Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Meskutne @ 2014 01 01, 20:47)

sveika mirksiukas.gif

mano ciklas sutrumpejo, buvo ~30CD, o po abrazijos tip top 25CD... Turejo siandien kaip ir prasidet, bet ju nera, tai net testa pirkausi, bet... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 01 01, 21:47)
Sveikos, likimo drauges, as kreipiuosi i jus su klausimu.  smile.gif Kaip po abrazijos pasikeite jusu ciklas? Ar sugrizo i ankstesnes vezes, o gal pailgejo, ar patrumpejo? Man pries abrazija ciklas budavo 27 dienos, po A pirmasis ciklas truko 33 dienas, bet nekreipiau i tai demesio, nes po A kraujavau 2 savaites, tai taip ir tikejausi, kad uzsites. Bet stai antrasis ciklas, siandien 31 CD, o mm dar nepasirode  g.gif

Sveikos, linkiu visoms susilauti savo stebukliuku 4u.gif zinau, kad visoms pavyks, nosytes aukstyn 4u.gif
zinok man po A mm tapo super reguliarios kas 28d, bet 5menesius buvo be proto skausmingos ir gausios (ko iki tol nebuvo) o paskui skausmai baigesi, gausumas susitvarke 4u.gif
Atsakyti
Na stai siandien ir sulaukiau mmm, visgi ir antrasis ciklas buvo 32 dienos, bet uztad menesines po A tapo visai neskausmingos, netgi sakyciau diena pries tai maudimo nesijaucia, kuris anksciau budavo zenklas, apie artejancias mm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 01 01, 20:47)
Sveikos, likimo drauges, as kreipiuosi i jus su klausimu.  smile.gif Kaip po abrazijos pasikeite jusu ciklas? Ar sugrizo i ankstesnes vezes, o gal pailgejo, ar patrumpejo? Man pries abrazija ciklas budavo 27 dienos, po A pirmasis ciklas truko 33 dienas, bet nekreipiau i tai demesio, nes po A kraujavau 2 savaites, tai taip ir tikejausi, kad uzsites. Bet stai antrasis ciklas, siandien 31 CD, o mm dar nepasirode  g.gif

Klausimas gal ir ne man skirtas, nes man A nedare, persileidau pati, bet ciklas pakito - pailgejo iki 35 d., prasideda silpnu tepliojimu, ko anksciau nebuvo, o skausmai dar labiau suintensyvejo, 4 tabletes nebepadeda, kai anksciau 2 uztekdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2014 01 03, 16:02)
Na stai siandien ir sulaukiau mmm, visgi ir antrasis ciklas buvo 32 dienos, bet uztad menesines po A tapo visai neskausmingos, netgi sakyciau diena pries tai maudimo nesijaucia, kuris anksciau budavo zenklas, apie artejancias mm  smile.gif

Labas, mums panasiai einasi matau. Siandien 31 CD bet mmm dar ner, o NT neigiami, panasu cikali irgi isilgejo doh.gif Sunkiau bus pataikyt si men. blush2.gif

Kol nera mmm vis dar turiu vilti.. ax.gif Vienas is pozymiu - patamseje speneliai - jie anksciausiai pasimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 05 sausio 2014 - 10:50
QUOTE(*DonAngel* @ 2014 01 05, 11:47)
Labas, mums panasiai einasi matau. Siandien 31 CD bet mmm dar ner, o NT neigiami, panasu cikali irgi isilgejo doh.gif Sunkiau bus pataikyt si men. blush2.gif

Kol nera mmm vis dar turiu vilti.. ax.gif  Vienas is pozymiu - patamseje speneliai - jie anksciausiai pasimato.

Aha tikrai labai panasiai viskas pas mus. As labai laukiau sausio, nes pasiryzom bandyti is naujo, ir tie pailgeje ciklai mane is proto varo. Jau irgi galvojau nt pirkt, bet buvau kantri ir sulaukiau mm smile.gif
Atsakyti
sveikutes,
o as nezinau turiu jau zirniuka pilve ar ne,taip bijau tiketis ,kad netektu nusivilti,po abrazijos man praejo 3men ciklas buvo reguliarus kaip ir pries tai,kaip laikrodukas ir po abrazijos jis pas mane buvo,siandiena jau 3d kaip veluoja mmm testa syryta pasidariau matosi vaiduokliukas bet vakar vakare sviesiai rausvo kaip kraujo pasirode,ar cia tik kad su menesinem sutampa todel patepe?krutine skaudi,ryte papykina,ir nezinau ar dziaugtis jau ar ne,aiskus bijau kad nesikartotu viskas kas jau buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2014 01 06, 07:52)
sveikutes,
o as nezinau turiu jau zirniuka pilve ar ne,taip bijau tiketis ,kad netektu nusivilti,po abrazijos man praejo 3men ciklas buvo reguliarus kaip ir pries tai,kaip laikrodukas ir po abrazijos jis pas mane buvo,siandiena jau 3d kaip veluoja mmm testa syryta pasidariau matosi vaiduokliukas bet vakar vakare sviesiai rausvo kaip kraujo pasirode,ar cia tik kad su menesinem sutampa todel patepe?krutine skaudi,ryte papykina,ir nezinau ar dziaugtis jau ar ne,aiskus bijau kad nesikartotu viskas kas jau buvo  unsure.gif

labai linkiu, kad viskas šįkart būtų gerai... suprantu, kad baimė kyla, pati kartais pagalvoju, ar nebijosiu vėl pamatyt II.
O po kiek laiko pradėjot vėl planuot? Ta prasme, darėt kažkokią pertrauką po A? Jei ne paslaptis, kiek savaičių buvo, kai A darė?
Nes man gruodžio 17 d. padaryta A (buvo mums jau beveik 18 savaičių), dabar laukiu, kada mmm ateis.. dar bežinau, kada čia galėsim pradėt startuoti. Penktadienį gal ginė jau pasakys kažką konkretaus...
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2014 01 06, 09:52)
sveikutes,
o as nezinau turiu jau zirniuka pilve ar ne,taip bijau tiketis ,kad netektu nusivilti,po abrazijos man praejo 3men ciklas buvo reguliarus kaip ir pries tai,kaip laikrodukas ir po abrazijos jis pas mane buvo,siandiena jau 3d kaip veluoja mmm testa syryta pasidariau matosi vaiduokliukas bet vakar vakare sviesiai rausvo kaip kraujo pasirode,ar cia tik kad su menesinem sutampa todel patepe?krutine skaudi,ryte papykina,ir nezinau ar dziaugtis jau ar ne,aiskus bijau kad nesikartotu viskas kas jau buvo  unsure.gif

sveika, aisku as savo nuomones neprimesiu, bet as irgi tik po P, (jis buvo pries daugiau nei metus, planuoti pradejom net nesulauke pirmu mm) pagaliau sulaukiau tu dvieju bruksniuku wub.gif tai savyje nejauciu baimes jausmo, kazkaip manau kad kol vikas gerai riekia dziaugtis ir megautis nestuke.gif o jau jeigu bus blogai ir tik jei bus blogai verksim mirksiukas.gif zinoma iskart pamacius vaiduokliuka irgi sunkiai patikejau, kad mums jau pagaliau pavyko biggrin.gif bet dabar jau tikiu thumbup.gif teks prisipazinti patikrinu vis laiks nuo laiko ar papuliai dar skaudus ir nusiraminu wub.gif

tik esu skaicius ne viena istorija kai merginos po nesekmiu kito nestumo metu pastoviai nerimauja ir neranda ramybes... ir pasitaiko kad vaikai gimsta lygiai tokie pat neramus, pilni baimes... leliukui juk tikrai svarbu kokios mama nuotaikos wub.gif

Pajurio smiltis 4u.gif linkiu kad jau kai daktarai leis, ilgai neuztruktumet su planavimais mirksiukas.gif ir nestuke.gif butu sekmingas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venecija_: 06 sausio 2014 - 09:49
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 01 06, 07:17)
labai linkiu, kad viskas šįkart būtų gerai... suprantu, kad baimė kyla, pati kartais pagalvoju, ar nebijosiu vėl pamatyt II.
O po kiek laiko pradėjot vėl planuot? Ta prasme, darėt kažkokią pertrauką po A? Jei ne paslaptis, kiek savaičių buvo, kai A darė?
Nes man gruodžio 17 d. padaryta A (buvo mums jau beveik 18 savaičių), dabar laukiu, kada mmm ateis.. dar bežinau, kada čia galėsim pradėt startuoti. Penktadienį gal ginė jau pasakys kažką konkretaus...

kai man padare A buvo jau 13sav. ir palaukiau po to pora ciklu po ju iskart planavom is pirmo karto pavyko,bent jau taip manau nes vaiduokliuka rodo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Venecija_ @ 2014 01 06, 08:47)
sveika, aisku as savo nuomones neprimesiu, bet as irgi tik po P, (jis buvo pries daugiau nei metus, planuoti pradejom net nesulauke pirmu mm) pagaliau sulaukiau tu dvieju bruksniuku  wub.gif tai savyje nejauciu baimes jausmo, kazkaip manau kad kol vikas gerai riekia dziaugtis ir megautis  nestuke.gif o jau jeigu bus blogai ir tik jei bus blogai verksim  mirksiukas.gif zinoma iskart pamacius vaiduokliuka irgi sunkiai patikejau, kad mums jau pagaliau pavyko biggrin.gif bet dabar jau tikiu  thumbup.gif teks prisipazinti patikrinu vis laiks nuo laiko ar papuliai dar skaudus ir nusiraminu  wub.gif

tik esu skaicius ne viena istorija kai merginos po nesekmiu kito nestumo metu pastoviai nerimauja ir neranda ramybes... ir pasitaiko kad vaikai gimsta lygiai tokie pat neramus, pilni baimes... leliukui juk tikrai svarbu kokios mama nuotaikos  wub.gif

Pajurio smiltis  4u.gif linkiu kad jau kai daktarai leis, ilgai neuztruktumet su planavimais  mirksiukas.gif ir  nestuke.gif butu sekmingas  wub.gif

tikiuosi ir man taip pasiseks,ir bus viskas sy karta labai gerai ax.gif
Atsakyti
inni, dar klausimėlis tau. O daktarai buvo sakę daryt kokią pertrauką, ar ne?
Nes ligoninėj man pasakė, kad db ale geriau 6 mėn nepastoti, bet nepaiškino kodėl. Laukiu, ką penktadienį pasakys mano ginė po apžiūros...
taip norisi kuo greičiau pradėt planuoti.. užpildyti tą tuštumą....
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2014 01 06, 11:10)
inni, dar klausimėlis tau. O daktarai buvo sakę daryt kokią pertrauką, ar ne?
Nes ligoninėj man pasakė, kad db ale geriau 6 mėn nepastoti, bet nepaiškino kodėl. Laukiu, ką penktadienį pasakys mano ginė po apžiūros...
taip norisi kuo greičiau pradėt planuoti.. užpildyti tą tuštumą....

na mano genekologas,sake kad reiktu bent pora ciklu palaukti,aiskus sako sakom kad ir iki 6men paluketi gerai,kol organizmas atsistato,bet pakanka sake ir bent pora jau men,tai tiek ir palaukem ir iskart vel kibom,pirmaji cikla as skaiciavau jau po A padarymo kai pasirode pirmos mmm o po to dar vieno ir viskas jau planavom 4u.gif
Atsakyti