Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo liudijimas (patentas), individuali veikla,

QUOTE(mėnulis @ 2014 02 26, 16:01)
Bet pazyma vistiek reikia inspekcijoj atsiimti, ar jau galima ja atsispauzdinti?

Buvo anksciau, kad reikejo vaziuot i VMI pasiimt. Dabar jau galima atsispauzdinti.
Atsakyti
QUOTE(Frontera @ 2014 02 26, 22:05)
Buvo anksciau, kad reikejo vaziuot i VMI pasiimt. Dabar jau galima atsispauzdinti.

o nuo kada si nauja tvarka, as pries metus atnaujinau idv pazyma, nebuvo galima - reikejo man vaziuot net i kita miesta pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 02 27, 09:18)
o nuo kada si nauja tvarka, as pries metus atnaujinau idv pazyma, nebuvo galima - reikejo man vaziuot net i kita miesta pasiimti.

nup praeitų metų vidurio gal.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 02 24, 16:09)
Jungsiuosi ir as prie Jusu visa info tiek susipytnusi kad prasau pataisymu

Issiimant verslo liudijima:
1. Verslo liudijimas kainuos 1800 metams, kadangi imsiu tarkim 10 dienu menesiui, tai 1800/365*10d ir gaunu 50Lt suapvalinusi uz verslo liudijima.
2. Sodros imoka 180Lt men / 31(kovo men) * 10 gaunu 58Lt Sodrai sumoket
3. PSD 90Lt/men. auginu vaika nepilnai 5metu, tai moku uz diena kurias dirbsiu 30Lt

Ar viska gerai cia suskaiciavau?

Kaip su kompensacija stovint darbo birzoje, ka jie man turetu kompensuoti visus 3 punktus ar tik kazkuriuos ir kokia kompensasija 50proc? Ar yra limitas dienu iki kokio jie kompensuoja ir kiek laiko kompensuoja?

Busiu dekinga pagelbejusiai  4u.gif

blush2.gif
Atsakyti
sveiki, vyras dirbo paraeitais metais pagal verslo liudijimą pusę metų, bet nepildė pajamų išlaidų žurnalo, norėčiau dabar jį užpildyti ir deklaruoti o pajamas, norėjau paklausti ar reikės pristatyti dar kokius nors dokumentus čekius patvirtinančius išlaidas ar prekių, kuriuos pardavė, išlaidas? ar tiesiog surašau diena pajamos tiek išlaidos tiek ir paskaičiuoju kiek gavosi? ačiū
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 02 27, 09:18)

As pernai balandyje iregistravau IV, gavau laiska kad reikia pazyma atvaziuot pasiimt, bet taip ir nenuvaziavau, kazkaip man jos neprireike. Tai tik pries menesi sugalvojau, kad reik nuvaziuoti pasiimti tai vos neapsauke ko pati neatsispauzdinu, susiraukus atspauzdino ir viso gero paske smile.gif.. kodel ten tokie nemalonus zmones dirba doh.gif
Atsakyti
Sveiki. Skaitinėjau bet niekur neaptikau. Iškart Atsiprašau jei toks klausimas buvo. 4u.gif ar išsiėmus individulią veiklą po metų galėčiau eiti vaiko auginimo atostogų ir gauti priklausančią pašalpą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majoga @ 2014 03 02, 10:24)
Sveiki. Skaitinėjau bet niekur neaptikau. Iškart Atsiprašau jei toks klausimas buvo.  4u.gif  ar išsiėmus individulią veiklą po metų galėčiau eiti vaiko auginimo atostogų ir gauti priklausančią pašalpą? 4u.gif

Atsakymai keliuose puslapiuose atgal. Nepatingėkite paieškoti atidžiau.
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2014 03 02, 11:01)
Atsakymai keliuose puslapiuose atgal. Nepatingėkite paieškoti atidžiau.

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau bet aš vistiek nesigaudau 4u.gif žalia esu blush2.gif Dabar sakykim taip, kad aš sužinojau kad nestuke.gif išsiimu individualią veiklą, koks mažiausias turėtų būti mano deklaruojamas uždarbis kad gaučiau už vaiko auginimą? Ir kaip apskaičiuoti? Ir kiek gautusi mokėt į mėnesį? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majoga: 02 kovo 2014 - 14:23
Gal kokia skaičiuoklė yra? 4u.gif
Atsakyti
Na as kiek skaiciavausi, pagal savo supratima, tai tikrai neverta kazka is "lempos" deklaruoti.. Nes tas "pelnas" nera didelis.
Mano dabar ir tokia situacija, tai nusprendziau deklaruoti tiek kiek turiu uzdirbus, praejusiais metais ir net neiti tu atostogu (liepa gimdymas nusimato). Nes kiek zinau norint iseiti atostogu reikia sustabdyti IV (pataisykite, jei klystu), o mano tokia veikla, kad visai jos atsisakyti metams nesinori.

Atsakyti