Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Labukas,

Su Sv.Kaledomis jus visas! Tikejimo metu, linkiu sulaukti stebuklo!!!

Kaip Violeta tu laikaisi?
Atsakyti
Sveikos, su šventėmis visas, norų išsipildymo 4u.gif

Don Angel..na kaip čia pasakyt..gerai aš laikausi...tikrai negalvoju kas buvo ar galėjo būt. Netgi nebeprisimenu to..Nežinau sąmonė blokuoja ar ką, bet esu veikla užsivertus moteris, ir net pagalvoju momentais, o jei dabar būčiau nestuke.gif , hmm.tai kaip susitvarkyčiau biggrin.gif Atsigavau jau..Mažiukas vėlgi džiugina, energijos belekiek pareikalauja, super aktyvus vaikas..tai nėr to blogo, kaip sakoma..Po naujų darbuosiuos pilnu krūviu jau...na ir bandysime vėl gandrus gaudyt pavasariop, na bet mano mažius man duoda suprast, kad jei gandrą ir pagausime, tai bus labai nelengvas metas..tai užtat gal tuo kls ir gerai jaučiuos... Taigi...visom labai linkiu nurimt, atgaut dvasios ramybę, o stebuklai patys ateis 4u.gif

o kaip pati, kuom gyvenate, kokie lūkesčiai?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2013 12 28, 16:02)
Sveikos, su šventėmis visas,  norų išsipildymo 4u.gif

Don Angel..na kaip čia pasakyt..gerai aš laikausi...tikrai negalvoju kas buvo ar galėjo būt. Netgi nebeprisimenu to..Nežinau sąmonė blokuoja ar ką, bet esu veikla užsivertus moteris, ir  net pagalvoju momentais, o jei dabar būčiau  nestuke.gif , hmm.tai kaip susitvarkyčiau  biggrin.gif Atsigavau jau..Mažiukas vėlgi džiugina, energijos belekiek pareikalauja, super aktyvus vaikas..tai nėr to blogo, kaip sakoma..Po naujų darbuosiuos pilnu krūviu jau...na ir bandysime vėl gandrus gaudyt pavasariop, na bet mano mažius man duoda suprast, kad jei gandrą ir pagausime, tai bus labai nelengvas metas..tai užtat gal tuo kls ir gerai jaučiuos... Taigi...visom labai linkiu nurimt, atgaut dvasios ramybę, o stebuklai patys ateis  4u.gif

o kaip pati, kuom gyvenate, kokie lūkesčiai?

Pati gyvuoju irgi gerai, atsigavau, pamirsau. Si men. jau padarem atsargu viena suvi, matysim...na nera kada laukti, bet aktyviau darbuosimes irgi nuo naujuju. Na lukesciai tokie....kad pavyks ax.gif Zinok ir as taip pat zinau, kad bus sunku, kad amzius toks darosi, kad energijos mazoka...kantrybes taip pat.
Na pasikartosiu - nebera kada, reikia leliaus ju dabar!!! Jetus jau dukryte eitu I mokykla, kai pagrandukui bus 2 m. doh.gif O norejom pametinuku doh.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį, ar kuriai nors buvo darytas šlapimo pasėlis? Nėštumo metu.
šiandien skaičiau apie E.coli bakteriją (nes ją rado pas mane, kai darė šlapimo pasėlį). Ir perskaičiau, kad ji gali būti pavojinga nėštumo metu, nors kai kurie gydytojai sako, kad nieko baisaus... nes man ir su pirmu nėštumu buvo ją radę, gėriau kažkokius vaistus. O šįkart gydymo nespėjo paskirti... tai dabar galvoju, gal čia ir buvo ta priežastis... sakau, gal dar kam panašiai buvo.
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2013 12 29, 19:44)
Turiu klausimėlį, ar kuriai nors buvo darytas šlapimo pasėlis? Nėštumo metu.
šiandien skaičiau apie E.coli bakteriją (nes ją rado pas mane, kai darė šlapimo pasėlį). Ir perskaičiau, kad ji gali būti pavojinga nėštumo metu, nors kai kurie gydytojai sako, kad nieko baisaus... nes man ir su pirmu nėštumu buvo ją radę, gėriau kažkokius vaistus. O šįkart gydymo nespėjo paskirti... tai dabar galvoju, gal čia ir buvo ta priežastis... sakau, gal dar kam panašiai buvo.

Na pas mane kiek kitokia situacija buvo, nestumas buvo nutrauktas del stipriu vaisiaus apsigimimu, jis pats nenutruko, beje mano ir paselio tyrimas geras buvo, tad nieko patart negaliu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
ateinu pas jus pasidziaugti wub.gif pagaliau isvydau II wub.gif

jei neprisimenat persileidau pries metus rugsejo men, buvo 5 sav ir 5 dienos.... planuoti pradejau iskart nelaukus ir pirmu mm... bet planavome iki pat siociklo kol mums pagaliau pavyko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 12 30, 15:01)
ateinu pas jus pasidziaugti  wub.gif pagaliau isvydau II  wub.gif

jei neprisimenat persileidau pries metus rugsejo men, buvo 5 sav ir 5 dienos.... planuoti pradejau iskart nelaukus ir pirmu mm... bet planavome iki pat siociklo kol mums pagaliau pavyko  wub.gif

kaip smagu wub.gif tyliai sveikinu... aukit...
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 12 30, 16:01)

jei neprisimenat persileidau pries metus rugsejo men, buvo 5 sav ir 5 dienos.... planuoti pradejau iskart nelaukus ir pirmu mm... bet planavome iki pat siociklo kol mums pagaliau pavyko  wub.gif

Kaip smagu!sveikinu. 4u.gif Megaukis nestuke.gif Betgi ilgai teko laukt net metus...Tikiuosi as ilgai netruksiu pamatyti ll , nes metai man labai daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 12 30, 19:18)
Kaip smagu!sveikinu. 4u.gif Megaukis  nestuke.gif Betgi ilgai teko laukt net metus...Tikiuosi as ilgai netruksiu pamatyti ll , nes metai man labai daug blush2.gif

isviso be menesio 2 meti kaip planavom leliuka... nes nelaiminga suplanavom per 7 men o sita per metus ir 3 men wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 12 30, 15:01)

Venecija, didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif Super thumbup.gif kad pagaliau pavyko! Pamenu tave. Aukite ir stiprėkite su lyg kiekviena diena!
Praradai rugsėjį-šį supuosi taip pat rugsėjį 4u.gif
Aš taip pat, tik praeitų metų gruodžio mėnesį sužinojau, kad praradau-o jau šį gruodį supuoju sūnų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 12 30, 16:01)

Tylūs sveikinimai!!! Labai džiaugiuosi už Jūsų šeimą!!! Aukite ir stiprėkite!
Atsakyti
Sveikos, likimo drauges, as kreipiuosi i jus su klausimu. smile.gif Kaip po abrazijos pasikeite jusu ciklas? Ar sugrizo i ankstesnes vezes, o gal pailgejo, ar patrumpejo? Man pries abrazija ciklas budavo 27 dienos, po A pirmasis ciklas truko 33 dienas, bet nekreipiau i tai demesio, nes po A kraujavau 2 savaites, tai taip ir tikejausi, kad uzsites. Bet stai antrasis ciklas, siandien 31 CD, o mm dar nepasirode g.gif
Atsakyti