Įkraunama...
Įkraunama...

Verslo liudijimas (patentas), individuali veikla,

QUOTE(Spyglė @ 2013 04 18, 19:49)
Sveikos 4u.gif

Esu registruota darbo biržoje,vasarą dirbu su verslo liudijimu.Šiandien konsultantė atspausdino užimtumo planą ir nusiuntė užsipyldyt paraišką išlaidų apmokėjimui.Gal esate kuri susidūrus?Ar čia visiems taip,ar pataikiau ant geros nuotaikos?

Cia finansuoja is ES pinigu - uzimtumo remimas. Kaip aiskino konusltante finansuoja apie 80 procentu islaidu, bet ne daugiau nei 200 Lt. Finansuoja metus, po to metai pertrauka ir vel galima prasyti finansavimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Libra: 19 balandžio 2013 - 10:56
QUOTE(Libra @ 2013 04 19, 11:55)
Cia finansuoja is ES pinigu - uzimtumo remimas. Kaip aiskino konusltante finansuoja apie 80 procentu islaidu, bet ne daugiau nei 200 Lt. Finansuoja metus, po to metai pertrauka ir vel galima prasyti finansavimo.

Ačiū už informaciją 4u.gif Ir dar paklausiu bigsmile.gif jei jau viską pridavei,užpildei prašymą,tai galima tos paramos tikėtis,ar dar atrinkinės pagal kažkokius kriterijus.Nieko aš nesitikiu,tiesiog pilnai nieko neišaiškino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2013 04 19, 14:46)
Ačiū už informaciją 4u.gif Ir dar paklausiu bigsmile.gif jei jau viską pridavei,užpildei prašymą,tai galima tos paramos tikėtis,ar dar atrinkinės pagal kažkokius kriterijus.Nieko aš nesitikiu,tiesiog pilnai nieko neišaiškino g.gif

Galima tiketis. Mums jau pervede, bet kazkur tik 50 proc. islaidu. Bet ir tai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2013 04 19, 17:33)
Galima tiketis. Mums jau pervede, bet kazkur tik 50 proc. islaidu. Bet ir tai gerai  thumbup.gif

Žinoma gerai bigsmile.gif Aš pernai verslo liudijimui ir sveikatos draudimui išleidau apie 600Lt,perku ne visom dienom,nes prekyba mūsų gėlėm,dar ir nuo oro daug priklauso,o dar ir vieta kainuoja 10 viena diena,tai nors kažkokia kompensacija būtų bigsmile.gif Tik supratau,kad verslo liudijimą reikia vis pratęsti bigsmile.gif
Ačiū merginos už info,sėkmės darbuojantis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. O gal zinote, ar turint verslo liudijima, galima naudoti savo sukurta prekes zenkla? Logo? Na tarkim verslo siudijimas drabuziu siuvimo ir taisymo, galiu gaminti ir prekiauti savo gamybos prekemis, tad kuriu ir siuvu drabuzelius, bet ar galiu jiems naudoti savo sukurtas etiketes su savo zenklu? Labai dekoju uz atsakyma, kas zinote ar buvote su tuo susidure.
Atsakyti
QUOTE(Lady-G* @ 2013 04 22, 17:15)
Sveikos. O gal zinote, ar turint verslo liudijima, galima naudoti savo sukurta prekes zenkla? Logo? Na tarkim verslo siudijimas drabuziu siuvimo ir taisymo, galiu gaminti ir prekiauti savo gamybos prekemis, tad kuriu ir siuvu drabuzelius, bet ar galiu jiems naudoti savo sukurtas etiketes su savo zenklu? Labai dekoju uz atsakyma, kas zinote ar buvote su tuo susidure.

O kas uzdraus? Juk logo nera koks reglamentuotas antspaudas, o paprasciausias paveiksliukas atpazinimui smile.gif logo naudoja ir nelegaliai dirbantys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 04 22, 21:29)
O kas uzdraus? Juk logo nera koks reglamentuotas antspaudas, o paprasciausias paveiksliukas atpazinimui smile.gif logo naudoja ir nelegaliai dirbantys smile.gif

Aciu 4u.gif Tai vat as irgi jau prisiskaiciau visko, isnarsiau viska, ziuriu niekur neparasyta, kad negalima butu savo gamybos prekiu zenklinti smile.gif Tai vat, tikra tiesa, yra ir nelegaliai naudojanciu, tai man su VL bedos nebus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady-G*: 23 balandžio 2013 - 07:39
QUOTE(mėnulis @ 2013 04 18, 13:06)
Svajaaa, ar deklaravot sodros deklaracija tik online su tapatybes korteles skaitytuvu ir parasu elektroniniu?

o kodel reikia deklaracijas pateikti sodrai?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 04 23, 10:11)
o kodel reikia deklaracijas pateikti sodrai?

http://www.15min.lt/...cija-666-323887
Atsakyti
O man idomu, jei prekiauji ne Lt, o kokiam Ebay ir panasiuose tinklalapiuose, ir turi indivualios veiklos pazyma...Kaip daryti su tais cekiais, arba saskaitom fakturom. Ar vistiek siunciat? Lietuviska? O gal tokiu pajamu iskaityti nereikia. Juk pajamas gauni ne is Lietuvos, uzsienio skelbimu tinklalapiu. Ar man cia vienai tokie klausimai kyla? Negi prekiaujantys Ebay visi tas lesas iskaito blush2.gif Gal kas susidurete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 23 balandžio 2013 - 11:02
QUOTE(mėnulis @ 2013 04 23, 11:59)
O man idomu, jei prekiauji ne Lt, o kokiam Ebay ir panasiuose tinklalapiuose, ir turi indivualios veiklos pazyma...Kaip daryti su tais cekiais, arba saskaitom fakturom. Ar vistiek siunciat? Lietuviska? O gal tokiu pajamu iskaityti nereikia. Juk pajamas gauni ne is Lietuvos, uzsienio skelbimu tinklalapiu. Ar man cia vienai tokie klausimai kyla? Negi prekiaujantys Ebay visi tas lesas iskaito  blush2.gif  Gal kas susidurete?

tai pagal istatymuas visos pajamos skaitosi, tiek is lietuvos, tiek is uzsienio. Siunciant prekę kartu reiktėtų pridėti ir sąskaitą faktūrą
Atsakyti
Aš dėl SAV deklaracijos sodrai noriu pasitikslint smile.gif Jei yra pastovus darbas ir plius individuali veikla, mokesčiai mokami kalendoriniams metams pasibaigus ir deklaravus pajamas, tai reikia pildyti SAV .04 deklaracijos SAV3DSD-M priedą? ar kurį kitą? Pildau SAV3DSD-M, bet man automatiškai nesuskaičiuoja deklaruojamų pajamų sumos P11 laukelyje, gal ką negerai darau?
Atsakyti