Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(*DonAngel* @ 2013 04 29, 19:56)
Sveikinu!!kaip smagu,kad ilgai laukti nereikejo 4u.gif
Jau ryt NT gadinsiu blush2.gif  nebeiskenciu. imanoma,kad parodytu mmm diena  nestuke.gif ??

Įmanoma, bet priklauso nuo to, kokį testuką gadinsi. man su 10 mIu parodė 9 d. po ovuliacijos. Su paprastu mmm dieną jau turėtų rodyti vaiduoklį mirksiukas.gif Labai linkiu išvysti II wub.gif
Atsakyti
Labukas.

nereikėjo NT, nes naktį susirgau verysad.gif Atidėsiu dabar planavimą iki liepos mėn., kad ramiai išskrist galėčiau 07,01 ir atšvęst krikštynas.
QUOTE(starrgirl @ 2013 04 29, 20:34)
Nesigailiu,kad pasirinkau vaistus. Išgėrus tabletes,jau po valandos pradėjau kraujuot. Bet aš mėnesį vaikščiojau su nesivystančiu,nes jaučiausi puikiai ir net neįtariau,kad kažkas blogai, gal todėl man vaistai iš karto padėjo. Net nebuvo baisaus skausmo.
O tau linkiu stiprybės 4u.gif

Skausmo tai labai mažai su vaistais. Bet man dar vienas dalykas emocinis labai nepatiko, kad gulėjau šalia dviejų nestuke.gif ,kurios laimingai laukia gimdymo, o aš ko??? Nelaimingos pabaigos unsure.gif Ir kalbėti man su niekuom nesinorėjo...tai jos taip įdomiai žiūri, nesupranta, ko verkiu.... o dar prie jų pilnomis kelnėmis grįžau....po antros tabletės.... na žodžiu nemalonu.
Po A irgi visai visai neskauda.
Atsakyti
Sveikos!
Pastojau labai gražiai, ilgai tik nesirodė II, vaiduokliavo. O dar ir kraujavo (tipo tepliojo). 7 sav. nuvažiavau į GN, embriono nesimatė, o dar įtarė pūslinę išvisą (be tyrimų, "iš akies"). Nakti prasidėjo savaiminis persileidimas, po dviejų parų išleido taip nieko ir nedarę, nes kraujavimas sustojo. Namuose vel kraujavimas (nedidelis). Ginekologė stebėjo, laukėm visiško išsivalymo, tyrėm HCG (krito labai gražiai, tik ilgai). Kažkoks užsilikęs krešulys??? g.gif Dar nkrito hemaglobinas, silpnumas, prilipo bronchitas, tempratūra laikėti ilgai.
Po mėnesio (vis dar kraujuojant) išsiuntė daryti A. Kraujavimas liovėsi 2 dieną, tepliojo vos vos 7 dienas. 10 ciklo diena - vaisingos gleivės.
Taigi mergaitės, A ir tik A. Tiek laiko praradau... doh.gif
Aišku patirtis neįkainojama. Rami buvau tik dėl to, kad įtarė rimtą ligą, o norisi sveiko leliaus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 04 30, 10:00)
Labukas.

nereikėjo NT, nes naktį susirgau verysad.gif  Atidėsiu dabar planavimą iki liepos mėn., kad ramiai išskrist galėčiau 07,01 ir atšvęst krikštynas.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Aš tai jau nebesuprantu savo organizmo, mmm vėluoja jau 4 d. kamuoja bendras silpnumas, pykina, o NT rodo visiškai vieną I, nebežinau nei ką galvoti g.gif Man NT niekada nevaiduokliaudavo, sakau gal man čia koks psichologinis nėštumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bizzz @ 2013 05 01, 08:54)
Labas 4u.gif
Aš tai jau nebesuprantu savo organizmo, mmm vėluoja jau 4 d. kamuoja bendras silpnumas, pykina, o NT rodo visiškai vieną I, nebežinau nei ką galvoti g.gif  Man NT niekada nevaiduokliaudavo, sakau gal man čia koks psichologinis nėštumas? g.gif

O mmm visad reguliarios? Gal kas susikniso cikle ir uzsidelse jos? Arba pasidaryk HCG ir bus viskas aisku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2013 05 01, 10:39)
O mmm visad reguliarios? Gal kas susikniso cikle ir uzsidelse jos? Arba pasidaryk HCG ir bus viskas aisku wink.gif

Nu po savaiminio jos man kaip laikrodukas būdavo (tik praeitą ciklą porą dienų buvo užvėlavę). Tyrimą geriausiu atveju galėsiu pasidaryti tik pirmadienį, jei iki to laiko nepasirodys smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamukai, ateinu ir as, gal ne i ta tema, bet suprasit. 8,5sav turejau eit pas gine, o diena pries tai pradejau tepliot, padare echo, nesivystantis jau koki 10d. Sako turetu iskraujuot, prasidejo saremiai, jei juos taip galima pavadint, kraujavimas, o 3 diena isgimdziau kazka, liovesi saremiai, pamazu rimo kraujavimas. Viskas susitvarkde bet po 3 dienu prasidejo tepliojimas rudai, okaip tik turejau eit pas gine, ir ka visgi laukia A. Geriau jau iskart ir as buciau darius A. Sunku kai is taves po gabaleli bega vaikelis...
Tik man klausimas, ar davet ir kam pinigeliu, kai dare A. Nerandu tokios temos, kur kalbetu tik apie pacia abrazija.
Atsakyti
QUOTE(nelsi @ 2013 05 02, 22:58)
Sveikos mamukai, ateinu ir as, gal ne i ta tema, bet suprasit. 8,5sav turejau eit pas gine, o diena pries tai pradejau tepliot, padare echo, nesivystantis jau koki 10d. Sako turetu  iskraujuot, prasidejo saremiai, jei juos taip galima pavadint, kraujavimas, o 3 diena isgimdziau kazka,  liovesi saremiai, pamazu rimo kraujavimas. Viskas susitvarkde bet po 3 dienu prasidejo tepliojimas rudai, okaip tik turejau eit pas gine, ir ka visgi  laukia A. Geriau jau iskart ir as buciau darius A. Sunku  kai is taves po gabaleli  bega vaikelis...
Tik man klausimas, ar davet ir kam pinigeliu, kai dare A. Nerandu tokios temos, kur kalbetu tik apie pacia abrazija.

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Niekam nieko nedaviau, nes ten vos 10-15 min reikalas, tik po visko nupirkom roziu gydytojai smile.gif nzn, ar tokiais atvejais reikia ten duoti kazka.
Atsakyti
QUOTE(nelsi @ 2013 05 02, 23:58)

schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zorzet @ 2013 04 30, 13:45)
Sveikos!

Taigi mergaitės, A ir tik A. Tiek laiko praradau...  doh.gif

bet tai juk tam yra echo,kad isitikint,kad tikrai viskas gerai...
mane po vaistu isleido kita diena, tik isitikine dar karta su echo,kad tikrai viskas pasisalino... skausmo didelio nebuvo nuo jų, nepaplūdau, nes jau namie buvau paskendus dieną prieš. Jei reikėtų vėl rinktis - rinkčiausi vaistus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 05 gegužės 2013 - 11:57
Labas, būsimos nestuke.gif
Jungiuosi į jūsų būrį ax.gif Kovo 5 ir mus paliko ilgai ilgai planuotas ir lauktas 8 savaičių stebuklėlis. Kas dėl vaistų, tai pas daktarus papuoliau 3 dienos po to, kai pradėjau kraujuoti, tai per tą laiką iškenčiau baisius skausmus, ir daug kraujo buvo, o nuvykus pas daktarą pamačiau stebuklėlį, tik širdutė nebeplakė, tai gavau vietoj vieną tabletę, ir gavau keturias vežtis namo, plius nuo skausmo ir nuo pykinimo, nes sakė bus labai skauda, bus daug kraujo. Taigis po paros susidėjau tas keturias "ten", bet matyt jau viską buvau iškentėjus belaukdama vizito pas gydytoją, todėl visiškai neskaudėjo, tik po kelių valandų išėjo mano puslytė ir tiek..
Norėjau paklausti tų, kuriom iki persileidimo būdavo reguliarus ciklas - ar labai išsiderino po to? Nes su manim kažkokie keistumai dedasi, po persileidimo susirgau keliom dienom vėliau, o šį mėnesį tepliojo porą dienų vidury ciklo, ko gyvenime nebūdavo, ir pradėjo tepliot 21 ciklo dieną, kas perėjo į mm 26, nors visada ciklas būdavo po 28 dienas doh.gif Žodžiu, nebesuprantu savo organizmo visiškai unsure.gif
Atsakyti