Sveikos mergaites, as su dideliu liudesiu jungiuosi prie jusu burio. Buvo 12 sav kai nuvaziavau i privacia klinika echoskopu pasiziureti i musu stebukleli, o ten pranese liudna naujiena :(kad nieko nemato, emriono nera tik tuscia placenta issiunte i ligonine kur atliko man abrazija po A kraujavau labai nedaug ir tik pora dienu, kaip ir viskas atrodo gerai, bet jau pora sav man neduoda ramiai gyventi, kadangi jau 6 sav neateina mano mmm , pries pora sav, kai turejo buti mmm, na pagal sena cikla, pradejo teplioti rudom isskyrom,labai labai mazai, tik pora dienu, o mmm taip ir neatejo nors pilva pamaudzia kaip per mmm, kankina kazkoks ziaurus PMS sau atrodau stora, visa issiputus , pikta kaip sirse ir taip jsu 2 sav
Gyvenu Norvegijoj, cia daktarai po abrazijoa neapziuri, nebent ziauriai kraujuoji ar temperatura kila, tai nzn liepe laukt menesiniu, sake 6 sav kad menesiniu ner, tai norma
Ar buvo jums kas nors panasaus? Kada atejo pirmos menesines po abrazijos?
Busiu labai dekinga, jei pasidalinsite savo patirtimi .
P.S. cia NO daktarai sake, kad kita galima pradegi planuoti po pirmu menesiniu, jei tik esam psichologiskai pasiruose su MB. Todel beproto laukiu tu mmm, nes turbut toki skausma numalsins tik kitas ir tikiuodi sekmingas.
O laba diena, rutelytux ir visoms kitoms... Rutelytux, kartu planuojanciu temoj jau buvom susitike, dabar cionais ne dziaugsmas, bet vis..
na mes jau atrodo lyg stojames ant koju, atsigaunam.. man uzejo nėrimo manija, angeliukų prinėriau 14 galvoju kam bus, tai sumasciau kad krikstynoms kazkaip panaudosiu. busim krikstateviais, bet kad jus zinotumet, kaip nenoriu.. ir nesuprantu kodėl. gal dėl to, kad vaikas mažutis, gal del to kad per nėštuma pasiūlė tapti krikštatėviais.. nzn.. bet jau šviesesnė galva.. mielai pradėčiau planuoti vaikelį, bet išlenda baimė, kad viskas būtų gerai tai sakom gal geria upalaukti bent 3 mėnesius, kai organizmas susitvarkys, negu vėl nudegti
stiprybės visoms ir man tokiomis niūriomis dienomis kaip šita....
na mes jau atrodo lyg stojames ant koju, atsigaunam.. man uzejo nėrimo manija, angeliukų prinėriau 14 galvoju kam bus, tai sumasciau kad krikstynoms kazkaip panaudosiu. busim krikstateviais, bet kad jus zinotumet, kaip nenoriu.. ir nesuprantu kodėl. gal dėl to, kad vaikas mažutis, gal del to kad per nėštuma pasiūlė tapti krikštatėviais.. nzn.. bet jau šviesesnė galva.. mielai pradėčiau planuoti vaikelį, bet išlenda baimė, kad viskas būtų gerai tai sakom gal geria upalaukti bent 3 mėnesius, kai organizmas susitvarkys, negu vėl nudegti
stiprybės visoms ir man tokiomis niūriomis dienomis kaip šita....
Sveika, dangiski migdolai gaila, kad cia turim susitikti, bet... As kaip ir atsigavau jau po visko, aisku labai susigrsudinu dar pamacius kudiki ar moteri, bet vis save guodziu, kad greitai ir as busiu ir si karta sekmingai dabar labai laukiu mmm,kada tau jos prasidejo po visko ??
jau buvau sunerimusi, bet nuramino mane cionais merginos, tai susirgau po 39 d kai isgeriau tabletes... po sirgimo eisiu pas gine pasirodyti, apziures gal ar viskas gerai.. bus patiems ramiau
o kai pamatau nestuke tai ir man sunku.. neseniai namo grizau kukciodama... bet mes stiprios merginukes
o kai pamatau nestuke tai ir man sunku.. neseniai namo grizau kukciodama... bet mes stiprios merginukes
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 05 21, 17:05)
jau buvau sunerimusi, bet nuramino mane cionais merginos, tai susirgau po 39 d kai isgeriau tabletes... po sirgimo eisiu pas gine pasirodyti, apziures gal ar viskas gerai.. bus patiems ramiau
Okokius vaistukus tau liepe gert? Del ko? Man cia NO nieko neisrase uzsirasiau pas daktare , bet tik birzelio 3 d gavau vieta , tikiuosi iki to susirgsiu, nes pilvas toks pasiputes ir maudzia kaip per mmm.
Man mmm iššaukti išrašė "Duphaston"
QUOTE(Bizzz @ 2013 05 21, 22:30)
Man mmm iššaukti išrašė "Duphaston"
Ieškau kaunietės kuri galėtų "paskolinti" Duphaston receptuką
QUOTE(MiDi @ 2013 06 07, 10:22)
Ieškau kaunietės kuri galėtų "paskolinti" Duphaston receptuką
Badykit ji be recepto pirkti, nes parduoda ir be jo. Per kelias vaistines praeikit ir tikrai parduos.
QUOTE(Purpurine @ 2013 06 07, 11:40)
Badykit ji be recepto pirkti, nes parduoda ir be jo. Per kelias vaistines praeikit ir tikrai parduos.
Skaičiau, kad taip galima, bet aš tokia bailė.... Ketanovo be recepto bandžiau nusipirkti.. tai vaistininkė pati už mane pakalbėjo: ar labai skauda? dantį gal labai skauda? negalėsit dabar iki gydytojos nueit? na gerai, parduosiu Man gal ramiau būtų paduoti lapuką ir be akivaizdaus melo nusipikti.. nemoku nei meluot, nei istorijų kurt..
QUOTE(MiDi @ 2013 06 07, 14:05)
Skaičiau, kad taip galima, bet aš tokia bailė.... Ketanovo be recepto bandžiau nusipirkti.. tai vaistininkė pati už mane pakalbėjo: ar labai skauda? dantį gal labai skauda? negalėsit dabar iki gydytojos nueit? na gerai, parduosiu Man gal ramiau būtų paduoti lapuką ir be akivaizdaus melo nusipikti.. nemoku nei meluot, nei istorijų kurt..
Gal jusu vyras drasesnis?
Tegu nueina i vaistine ir pasako ,kad oi mol recepta pamiršau namie,gal parduosite be jo?
QUOTE(uoga 3 @ 2013 06 07, 23:22)
Gal jusu vyras drasesnis?
Tegu nueina i vaistine ir pasako ,kad oi mol recepta pamiršau namie,gal parduosite be jo?
gera idėja.. ko čia aš galvą suku Ačiū
sveikos mergytes
jungiuosi prie jusu burelio su dideliu liudesiu,net rasyt sunku,nelengva susikaupti po tokio isgyvenimo
uzvakar dar nieko neitardama lekiau pas genetike,taip sunkiai pas ja uzsirasiau.... ir gavau soka,pasake kad sirdele neplaka,nera kraujotakos ir mazdaug jau 2 savaites vos daejau iki masinos ,kur vyras lauke...bet nieko nelauke nuvaziavom pas mano akuseri ,jis dar kart paziurejo ir patvirtino diagnoze... taigi vakar turejau isvalyma, maziukui buvo apie 11 sav. o sustojo apie 9 sav.
dar iki siol neatsigaunu.Priezastys kolkas neaiskios,bent jau daktaras nieko blogo manyje nepamate. Gal naturali atranka,labai galimas virusas,nes panasiu laiku buvau aptikusi herpe ant lupos...na veliau gal ka pasakys
Mazdaug uz poros menesiu vel galesime badyti bet kaip islaukt ta laikotarpi?....be to si kart pastojom sunkiai, bijau pagalvot jei vel tiek kankinsimes nezinioj... tai buvo pirmas nestumas, tikiuosi kad antra kart pastot bus lengviau...
jungiuosi prie jusu burelio su dideliu liudesiu,net rasyt sunku,nelengva susikaupti po tokio isgyvenimo
uzvakar dar nieko neitardama lekiau pas genetike,taip sunkiai pas ja uzsirasiau.... ir gavau soka,pasake kad sirdele neplaka,nera kraujotakos ir mazdaug jau 2 savaites vos daejau iki masinos ,kur vyras lauke...bet nieko nelauke nuvaziavom pas mano akuseri ,jis dar kart paziurejo ir patvirtino diagnoze... taigi vakar turejau isvalyma, maziukui buvo apie 11 sav. o sustojo apie 9 sav.
dar iki siol neatsigaunu.Priezastys kolkas neaiskios,bent jau daktaras nieko blogo manyje nepamate. Gal naturali atranka,labai galimas virusas,nes panasiu laiku buvau aptikusi herpe ant lupos...na veliau gal ka pasakys
Mazdaug uz poros menesiu vel galesime badyti bet kaip islaukt ta laikotarpi?....be to si kart pastojom sunkiai, bijau pagalvot jei vel tiek kankinsimes nezinioj... tai buvo pirmas nestumas, tikiuosi kad antra kart pastot bus lengviau...