miegamasis.. nu tas kaminas tai sasas.. ir sprendimas su tom spintom... tai nzn... per daug man cia ju kazkokia betvarke atrodo apatine dali kur arciau laiptu daryciau uzdara drabuzine,.. o virsutine dali link lango daryciau ne spintine.. nebent kazkokia komoda, makiazini staliuka, tv pakabint
Ir skalbykla kazkokia kisenine
Visa kita normalu.. neblogas namas. Bet yra dalyku kuriuos patobulinciau zinoma viskas yra skonio reikalas sekmes ieskant savojo projekto!
Kamino lauke nedaryciau
Visa kita nieko ypatinga Man nelabai...
Visa kita nieko ypatinga Man nelabai...
QUOTE(Neffertite_ @ 2013 08 30, 14:21)
Mano sklypas lygiai toks pats: 20x30 m. Patalpos pirmame ir antrame aukšte gana panašios. Tik vietoje garažo - stogine. Mano sklype šiaurė yra ne ties 30 m kraštine kaip pas jus, o ties 20 m kraštine.
Aš irgi labai daug žiūrėjau kartoninių projektų, bet galiausiai teko daryti individualų. Mažam sklypui yra namų projektų, bet ne per daugiausiai. O kur dar norai, užstatymo reikalavimai, pasaulio šalys. Siūlau daryti individualų projektą. Man projektą darė šita kontora. Rekomenduoju. Jie gali sukurti ne tik pasyvų namą, bet ir pagal poreikius pamodeliuoti energijos nuostolius.
Man dar patiko šito architekto darbai. Šitas ir šitas projektas kurti pagal mano pageidavimus. Tiesa, pastarasis architektas šiek tiek brangesnis.
Žodžiu, darykit individualų projektą.
Kaip sekas, kokioi stadijoj su statybom?
QUOTE(cibulis @ 2013 11 13, 12:21)
Mano sklypas lygiai toks pats: 20x30 m. Patalpos pirmame ir antrame aukšte gana panašios. Tik vietoje garažo - stogine. Mano sklype šiaurė yra ne ties 30 m kraštine kaip pas jus, o ties 20 m kraštine.
Aš irgi labai daug žiūrėjau kartoninių projektų, bet galiausiai teko daryti individualų. Mažam sklypui yra namų projektų, bet ne per daugiausiai. O kur dar norai, užstatymo reikalavimai, pasaulio šalys. Siūlau daryti individualų projektą. Man projektą darė šita kontora. Rekomenduoju. Jie gali sukurti ne tik pasyvų namą, bet ir pagal poreikius pamodeliuoti energijos nuostolius.
Man dar patiko šito architekto darbai. Šitas ir šitas projektas kurti pagal mano pageidavimus. Tiesa, pastarasis architektas šiek tiek brangesnis.
QUOTE(*** @ 2013 11 13, 12:29)
Kaip sekas, kokioi stadijoj su statybom?
Pamatai padaryti, laikančios sienos išmūrytos, sudėtas stogas, išmūrytos antro aukšto pertvaros, padaryti gelžbetoniai laiptai. Toks namas gali jau žiemoti. Šiandieną prieš artėjančią šlapdribą kaip tik celofanu apkamšiau langų palanges, kad plytos nuo lietaus, sniego ir šalčio nepradėtų sproginėti. Šiems metams viskas.
QUOTE(robertuxas @ 2013 11 13, 07:30)
Na kaminas nebus lauke, cia viena tipini projekta pakoregavau. Didziausias klaustukas man del virtuves ir kambario erdves, ar tie laiptai per viduri nera visiska nesamone ...