QUOTE(Meskutne @ 2013 11 02, 11:55)
Mane taip pat tabletem skatino ir jauciau kaip maziukas manimi slinko, gydytojas padejo patraukdamas, bet as tycia neziurejau kaip visa tai atrode, nenorejau, kad galvoj isliktu tas vaizdas. Ir taip kas vakara matau j
kaip guliu palatoj, kaip vandenys nubega, kaip operacinej guliu A laukdama.
Ketvirtadieni is ryto jau paleido namo, namie jauciausi visai gerai, bet kuo toliau laikas eina tuo prasciau emociskai jauciuosi. Na tikiuisi tai su laiku praeis. Gerai, kad vyras palaiko.
kaip guliu palatoj, kaip vandenys nubega, kaip operacinej guliu A laukdama.
Ketvirtadieni is ryto jau paleido namo, namie jauciausi visai gerai, bet kuo toliau laikas eina tuo prasciau emociskai jauciuosi. Na tikiuisi tai su laiku praeis. Gerai, kad vyras palaiko.
ot gyvenimelis, net kartu sugulem I ligonine, ta pacia diena. Tau A dare kokia 10-11 val. vakare ane?
Mane veze I operacine, bet kai palatoje nuo lovos atsikeliau taip apsvaiko galva, uztemo, ausis uzgulo, galvojau iskrisiu, tai pagreitintai veze ir gulde.
Kiekviena karta man po tokiu procedure nukrenta stipriai hemoglobinas ir ryte jis buvo tik 90.
Jo su kazkuom reikia apie tai kalbet, ir tik vyrui galiu isliet viska, kas susikaupe, tai vakar pasisodinau, issakiau, kas man neduoda ramybes, issiblioviau ir siandien jau geriau mums abiems Fiziskai tai viskas puiku buvo jau po A iskart.
Tikrai laikas pades mums pamirsti, grisiu I darba pirm. ir per tuos darbus tikrai nebus, kada galvot liudnai.
Stiprybes mergytes!!! As turiu pati didziausia vaista - savo dykryte!!! Dievas man ja dave, kad padetu viska istvert, kai nuliustu apkabinu isbuciuoju stipriai stipriai ir pagereja. Ir apskritai reikia mums susigalvot malonios veiklos, buvimo su artimaisiais ir pasveiksim!!
Grazios dienos! Saule sviecia, eisim pasivaiksciot!