QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2013 12 19, 21:48)
Ateinu ir aš su skaudžia patirtimi
tai buvo planuotas, labai lauktas vaikutis. Visi džiaugėmės ir laukėm gegužės mėn. Bet...kai nuėjau beveik 19 sav. darytis echo, paaiškėjo, kad jau pora savaičių širdelė nebeplaka. O aš jokių blogų požymių nejutau.
Iškart ligoninė, ašarų pakalnės. Su vaistais skatino kaklelio atsidarymą (skaudėjo, kad net prašiau nuskausminamųjų), po to nubėgo vandenys ir mažutėlis. Bet neatsidalino placenta, tai dar darė A.
Kodėl taip nutiko, neaišku, nes nėštumas jau buvi beveik įpusėjęs..
Labai sunku dabar, nes dar ligoninėj esu..perskaičiau net kelis forumus, kažkiek nurimau, kai perskaičiau ir laimingai pasibaigusių nėštumų po A. Šnd darė echo, sakė gimda švari, traukiasi. Tai įdomu, kada galėsim vėl pradėt planuot?
Labai uzjauciu
suprantu tave nes pati siais metais du nesivystancius turejau...
Mano gine man patare nedaryt pertrauku ner prasmes, nebent psichologiskai blogai jausciausi.Taigi pandyt jau po vieno ciklo.nors kiti trys gine sake pailset 2-3 men. Ar puse metu.Bet nusprendem nelaukt,darbuojames
dabar.Tikiuosi bus kaledine dovanele.
O tu pasiklausk ka tau gine patars,dar geriau keliu paklausk ir vistiek pasidaryk savo isvadas.Manau jei fiziologiskai problemu nera tai nera ko laukt.nebent reiktu pasitikrinti viska kas imanoma kad nepasikartotu nelaime.Buk stipri ,optimiste