Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Linuete @ 2013 12 05, 21:01)
Taip del AFS, santariskese.Mokejau 200 nes siunte ginekologas,bet jei siuncia hematologas tai nemokamai,zodziu veltui sumokejau.Hematologe tik dar papildomu tyrimu prirase kurie dar brangiau kainuoja,tai jau nebemokejau

Jei as gerai supratau tave siunte ginekologas pasidaryti tyrimu, uz kuriuos reikejo susimoket.o tai pas hematologa siunte irgi ta pati ginekologe jau tada kai turejai atsakymus, ar kazkaip kitaip? Man idomu kokiu budu galima pasidarius, kad ir mokamus tyrimus papult pas hematologa, kad jis tuos atsakymus man (apie tai nieko neismanaciai) pakomentuotu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mireja @ 2013 12 05, 21:53)
Jei as gerai supratau tave siunte ginekologas pasidaryti tyrimu, uz kuriuos reikejo susimoket.o tai pas hematologa siunte irgi ta pati ginekologe jau tada kai turejai atsakymus, ar kazkaip kitaip? Man idomu kokiu budu galima pasidarius, kad ir mokamus tyrimus papult pas hematologa, kad jis tuos atsakymus man (apie tai nieko neismanaciai) pakomentuotu.  g.gif

Ir pas ginekologa ir pas hematologa ir pas genetika mane siunte seimos daktare.As tiesiog paskubejau daryt tyrimus kuriuos patare daryt ginekologas,nuo hematologo tai nemokamai.Zodziu kaip ir lietuvoj visur betvarke....
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 12 05, 21:00)
Ir pas ginekologa ir pas hematologa ir pas genetika mane siunte seimos daktare.As tiesiog paskubejau daryt tyrimus kuriuos patare daryt ginekologas,nuo hematologo tai nemokamai.Zodziu kaip ir lietuvoj visur betvarke....

Man irgi perspejo, kad geriau gauti siuntima is genetiko arba hematologo del AFS, nes kitu atveju zveriski pinigai doh.gif O genetikai su hematologais taip lengvai siu siuntimu neduoda schmoll.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš su skaudžia patirtimi sad.gif tai buvo planuotas, labai lauktas vaikutis. Visi džiaugėmės ir laukėm gegužės mėn. Bet...kai nuėjau beveik 19 sav. darytis echo, paaiškėjo, kad jau pora savaičių širdelė nebeplaka. O aš jokių blogų požymių nejutau.
Iškart ligoninė, ašarų pakalnės. Su vaistais skatino kaklelio atsidarymą (skaudėjo, kad net prašiau nuskausminamųjų), po to nubėgo vandenys ir mažutėlis. Bet neatsidalino placenta, tai dar darė A.
Kodėl taip nutiko, neaišku, nes nėštumas jau buvi beveik įpusėjęs..
Labai sunku dabar, nes dar ligoninėj esu..perskaičiau net kelis forumus, kažkiek nurimau, kai perskaičiau ir laimingai pasibaigusių nėštumų po A. Šnd darė echo, sakė gimda švari, traukiasi. Tai įdomu, kada galėsim vėl pradėt planuot?
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2013 12 19, 21:48)
Ateinu ir aš su skaudžia patirtimi sad.gif tai buvo planuotas, labai lauktas vaikutis. Visi džiaugėmės ir laukėm gegužės mėn. Bet...kai nuėjau beveik 19 sav. darytis echo, paaiškėjo, kad jau pora savaičių širdelė nebeplaka. O aš jokių blogų požymių nejutau.
Iškart ligoninė, ašarų pakalnės. Su vaistais skatino kaklelio atsidarymą (skaudėjo, kad net prašiau nuskausminamųjų), po to nubėgo vandenys ir mažutėlis. Bet neatsidalino placenta, tai dar darė A.
Labai sunku dabar, nes dar ligoninėj esu..perskaičiau net kelis forumus, kažkiek nurimau, kai perskaičiau ir laimingai pasibaigusių nėštumų po A. Šnd darė echo, sakė gimda švari, traukiasi. Tai įdomu, kada galėsim vėl pradėt planuot?

Mano nestumas buvo nutrauktas (nustate daugybines ydas nesuderinamas su gyvybe) 16 sav. tai man leido planuot po 2 menesiu. Suprantu tavo skausma, man taip pat skaudu buvo. Dabar labai sausio laukiu, kibsim i darbus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2013 12 19, 21:48)

Labai uzjauciu verysad.gif suprantu tave nes pati siais metais du nesivystancius turejau...
Mano gine man patare nedaryt pertrauku ner prasmes, nebent psichologiskai blogai jausciausi.Taigi pandyt jau po vieno ciklo.nors kiti trys gine sake pailset 2-3 men. Ar puse metu.Bet nusprendem nelaukt,darbuojames rolleyes.gif dabar.Tikiuosi bus kaledine dovanele. nestuke.gif
O tu pasiklausk ka tau gine patars,dar geriau keliu paklausk ir vistiek pasidaryk savo isvadas.Manau jei fiziologiskai problemu nera tai nera ko laukt.nebent reiktu pasitikrinti viska kas imanoma kad nepasikartotu nelaime.Buk stipri ,optimiste
Atsakyti
sveikos mergytes, siniai berasiau 4u.gif

man jau skausmelis buvo aprimes, bet dabar kaip zinau, kad sausio men butu gimes mazylis vel liudesiukas ateina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 12 19, 21:52)
Labai uzjauciu verysad.gif suprantu tave nes pati siais metais du nesivystancius turejau...
Mano gine man patare nedaryt pertrauku ner prasmes, nebent psichologiskai blogai jausciausi.Taigi pandyt jau po vieno ciklo.nors kiti trys gine sake pailset 2-3 men. Ar puse metu.Bet nusprendem nelaukt,darbuojames  rolleyes.gif dabar.Tikiuosi bus kaledine dovanele. nestuke.gif
O tu pasiklausk ka tau gine patars,dar geriau keliu paklausk ir vistiek pasidaryk savo isvadas.Manau jei fiziologiskai problemu nera tai nera ko laukt.nebent reiktu pasitikrinti viska kas imanoma kad nepasikartotu nelaime.Buk stipri ,optimiste

išleidžiant iš ligoninės daktarė sakė, kad 6 mėn. geriau nepastot... jetus, tai toks ilgas laikas. dar eisiu pas savo ginę, žiūrėsiu, ką sakys...
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2013 12 20, 15:52)
išleidžiant iš ligoninės daktarė sakė, kad 6 mėn. geriau nepastot... jetus, tai toks ilgas laikas. dar eisiu pas savo ginę, žiūrėsiu, ką sakys...

O del kokiu priezasciu reik laukt puse metu nesake? Idomu ka tavo gine pasakys....
Papildyta:
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 12 20, 11:46)

man jau skausmelis buvo aprimes, bet dabar kaip zinau, kad sausio men butu gimes mazylis vel liudesiukas ateina verysad.gif

Man irgi apie si laikotarpi turejo ateit i si pasauli, o kitas mazdaug uz triju menesiu....liudna kad taip yra verysad.gif Bet reik tiketis ir neprarast vilties wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 12 20, 22:23)
O del kokiu priezasciu reik laukt puse metu nesake? Idomu ka tavo gine pasakys....

Nieko nekomentavi, taip pasakė ir viskas. O su kita kalbėjau ir dar pati paklausiau, kodėl tokius skirtingus terminus pasako. Tai man atsakė, kad čia kiekvienas daktaras tuo klausimu turi savo nuomonę ir tiek. Iš jos kalbų supratau, kad neverta ilgai laukti
Atsakyti
Man tai buvo ankstyvas naturalus persileidimas, tai gydytojas liepe iskart bandyt, sake tai geriausias vaistas nuo skausmo. Bet aisku po velyvo persileidimo ar abrazijos gal kitaip.
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 12 20, 10:46)

. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti