QUOTE(DaRiJuSa @ 2014 03 12, 15:45)
Sveikos.Gal kas irgi turejote galvosuki- kaip issisukti,kad iseitu maziau sumoketi
Sakykim-vyras dirba pagal IV,o as niekur nedirbu.Kazin kuris atvejis butu dekingesnis-ar tada,kai du nepilnameciai vaikai uzrasyti jam ir jis mokasi mokescius metu gale,o as pati susimoku kas menesi po 90 lt.Ar kitu atveju-kai vaikai ant manes ir as nieko nemoku,o vyras moka uz save po 90 lt.ir metu gale kitus mokescius.Ar gal yra del kitu mokesciu pliusas,kai vaikai uzrasyti vyrui?
Zodziu,maliau-sumaliau...bet gal yra tai suprantanciu mamyciu.Is anksto dekoju...
Labiua jums apsimoka ant saves vaikus rasytis. Tokiu atveju vyras mokes 90x12 + (pelnas/2*0,09-90x12), o jus nieko. Nes priesingu atveju, jei vaikai bus ant vyro, tai jus mokesit 90x12, o vyras vis tiek tures sumoket pelnas/2*0,09
Papildyta:
QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 03 06, 11:41)
Aš matyt ne visk iki galo suprantu..
Aš turiu IDV pagal pažymą. Gegužę išeinu į dekretą. Turiu tokią veiklą, kad man atsirasti gali pajamų tarkim gimdymo mėnesį ar panašiai. Tai žinau, kad gautas pajamas man lygintų su pašalpa ir jei pajamos didesnės negaučiau. Čia kaip ir viskas tvarkoj, bet.. Norint gauti pajamas iš tos veiklos.. reikia turėti prieš tai visą mėnesį IDV. Sakau, gal yra kažkoks būdas, kad vos ne išsiimi pažymą konkrečiai dienai išsirašai faktūrą tai datai ir gauni pinigus ir uždarai tą veiklą? Tai tą vieną mėnesį kaip ir negaučiau pašalpos, bet pajamos kelis kartus didesnės būtų. O kitais mėnesisi ramiai su pašalpa gyventi. Gal teko kam su tuo susidurti?
Tai as juk viska aprasiau, nereikia gi tos IDV uzdaryt, o tiesiog teikti SAV ir viskas. Pas mane gi analogiska situacija, kad daugumoj nieko neuzdirbu o per menesi galiu puses metu alga gaut. Del to neuzdarysiu veiklos, o teiksiu SAV.
Papildyta:
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2014 03 06, 15:58)
O čia tikrai 100% tiksli informacija?
QUOTE(Frontera @ 2014 03 07, 12:41)
Va cia naujiena. kiek teko skaitineti tai supratau jei tik vykdai kokia veikla iskart PSD (t.y. 90lt/men) turi susimoketi pats ir jau niekas neziuri kiek ir koki oamziaus vaiku turi.
Taip tikrai taip yra. Kekvienas zmogus turi moketi PDS nuo savo pajamu, nesvarbu ka jis veikia, bet ne maziau kaip 90Lt per men, iš to ir išplaukia tas mėnesinis mokestis.
QUOTE(Frontera @ 2014 03 10, 10:21)
Sveiki, aciu kad pasidalinote informacija. radau apie tuos seminarus info. Taciau prisijungus prie Mano VMI nerandu kurioj vietoj jie yra, kad galeciau prisiregistruoti. Gal galite padeti?
Rekomenduoju nueiti, tikrai naudingi seminarai