Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Bruknelė* @ 2013 10 24, 13:58)
Sveikos, likimo draugės 4u.gif
Papasakosiu ir aš savo istoriją. Tiksliau dvi verysad.gif
Prieš beveik 7 metus pirmasis mano nėštumas nutrūko 6-7 sav. Po abrazijos pakalbėjau su savo gine, ji kažkaip labai nuramino, nuteikė mane psichologiškai, kad taip gamta susitvarkė, geriau taip, nei vėliau turėt didesnių problemų ir t.t. ir pan. Liepė pusę metų gerti KT ir tada vėl bandyti pastoti. Penktą mėnesį po A nutraukiau kontraceptikus, o šeštą jau turėjau užkibusį žirniuką smile.gif Nėštumas buvo normalus, gimė dukrytė wub.gif
Dabar, po penkerių metų, nusprendėm, kad laikas planuot sesę ar brolį. Užkibo iškart.  7sav sužinojom, kad yra du žirniukai. Deja, iškart pasakė, kad vienas mažesnis, ir, panašu, kad jau nebesivysto. 10sav pradėjo tepliot, valėsi nesivystantis žirnukas. Kitam buvo viskas gerai. Po savaitės ligoninėje viskas kaip ir apsitvarkė. Mažiukas gerokai paaugo, kraujosrūva sumažėjo perpus. Viskas atrodė eina gera linkme. Tačiau tačiau... 12sav vėl pradėjo tepliot. Ligoninėje pasakė, kad nebeplaka širdelė verysad.gif
Dabar jau sulaukiau pirmųjų mmm po abrazijos. Ginė sakė ateiti joms pasibaigus. Sako, ko gero, tai tik nelemtas atsitiktinumas, matomai labai arti vienas kito žirniukai buvo prisitvirtinę, ir kai vienas šalinosi, išstūmė ir kitą... Net nežinau, ką dabar daryti, ar pulti darytis tyrimus (visgi tai jau antras nesėkmingas nėštumas), ar manyt, kad tai tikrai tik atsitiktinumas. Žinau tik vieną, nebebijau jau nieko, noriu tik vėl kuo greičiau pastot...
Beje, aš taip pat iš tų nelaimingųjų balandinukų būrio sad.gif

Is savo patirties zinau, kad egzistuoja du ginekologu tipai: vieni, kurie viska nuraso gamtai, antri, kurie iesko priezasties. Gaila, kad tai supratau patyrusi du persileidimus... Linkiu rasti gera gydytoja ir konsultuotis su juo. Sekmes ir stiprybes...
Atsakyti
QUOTE(burku @ 2013 10 25, 14:24)
Is savo patirties zinau, kad egzistuoja du ginekologu tipai: vieni, kurie viska nuraso gamtai, antri, kurie iesko priezasties. Gaila, kad tai supratau patyrusi du persileidimus... Linkiu rasti gera gydytoja ir konsultuotis su juo. Sekmes ir stiprybes...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas merginos, gal gal kuri nors is jusu galit parekomenduot privatu ginekologini kabineta Vilniuje, kur daro paselio tyrima ir nustato, kokiems antibiotikams isaugintos bakterijos jautrios, kuriems atsparios. Buciau dekinga jei parasytumet 4u.gif
Atsakyti
Mirėja, aš rekomenduočiau vaisingumo kliniką...

esu apsipatenkinus.. mm parėjo smile.gif koks tai pelengvėjimas moralinis, kad nieko
ta abrazija nepakenkė, kai kitos merginos net duphastoną turi gert kai kelis mėn mėmių nėr, kad jas iššaukt. vat, paskaičiavau kada abrazija daryta ir kada atėjo tos..tai viskas tiksliai, kaip įprastu ciklu...Žodžiu, vienu rūpesčiu mažiau, jau bent galima ką nors kaip nors preliminariai planuotis, bent ovuliacijos laikas aiškus bus. Na ir reik pas hematologą kda nueit su tais savo tyrimukais, kad pakomentuotų....dar galvoju gal vitaminus pagert planuojančioms g.gif ..tada gal..gal..visos juk to norime...

kaip kitoms sekasi, kaip laikotės, kaip planuojatės?

DonAngel, kaip tu? Ar aiškiau jau kas?
Atsakyti
Daznai minima kad duphastonas issaukia mmm, o va man jis nesukele reikiamo rezultato, geriau ji o mmm kaip nera taip nera verysad.gif ryt eisu pas gyd. ziuresiu ka sakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 30, 09:09)
Daznai minima kad duphastonas issaukia mmm, o va man jis nesukele reikiamo rezultato, geriau ji o mmm kaip nera taip nera  verysad.gif ryt eisu pas gyd. ziuresiu ka sakys  g.gif

O del dupho tai labai paprasta priezastis. Duphastonas yra sintetinis progesteronas, ir nevisada jis tiesiog isisavina. Kai pasakiau savo naujai gydytojai, kad man ji israse gerti jei dar karta pastociau, tai labai nusistebejo, sake geriausia vartoti (aisku tik jei labai reikia) naturalu, jis daug greiciau isisavinamas negu duphas.

As po dalies tyrimu, tai nieko nerado, tyrimai geri, gimda, kiausides, pusle irgi viskas tvarkoje. Zodziu be bakterines vaginozes, kol kas nieko neturiu, tai matyt cia tik sitas brudas mane taip skriaudzia.
Atsakyti
Sveikos, matau balandinuku menuo kupinas isbandymu mamytems, nemazai is balandinuku cia papuole. Labai liudna, bet ir as is ten, neaplenke ir manes nelaime. Genetike nustate daugybinius apsigimumus nesuderinamus su gyvybe ir nusiunte nestumo nutraukimui. Vakar apturejau abrazija verysad.gif
Atsakyti
Meskutne..man labai gaila..ir dėl jūsų situacijos, ir apskritai, kad balandinukių čia tiek daug...ech..Na gaila, bet ką padarysi, turim juk vadovautis sveiku protu - padarei viską, ką galėjai...Aišku, jums su DonAngel..nepalyginamai labiau širdis turi skaudėt..bet viskas praeina, viskas užgyja..Laikykis mieloji, po dienos kitos bus geriau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 31 spalio 2013 - 20:03
QUOTE(Meskutne @ 2013 10 31, 17:23)
Sveikos, matau balandinuku menuo kupinas isbandymu mamytems, nemazai is balandinuku cia papuole. Labai liudna, bet ir as is ten, neaplenke ir manes nelaime. Genetike nustate daugybinius apsigimumus nesuderinamus su gyvybe ir nusiunte nestumo nutraukimui. Vakar apturejau abrazija  verysad.gif

Kiekviena tokia nauja istorija - kaip peiliu į širdį verysad.gif
Meskutne, sveikatos ir stiprybės... 4u.gif Violeta teisi, su kiekviena diena bus geriau. Mes neturim kito pasirinkimo, kaip tik susiimti ir su dvigubu ryžtu planuoti toliau.
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2013 10 31, 17:23)
Sveikos, matau balandinuku menuo kupinas isbandymu mamytems, nemazai is balandinuku cia papuole. Labai liudna, bet ir as is ten, neaplenke ir manes nelaime. Genetike nustate daugybinius apsigimumus nesuderinamus su gyvybe ir nusiunte nestumo nutraukimui. Vakar apturejau abrazija  verysad.gif

As pernai metu balandinuke, irgi kritom kaip lapai... nelemtas menuo doh.gif

Pamatysi su laiku skausmas praeis, atsitiesi ir susilauksi vaikelio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2013 10 31, 18:23)

Labukas

uzjauciu meskutne Bet juk buvo dave jau vilties jums daug?Koks tyrimas parode vel blogumus?
Ar tik ne kartu gulejom? Santariskese tu? Zinau kad vienu metu pagulde dvi nestuke.gif kaip as su apsigimimais - nutraukimui verysad.gif
Gulde mane trec., vakare jau viskas baigta buvo.

as jau namie ax.gif sis kartas buvo labai skaudus (emociskai), nes maciau visa grazuti savo suneli, ji isgimdziau, lieciau... verysad.gif verysad.gif Tai kosmaras!!Tas vaizdas mane persekios labai ilgai, nezinau kaip ji pamirst, einuis proto. Su vyru apie tai neina pakalbet ir nesuprantu ar nors kazkiek panasiai jis jaucia kaip as?? Kazkodel manau, kad ne.
Nesutiko iskart A daryt tipo tik iki 12 sav. tai yra saugu. O dabar su vaistais suskatino ir tada vis tiek dare A. verysad.gif

Lankiau sunelio kapeli, ant jo yra didelis angeliukas, tai ieskosiu dar dvieju.... cool.gif

P.S. o del atsakymo musu atvejui, tai jo nera. Vel viskas liko su didziuliu klaustuku. Man baisu jau... Tyrimai visi nieko nerode, o po echo gyd. neabejojo, kad problemu yra daug. Na turi tiketi gydytojais, bet vis tiek juk tai seseliu mokslas, o juom turi patiketi ir priimti lemtinga sprendima. Bet tas klausimas, o jei jie suklydo kankins mane dabar amzinai. Siandien dar pamasciau, kad gal is dalies geriau, kad savo pirma suneli isnesiojau, pagimdziau ir visi pamatem, kad jam neimanoma gyventi ir ramiai palaidojom... o dabar....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DonAngel*: 01 lapkričio 2013 - 18:35
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 11 01, 19:28)
Labukas

uzjauciu meskutne Bet juk buvo dave jau vilties jums daug?Koks tyrimas parode vel blogumus?
Ar tik ne kartu gulejom? Santariskese tu? Zinau kad vienu metu pagulde dvi  nestuke.gif kaip as su apsigimimais - nutraukimui verysad.gif
Gulde mane trec., vakare jau viskas baigta buvo.

as jau namie  ax.gif  sis kartas buvo labai skaudus (emociskai), nes maciau visa grazuti savo suneli, ji isgimdziau, lieciau... verysad.gif  verysad.gif Tai kosmaras!!Tas vaizdas mane persekios labai ilgai, nezinau kaip ji pamirst, einuis proto. Su vyru apie tai neina pakalbet ir nesuprantu ar nors kazkiek panasiai jis jaucia kaip as?? Kazkodel manau, kad ne.
Nesutiko iskart A daryt tipo tik iki 12 sav. tai yra saugu. O dabar su vaistais suskatino ir tada vis tiek dare A. verysad.gif

Lankiau sunelio kapeli, ant jo yra didelis angeliukas, tai ieskosiu dar dvieju.... cool.gif

P.S. o del atsakymo musu atvejui, tai jo nera. Vel viskas liko su didziuliu klaustuku. Man baisu jau... Tyrimai visi nieko nerode, o po echo gyd. neabejojo, kad problemu yra daug. Na turi tiketi gydytojais, bet vis tiek juk tai seseliu mokslas, o juom turi patiketi ir priimti lemtinga sprendima. Bet tas klausimas, o jei jie suklydo kankins mane dabar amzinai. Siandien dar pamasciau, kad gal is dalies geriau, kad savo pirma suneli isnesiojau, pagimdziau ir visi pamatem, kad jam neimanoma gyventi ir ramiai palaidojom... o dabar....

na jusu istorija man labai skaudi verysad.gif o jums nesake, kad dabar mergaite buvo? g.gif ar jau kazka maisau.
Atsakyti