QUOTE(inni @ 2014 01 06, 09:52)
sveikutes,
o as nezinau turiu jau zirniuka pilve ar ne,taip bijau tiketis ,kad netektu nusivilti,po abrazijos man praejo 3men ciklas buvo reguliarus kaip ir pries tai,kaip laikrodukas ir po abrazijos jis pas mane buvo,siandiena jau 3d kaip veluoja mmm testa syryta pasidariau matosi vaiduokliukas bet vakar vakare sviesiai rausvo kaip kraujo pasirode,ar cia tik kad su menesinem sutampa todel patepe?krutine skaudi,ryte papykina,ir nezinau ar dziaugtis jau ar ne,aiskus bijau kad nesikartotu viskas kas jau buvo
sveika, aisku as savo nuomones neprimesiu, bet as irgi tik po P, (jis buvo pries daugiau nei metus, planuoti pradejom net nesulauke pirmu mm) pagaliau sulaukiau tu dvieju bruksniuku
tai savyje nejauciu baimes jausmo, kazkaip manau kad kol vikas gerai riekia dziaugtis ir megautis
o jau jeigu bus blogai ir tik jei bus blogai verksim
zinoma iskart pamacius vaiduokliuka irgi sunkiai patikejau, kad mums jau pagaliau pavyko
bet dabar jau tikiu
teks prisipazinti patikrinu vis laiks nuo laiko ar papuliai dar skaudus ir nusiraminu
tik esu skaicius ne viena istorija kai merginos po nesekmiu kito nestumo metu pastoviai nerimauja ir neranda ramybes... ir pasitaiko kad vaikai gimsta lygiai tokie pat neramus, pilni baimes... leliukui juk tikrai svarbu kokios mama nuotaikos
Pajurio smiltis
linkiu kad jau kai daktarai leis, ilgai neuztruktumet su planavimais
ir
butu sekmingas