Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 12

Mane kas stebina kad architektu tokios kainos o nesugeba suprojektuoti normaliai....mes db pradejom projektuotis, ima daug, 15000tukst, bet kodel jie nepadaro normaliai ir nepataria?

Kodel jus forume nusimanantys tai turit daryt uz dyka? Cia akmuo i darza atchitektams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2013 08 26, 14:26)
Mane kas stebina kad architektu tokios kainos o nesugeba suprojektuoti normaliai....mes db pradejom projektuotis, ima daug, 15000tukst, bet kodel jie nepadaro normaliai ir nepataria?

Kodel jus forume nusimanantys tai turit daryt uz dyka? Cia akmuo i darza atchitektams smile.gif

sakyciau OHO kana... musu kaime turbut tokiu ner smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VINIpooch @ 2013 08 26, 12:40)

Rimtai? Mes vilniuj jei gerrsnis architektas pigiau ir neradom. Tik brangiau
Atsakyti
Turbut nejieskojot... biggrin.gif Ka reiskai geresnis?
Ir as radau, po 11-12, bet jie sedi, komentuoja, matyt darbo neturi uz tokias kainas
Aisku ziurint ko kam reikia....
7-8-9 galima gal moket

QUOTE(Wejuske @ 2013 08 26, 12:55)
Rimtai? Mes vilniuj jei gerrsnis architektas pigiau ir neradom. Tik brangiau

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 08 26, 13:06)
Turbut nejieskojot... biggrin.gif  Ka reiskai geresnis?
Ir as radau, po 11-12, bet jie sedi, komentuoja, matyt darbo neturi uz tokias kainas
Aisku ziurint ko kam reikia....
7-8-9 galima gal moket

Nu as is savo tevu pasimokiau, pigu paeme ir s...
Nu tikiuosi kad sitas nepaves kai tokius pinigus mokesim smile.gif
Atsakyti
A kokie Jusu reikalavimai architektui? Koks bus namas?

Uz ka mokama 15 T SUMA?

QUOTE(Wejuske @ 2013 08 26, 13:10)
Nu as is savo tevu pasimokiau, pigu paeme ir s...
Nu tikiuosi kad sitas nepaves kai tokius pinigus mokesim smile.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 08 26, 13:19)
A kokie Jusu reikalavimai architektui? Koks bus namas?

Uz ka mokama 15 T SUMA?

Mama su juo sia sav susitinka, nuvaziuos i sklypa tada zesim. Dar del namo nieko nezinau. Ir tiesiog nesinori imti architekto is gatves. Jis keliems pazistamiems projektavo, visi liko patenkinti tai ir mes jo paslaugomis naudosimes. Bet nesakykit, kuo zmogus profesionalesnis tuo daugiau ima smile.gif o kiek zinau jis ne individualius namus planuoja, yra ir su daugoau ir kitokiaos projektais dirbes smile.gif
Atsakyti
Del namo nieko nezinau, tik zinau suma, kuria mokesiu uz popieriukus.... nu nzn biggrin.gif
noriu but architektu...
is kitu projektu jiem pinigai ir ateina pagrindiniai, o namukai - cia tik pazaidimams smile.gif
as tai priesingai-zinau ka noriu, ir beveik zinau, kas tai pabraizys... smile.gif , bet uz 0,5 kainos

QUOTE(Wejuske @ 2013 08 26, 13:32)
Mama su juo sia sav susitinka, nuvaziuos i sklypa tada zesim. Dar del namo nieko nezinau. Ir tiesiog nesinori imti architekto is gatves. Jis keliems pazistamiems projektavo, visi liko patenkinti tai ir mes jo paslaugomis naudosimes. Bet nesakykit, kuo zmogus profesionalesnis tuo daugiau ima smile.gif o kiek zinau jis ne individualius namus planuoja, yra ir su daugoau ir kitokiaos projektais dirbes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 26 rugpjūčio 2013 - 14:39
QUOTE(arkava @ 2013 08 26, 13:36)
Del namo nieko nezinau, tik zinau suma, kuria mokesiu uz popieriukus.... nu nzn  biggrin.gif
noriu but architektu...
is kitu projektu jiem pinigai ir ateina pagrindiniai, o namukai - cia tik pazaidimams smile.gif
as tai priesingai-zinau ka noriu, ir beveik zinau, kas tai pabraizys... smile.gif , bet uz 0,5 kainos

Kadangi as esu visiskai zalia geriau atsiduosiu i brangesnes rankas smile.gif o ir ko noriu nezinau:) zvalgomes tariames smile.gif o be to mes galim tokia suma sumoket juo labiau rekomrnduotas jis yra. Nes gi dabar pilna tu architektu visi vienodai geri negali buti.. kaip ir visose kitose specialybese smile.gif
Bet vistiek jauciu daug klausimu turesiu eisiu pas jus smile.gif paskui imesiu nuorodas keliu projektu mazdaug kokie namai mums patinka pasakysit ka galvojat smile.gif
Atsakyti
Na cia musu nuomones pradeda skirtis smile.gif
Ir as galiu 15-20 moket uz popierius, bet kam?
Jei ta galima padaryt uz 10-9.
Bent jau mano atveju. Vardu, asmenybiu nesivaikau. Turiu savo eskizus,, kurie pritaikyti sklypui ir pan.

QUOTE(Wejuske @ 2013 08 26, 14:08)
Kadangi as esu visiskai zalia geriau atsiduosiu i brangesnes rankas smile.gif o ir ko noriu nezinau:) zvalgomes tariames smile.gif o be to mes galim tokia suma sumoket juo labiau rekomrnduotas jis yra. Nes gi dabar pilna tu architektu visi vienodai geri negali buti.. kaip ir visose kitose specialybese smile.gif
Bet vistiek jauciu daug klausimu turesiu eisiu pas jus smile.gif paskui imesiu nuorodas keliu projektu mazdaug kokie namai mums patinka pasakysit ka galvojat smile.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 08 26, 14:13)
Na cia musu nuomones pradeda skirtis  smile.gif
Bent jau mano atveju. Vardu, asmenybiu nesivaikau. Turiu savo eskizus,, kurie pritaikyti sklypui ir pan.

As ir nesivaikau nieko smile.gif tiesiog nenoriu imti is gatves, o ji mums parekomenfavo smile.gif
Be to jus jau turit ideja o mes tusti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VINIpooch @ 2013 08 26, 13:53)
1. del to sieneles tai tikrai ne  del wc jinai  ten, o kad plotis tarp siju per didelis manau kad, tai jos isvengti kogero nepavyks.. o ir seip bus geras akcentas ir vieta fotografijoms kabint pvz smile.gif
2. o garazas ir nebus manau garazas tiesiogine to zodzio prasme o didesne ukine patalpa. bent kolkas masinos tenai statyti nera planuojamos

1. tai ja ilgesne darykites. pagal baldu isdestyma.
2. kam tada jis? nei normalus garazas, nei normalus sandeliukas. pasidarykite sandeliuka vietoje jo, o masinoms stogine. langai neapsala, galiu nuraminti. o kas dar? bijot sniega kasti? darem pernai tik kelis kartus ta. o garaza beje plauti pastoviai taip pat reikia wink.gif mes taip pasidarem, pasiteisino musu budui ir suvokimui.

QUOTE(VINIpooch @ 2013 08 26, 14:40)

yra wink.gif

QUOTE(Wejuske @ 2013 08 26, 16:08)

QUOTE(arkava @ 2013 08 26, 16:13)
Na cia musu nuomones pradeda skirtis  smile.gif

jei turi eskizus ir juos reikai perpiesti ar dar pakoreguoti siek tiek, tai ir 8K yra gerai per daug. as uz tokia paslauga turejau sumoketi 3K (buvau radusi), bet veliau rinkomes kiek brangesni del tam tikru priezasciu. o jei daraisi individual plana ir nenori namuko kaip simtai esanciu (t.y. kvadratinio kaip mociuciu anksciau buta ar dvislaiciu kaip kau keli metai "madinga"), tai tikrai verta sumoketi ir daugiau. kas kam svarbu: vieniems tik vidaus isplanavimas, kitiems ir isore. mes isore elementaria turim, bet kai paziurejau ka gali VLN architektai, tai seile tista. ir pasakykit gi man... o kodel atsisakyti ir netureti originalaus namo jei jau daraisi individual projekta ir ar taip ar taip mki didelius pinigus? o vardo zinomumo nenuvertinkit, nes jis ta varda reiskias ne siaip sau uzsirekomendavo, tokia jau ta taisykle wink.gif
Atsakyti