QUOTE(PUBpubas @ 2013 08 22, 20:30)
Vienu žodžiu, normalus namas turi buti 300 m2
vidutines pajamas gaunanciai seimai cia butu ekstrymas
as dabar namie sededama sunkiai apibegu 200kv, vis lieka "nespetas sutvarkyti" pagalbiniu patalpu galas
kai pradesiu dirbti, as is vis neisivaizduoju kaip reikes suktis, nes esu is tu, kurios verciau sestadieni/sekmadieni skirtu seimai ar sau nei namu svarinimui, o po darbo apeiti vaikams is paskos bus be sansu. nesakau, dideles erdves mane veza ir jei galeciau sau tai leisti, tikrai nesusimastyciau, bet dabar 200kv mums per akis. kambariai near maziukai, turiu viska ko reikia, nieko netruksta, o tvarkai perkuosi "pagalbininkus" (robotukai, geros sluotos, sluostes ir t.t.), o veliau gal ir moterytes kokios paslaugom pasinaudosiu. bet kiekvienam savo. jei galimybes butu neleide, nesizudyciau ir gyvenciau mazesniam ar gerai irengtam bute. sakiau ir sakysiu- jau geriau pabaigtas butas nei nebaigtas statyti namas ir 70proc jo vertes paskola bankui
Papildyta:
QUOTE(PUBpubas @ 2013 08 21, 15:57)
Dar pestebejimas.
Katiline tokio mazumo, kad katilas "lipa" ant duru. Dabar plane idetas tik katilas, naturoje atsiras boileris , filtrai ir kolektoriaus vamzdziai per visa siena.
gal biski per ziauriai
pas mus rekuperatorius, vandens filtras, boileris ir katilas su visais vamzdynais "sutalpintas" prie 1.5m sienos. projekte katiline ir skalbykla yra viena patalpa, bet sitos sienos po to kai igyvendino nebematau prasmes net I spinta "ikisti" (labai kulturingai viska padare, atrodo graziai ir nera ko slepti).
Papildyta:
QUOTE(VINIpooch @ 2013 08 21, 15:15)
na va prasom pastabu sitam planeliui ..iejimas is rytu puses
kaip cia niekam neuzkliuvo katiline prie miegamojo sienos
kuo zadate sildytis, kokie irenginiai stoves, kiek triuksmo jie sukels? kad ir namukas near didelis, as vieno sanmazgo jokiu budu nepalikciau
keturiems asmenims ryte susikelti ir pasiruosti bus ziauriai ilgas procesas. nebekalbu apie tai, kad kazkas gules vonioj, o kiti negales I wc nueiti. ir siaip tarkim man near priimtina, kad kiekvienas atejes eitu I "musu" sanmazga
ir dar... drabuzineje as naikinciau duris I ja ir daryciau stumdoma pertvara nuo lovos puses. o virtuveje langa I iejima naikinciau, nes priesimgu atveju tures buti nepriekaistinga tvarka, nes kiekvienas atejunas per ji viska matys. ir dar.... man nepriimtina langai svetaineje. susimastyk kaip stoves baldai ir tada juos projektuokis, nes dabar sedijimas nugara I langa, o kitas tik durys I terasa man primena daugiabuti