Sveikos,
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 11 01, 18:28)
sis kartas buvo labai skaudus (emociskai),
Nesutiko iskart A daryt tipo tik iki 12 sav. tai yra saugu. O dabar su vaistais suskatino ir tada vis tiek dare A.
P.S. o del atsakymo musu atvejui, tai jo nera. Vel viskas liko su didziuliu klaustuku.
Bet tas klausimas, o jei jie suklydo kankins mane dabar amzinai.
DonAngel...jei tik eitų kaip nors palengvint tavo skausmą....
Dieve, kaip man gaila...labai labai gaila...labai daug čia neteisybės...liūdna.
tai jau tikrai pikta...galėjo iškart daryt, būtų lengviau gal...nes kai lieka vaizdiniai, ..jie atmintin įsirėžia...aš pamenu vis momentą kai mane pažėjes gyd atsuko monotorių ir sako ką matot...aš pamenu...o tada ir pasakė, kad nebeplaka širdėle...žinau, tas vaizdas mane persekios, bet ką darysi...negalvoju apie tai...žinau, kad tik tą kūdikį dar turėsime...buvo tik sekundė...bet..visam laikui. o ką tau tenka jaust...nežinau...net nenoriu įsivaizduot.
Atsakymas yra, reikia abiejų jūsų su vyru kariotipus tikrint. Gal iš abiejų pusių eina genas, kurio derinys ir pasireiškia vyriškos lyties naujagimiams...kariotipo tyrimai tikslai pasako, ar suderinami esate tuo požiūriu...Beje,.dėl lyties - visi embrionai vystosi taip, kad turi pradžioj
mikropenius, tik vėliau lyties organai ima skirtis...bet didesniam nėštume tas jau geriau matyti...apie 18 sav jau gan tiksliai galima pasakyt..
vat čia tai.. amžinas klausimas. Bet..tikėčiau ir tyrimais, juk nevienas buvo..Tiesiog...žmogaus psichika taip surėdyta, kad kelt klausimus ir abejones....o mama...kaip ji gali nekelt sau tokio klausimo...Aš manau..kad atmetus visas emocijas...tyrimai rimti - ne vienas buvo..gyd - geri...ir tu pasielgei teisingai..Nebekankink savęs tokiais klausimais.