Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(nagla-nachale @ 2013 05 05, 17:10)
Labas, būsimos  nestuke.gif
Jungiuosi į jūsų būrį  ax.gif Kovo 5 ir mus paliko ilgai ilgai planuotas ir lauktas 8 savaičių stebuklėlis. Kas dėl vaistų, tai pas daktarus papuoliau 3 dienos po to, kai  pradėjau kraujuoti, tai per tą laiką iškenčiau baisius skausmus, ir daug kraujo buvo, o nuvykus pas daktarą pamačiau stebuklėlį, tik širdutė nebeplakė, tai gavau vietoj vieną tabletę, ir gavau keturias vežtis namo, plius nuo skausmo ir nuo pykinimo, nes sakė bus labai skauda, bus daug kraujo. Taigis po paros susidėjau tas keturias "ten", bet matyt jau viską buvau iškentėjus belaukdama vizito pas gydytoją, todėl visiškai neskaudėjo, tik po kelių valandų išėjo mano puslytė ir tiek..
Norėjau paklausti tų, kuriom iki persileidimo būdavo reguliarus ciklas - ar labai išsiderino po to? Nes su manim kažkokie keistumai dedasi, po persileidimo susirgau keliom dienom vėliau, o šį mėnesį tepliojo porą dienų vidury ciklo, ko gyvenime nebūdavo, ir pradėjo tepliot 21 ciklo  dieną, kas perėjo į mm 26, nors visada ciklas būdavo po 28 dienas  doh.gif Žodžiu, nebesuprantu savo organizmo visiškai  unsure.gif

Na as turejau 28d cikla bet po persileidimo man po men dare A nes neissivale o dabar jau turejau 3 ciklus pirmas buvo 28d, antras 21d trecias dabar eina jau 30diena ir buna petepliojimu bet tokiu labai nezymiu... beje antro ciklo metu kraujavau tragiskai stipriai, man daktare KT siulo ciklo suderinimui bet as ju visai nenoriu laukiu ziuresiu kas darysis toliau
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

aš persileidau rugsėjį, buvo ankstyvas savaiminis, darbe pajutau pliųpsnį karaujo kaip per mm ir vsikas pasidarė aišku, gryžau namo, pagulejau para valandų buvo nedideli sąrėmiukai ir iškrito mano krešuliukas... viskas įvyko kai buvo beveik 6 savaitės, taigi persiileidau penktadienį, aišku su daktare susiskambinom sakė bus matyt arba lemta arba ne, ir pirmadienį jau viskas buvo išsisivalę, pažiurėjo per eho viskas kaip nieko, kai baigiau kraujuoti dar karta nuvažiavau tik jau pas poliklinikos gine, ir viskas buvo susitvarkę, ji net suabejojo ar tikrai buvau nėščia... smile.gif doh.gif bet nėštumas buvo patvirtintas eho 5 savaičių smile.gif
žodžiu ką norėjau pasakyti kad galbūt ne visoms prireiks A, bet manau yra labai svarbu ginei pasirodyti po visų kraujavimų ir tepliojimų kad patvirtintų jog viskas yra tvarkoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 05 07, 00:01)
Sveikos mergaitės,
yra labai svarbu ginei pasirodyti po visų kraujavimų ir tepliojimų kad patvirtintų jog viskas yra tvarkoje smile.gif

Va va, o aš nuo kovo 6d. įvykusio persileidimo niekaip nesugebu iki gydytojos nueit blush2.gif, vis iškyla visokių nenumatytų reikalų, o ji dirba tik kartą per savaitę. Atsikalbinėjimas čia, po mmm tikrai eisiu blush2.gif
Atsakyti

Labas rytas mergaites 4u.gif

Uzsukau paziureti kaip jums sekasi, kokiu naujienu turim. paskutiniu metu is vis neturiu laiko labai daug i foruma uzsukti. Pas mane planavimai siems metams sustapdyti. Manes zinok po persileidimo ilgai niekas neapziurejo, pasirode kad buvo uzsilike placentos, daug nukraujavau, net perpilimo kraujo prireike. Tai darabar dat tik pradedu atsigauti, vyras sake pamirsk planavimus siais metai, nelempta mums sad.gif

QUOTE(starrgirl @ 2013 04 21, 18:01)

Starrgirl 4u.gif 4u.gif

QUOTE(nelsi @ 2013 05 02, 21:58)
Sveikos mamukai, ateinu ir as, gal ne i ta tema, bet suprasit. 8,5sav turejau eit pas gine, o diena pries tai pradejau tepliot, padare echo, nesivystantis jau koki 10d. Sako turetu  iskraujuot, prasidejo saremiai, jei juos taip galima pavadint, kraujavimas, o 3 diena isgimdziau kazka,  liovesi saremiai, pamazu rimo kraujavimas. Viskas susitvarkde bet po 3 dienu prasidejo tepliojimas rudai, okaip tik turejau eit pas gine, ir ka visgi  laukia A. Geriau jau iskart ir as buciau darius A. Sunku  kai is taves po gabaleli  bega vaikelis...
Tik man klausimas, ar davet ir kam pinigeliu, kai dare A. Nerandu tokios temos, kur kalbetu tik apie pacia abrazija.

As vaistu nesu bandzius bet A greita ir neskausminga, nezinau po jos pastojau ir isnesiojau be problemu 4u.gif

QUOTE(nagla-nachale @ 2013 05 05, 16:10)
Labas, būsimos  nestuke.gif
Jungiuosi į jūsų būrį  ax.gif Kovo 5 ir mus paliko ilgai ilgai planuotas ir lauktas 8 savaičių stebuklėlis. Kas dėl vaistų, tai pas daktarus papuoliau 3 dienos po to, kai  pradėjau kraujuoti, tai per tą laiką iškenčiau baisius skausmus, ir daug kraujo buvo, o nuvykus pas daktarą pamačiau stebuklėlį, tik širdutė nebeplakė, tai gavau vietoj vieną tabletę, ir gavau keturias vežtis namo, plius nuo skausmo ir nuo pykinimo, nes sakė bus labai skauda, bus daug kraujo. Taigis po paros susidėjau tas keturias "ten", bet matyt jau viską buvau iškentėjus belaukdama vizito pas gydytoją, todėl visiškai neskaudėjo, tik po kelių valandų išėjo mano puslytė ir tiek..
Norėjau paklausti tų, kuriom iki persileidimo būdavo reguliarus ciklas - ar labai išsiderino po to? Nes su manim kažkokie keistumai dedasi, po persileidimo susirgau keliom dienom vėliau, o šį mėnesį tepliojo porą dienų vidury ciklo, ko gyvenime nebūdavo, ir pradėjo tepliot 21 ciklo  dieną, kas perėjo į mm 26, nors visada ciklas būdavo po 28 dienas  doh.gif Žodžiu, nebesuprantu savo organizmo visiškai  unsure.gif

daug 4u.gif O mmm nuo vasario mano dar tik si menesi pirmos prasidejo, bet del to kad buvo komplikaciju kuriu niekas nesuziurejo is anksto. Bet kiek atsimenu pirma karta buvo pe problemu 4u.gif
Atsakyti
Ar esate po persileidimo dare herpeso tyrimus?
Atsakyti
Nagla nachale, man po persileidimo pirmas ciklas idomus buvo, vidury pakraujavau. Antras jau normalus buvo, per trecia pastojau.

Nina del viento, kaip laikaisi mergyt?
Atsakyti
Laba diena, panelės,
jūs gal patarsite man, nežiniukei.... Balandžio 7 d nustatė, kad leliukas nebesivysto, 8 d. isgeriau 12 gydytojos duotų tablečių... 10 d. nuėjau pas ginekologę, pažiūrėjo echo, sakė viskas švariai išsivalė... Dabar jau laukiu mėnesinių.. Po kiek laiko jums prasidėjo mėnesinės? Man jau neramu, gal kažas negerai, kad nesusergu... ir po kiek laiko jau buvo galima mylėtis?? Jau pasiilgus vyro, bet bijau ir nežinau ko.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 05 11, 09:53)
Laba diena, panelės,
jūs gal patarsite man, nežiniukei.... Balandžio 7 d nustatė, kad leliukas nebesivysto, 8 d. isgeriau 12 gydytojos duotų tablečių... 10 d. nuėjau pas ginekologę, pažiūrėjo echo, sakė viskas švariai išsivalė... Dabar jau laukiu mėnesinių.. Po kiek laiko jums prasidėjo mėnesinės? Man jau neramu, gal kažas negerai, kad nesusergu... ir po kiek laiko jau buvo galima mylėtis?? Jau pasiilgus vyro, bet bijau ir nežinau ko.... blush2.gif

Del mm nezinau, bet manau gal dar anksti pergyventi, vis tiek issireguliuoja ciklas kazkiek, visom skirtingai smile.gif O del myliuku, tai as lb norejau ir jau savaite po persileidimo vyra "prievartavau" rolleyes.gif Manau turi pati jausti, kada esi tam pasiruosusi tiek fiziskai, tiek moraliskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 05 11, 10:53)
Laba diena, panelės,

Laba 4u.gif
Man mmm. prasidėjo lygiai po 32d. po abrazijos. T.y. pavėlavo kelias dienas. Tad manau labai nepergyvenk, dar tik kelios dienos, kaip ciklas užtrukęs. Jei, kaip suprantu tavo ciklas ~30d-32d.. Kitoms mergaitės daug ilgiau užsilaiko.
O vyras mano "užlaužtas" buvo lygiai po dviejų savaičių nuo abrazijos. Taip daktarė rekomendavo, o ir viskas tvarkoje buvo.
Atsakyti
Labuka

pas mane tylu ramu...pertrauka

QUOTE(burku @ 2013 05 10, 19:01)
Ar esate po persileidimo dare herpeso tyrimus?

dariausi smile.gif
Atsakyti
sveikutes, stai as vel nestumo planavimo skyrelyje. Nutruko 14 savaiciu mano nestumas. Bet kas liudniausia kad jis nutruko del to kad buvau papuolusi i avarija su automobiliu. Dziugu kad tokia tema yra sukurta ir gali ateiti pasiguosti cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cover_girl: 13 gegužės 2013 - 13:47
QUOTE(cover_girl @ 2013 05 13, 13:46)
sveikutes, stai as vel nestumo planavimo skyrelyje. Nutruko 14 savaiciu mano nestumas. Bet kas liudniausia kad jis nutruko del to kad buvau papuolusi i avarija su automobiliu. Dziugu kad tokia tema yra sukurta ir gali ateiti pasiguosti  cray.gif

Sveikute.
Didziules stiprybes tau. Skaudi nelaime 4u.gif
Nera ne zodziu paguosti...
Atsakyti