Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Linuete @ 2013 10 16, 19:15)
Sveikute.
Labai gaila kad mums tai tenka isgyventi verysad.gif
Man siandien buvo atlikta A ,jau antra is eiles...
Kokius tyrimus tau skyre atlikti?

jokių tyrimų neskyrė kol kas. tiesiog viską nurašom gamtai. taip ir gydytoja Beniušienė sakė, bandykit, chebra, bandykit, cia turbut tik atsitiktinumas.. mirksiukas.gif nes po biopsijos paaiškėjo, kad turėjo vaisius trisomija, kuri nesuderinama su gyvybe..

QUOTE(Sabalyte @ 2013 10 16, 21:09)
Sveika, aš irgi turėjau gimdyti 2014 kovo mėnesį, bet persileidau liepos pab. ir visgi nusprendžiau daryti pertrauką, leisti emocijoms nusistovėti, tyriausi bakterijas, taksoplazmozę. Viskas ok. Dar skydliaukę pasižiūrėsiu ir jei viskas ok, bandysim greitu metu ir vėl. Duok Dieve, kad šis kartas būtų sėkmingas.

o jei, kolege, kap gaila.. unsure.gif o aš jaučiuos gerai. net ir nestumo metu daryti tyrimai kraujas, slapimas buvo puikus ax.gif po abrazijos buvau užimta vestuvėmis, darbais, dabar dantukus tvarkaus, tai ne šį, bet lapkričio mėnesį bandysim pastot. aš jau pasiruošus blush2.gif norėtųs..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baisHa: 18 spalio 2013 - 20:57
QUOTE(baisHa @ 2013 10 18, 20:55)
jokių tyrimų neskyrė kol kas. tiesiog viską nurašom gamtai. taip ir gydytoja Beniušienė sakė, bandykit, chebra, bandykit, cia turbut tik atsitiktinumas..  mirksiukas.gif nes po biopsijos paaiškėjo, kad turėjo vaisius trisomija, kuri nesuderinama su gyvybe..
o jei, kolege, kap gaila..  unsure.gif  o aš jaučiuos gerai. net ir nestumo metu daryti tyrimai kraujas, slapimas buvo puikus  ax.gif  po abrazijos buvau užimta vestuvėmis, darbais, dabar dantukus tvarkaus, tai ne šį, bet lapkričio mėnesį bandysim pastot. aš jau pasiruošus  blush2.gif norėtųs..

baisHa, tau pirma karta taip? nes jei pirma, tai jie dar nieko nedaro, net ir per antra priklauso nuo gydytojo, bet irgi nevisada siuncia kazka daryti doh.gif
as irgi bandysiu lapkriti pastoti, jei viskas tik eisis gerai smile.gif
Atsakyti
Neskaičiau jūsų visos temutės,tik pasakysiu viena,kur profesorius ginekologas man i ausi paznibzdėjo po abrazijos,kad jei noite turėti leliuka,nelaukite,kaip teoriskai prašoma 6 menesiu,o is karto bandykite pastoti.Ir mums pavyko,o abrazijos menesiui,uzkibau ir dabar turim nuostabia dukryte,dėja su antru lėliuku sunkiau... ax.gif
Atsakyti
...Ir taip, ir ne..Taip, nes galbūt jei sunku pastot dėl kokių priežasčių, padeda dar kiek pakitęs hormonų fonas..o ne, nes po a yr išplonėjus gimdos gleivinė, nereguliarus mmm ciklas, plius jei nesivystantis nutiko dėl kokios infekcijos, tai problema kartosis..po dviejų a, manau, jau gerokai sunkiau išnešiot, nes plėstas gimdos kaklelis ir tt.. g.gif o ir psichologija ne paskutinėj vietoj...tai kažkaip daugiau ne gaunasi nei už..ir čia nepasakyčiau kad čia ne argumentai... g.gif norai norais, bet biologija yr biologija, organizmas irgi..nebūtinai į mūsų norus atsižvelgia...pati asmeniškai labai norėčiau nelaukt nieko...bet nežinau...kažkas stabdo, o kita vertus...dar reik laukt normalaus ciklo atsistatymo.. kažin kada kas čia susireguliuos, nu kažkiek erzina visur nešiotis higienos priemones..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 21 spalio 2013 - 20:18
DonAngel, kaip tu?...
Atsakyti
Ech, as irgi mielai buciau nelaukusi ir po pirmuju mmm puolusi i darbus, bet pasikapscius po organizma buvo rasta infekciju, geriau antibiotikus, ir panasu, kad ne pabaiga vis dar, pusle kaip grauze, taip grauzia verysad.gif kita savaite laukia tyrimai ir, ko gero, dar vienas anitbiotiku kursas, nors taip pat planavau lapkriti bandyti pastoti ax.gif
Atsakyti
Na kaip čia pasakius,mes ne tai kad planavome,bet tai gavosi,kad greit uzkibau,sulaukiau po abrazijos menesiniu,ir kitu jau nebesulaukiau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2013 10 21, 23:17)
DonAngel, kaip tu?...

Labukas

na idomiai.... Pirm. ruošiausi jau A, o kai nuvykau sako nu dar nedarom savaite, nes genetikei kazkoks tai atsakymas nušvito kaip ji sako ir nori tai mums patvirtinti tyrimais, ėmė iš placentos ir abiems mums darė FISH tyrima. Pirmasis šiandien bus atsakymas, o pirmadienį kitas. Ir tipo tada, kai jau zinosiu kas ir del ko man bus lengviau nutraukti nėštumą cool.gif
Na gal ir gerai iš vienos pusės, mes abu juk ir klausėm "kada kas duos pagaliau atsakymą????" Bet iš kitos pusės, tai nervina, nes smegenys nuo nestuke.gif jau atjungtos porą sav., o kūnas vis dar 2 in 1 verysad.gif Jausmas idomus... Noriu greičiau viską pabaigti ir atsistatyti - psichologiškai ir fiziškai, užbaigsiu 2013 m. prakeiktus, o kibsim į darbus 2014 m. biggrin.gif Bus gal laimingi jau pagaliau Arklio metai, geras gyvūnas, tai ne gyvatė!!!
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 10 23, 08:32)
Pirmasis šiandien bus atsakymas, o pirmadienį kitas.  Ir tipo tada, kai jau zinosiu kas ir del ko man bus lengviau nutraukti nėštumą  cool.gif 

Sveika..

Na..gerai kad daro tyrimus ir kad jau šviečiasi kame reikalas, ir kita vertus gaila, kad tenka tiek pergyvent, kad kažkas kažko imtųsi..kad būtum kam įdomus objektas..o dėl kito..na..net trūksta žodžių..Įsivaizduoju kaip sunku..Na bet kai žinosi kas kaip kodėl, bus konkretūs aiškūs atsakymai..tada manau turėtų būt lengviau.

2013 irgi nieko nesitikiu perdaug...bet į 2014 dedu viltis...
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 10 23, 08:32)
Labukas
na idomiai.... Pirm. ruošiausi jau A, o kai nuvykau sako nu dar nedarom savaite, nes genetikei kazkoks tai atsakymas nušvito kaip ji sako ir nori tai mums patvirtinti tyrimais, ėmė iš placentos ir abiems mums darė FISH tyrima. Pirmasis šiandien bus atsakymas, o pirmadienį kitas.  Ir tipo tada, kai jau zinosiu kas ir del ko man bus lengviau nutraukti nėštumą  cool.gif 
Na gal ir gerai iš vienos pusės, mes abu juk ir klausėm "kada kas duos pagaliau atsakymą????" Bet iš kitos pusės, tai nervina, nes smegenys nuo  nestuke.gif  jau atjungtos porą sav., o kūnas vis dar 2 in 1  verysad.gif  Jausmas idomus... Noriu greičiau viską pabaigti ir atsistatyti - psichologiškai ir fiziškai, užbaigsiu 2013 m. prakeiktus, o kibsim į darbus 2014 m. biggrin.gif  Bus gal laimingi jau pagaliau Arklio metai, geras gyvūnas, tai ne gyvatė!!!

Dziaugiuosi uz tave, gal tikrai pagaliau ras atsakymus 4u.gif 4u.gif

Vakar buvau pas ginekologa, tai gausiu siuntima i nevaisingumo klinikas, plius dar daug ivairiu tyrimu. Siaip pertikrino visa isilgai, bet kad viskas grazu, gimda, kiausides, pusle. Tai dabar ieskos daug toliau.
Atsakyti
Sveikos, likimo draugės 4u.gif
Papasakosiu ir aš savo istoriją. Tiksliau dvi verysad.gif
Prieš beveik 7 metus pirmasis mano nėštumas nutrūko 6-7 sav. Po abrazijos pakalbėjau su savo gine, ji kažkaip labai nuramino, nuteikė mane psichologiškai, kad taip gamta susitvarkė, geriau taip, nei vėliau turėt didesnių problemų ir t.t. ir pan. Liepė pusę metų gerti KT ir tada vėl bandyti pastoti. Penktą mėnesį po A nutraukiau kontraceptikus, o šeštą jau turėjau užkibusį žirniuką smile.gif Nėštumas buvo normalus, gimė dukrytė wub.gif
Dabar, po penkerių metų, nusprendėm, kad laikas planuot sesę ar brolį. Užkibo iškart. 7sav sužinojom, kad yra du žirniukai. Deja, iškart pasakė, kad vienas mažesnis, ir, panašu, kad jau nebesivysto. 10sav pradėjo tepliot, valėsi nesivystantis žirnukas. Kitam buvo viskas gerai. Po savaitės ligoninėje viskas kaip ir apsitvarkė. Mažiukas gerokai paaugo, kraujosrūva sumažėjo perpus. Viskas atrodė eina gera linkme. Tačiau tačiau... 12sav vėl pradėjo tepliot. Ligoninėje pasakė, kad nebeplaka širdelė verysad.gif
Dabar jau sulaukiau pirmųjų mmm po abrazijos. Ginė sakė ateiti joms pasibaigus. Sako, ko gero, tai tik nelemtas atsitiktinumas, matomai labai arti vienas kito žirniukai buvo prisitvirtinę, ir kai vienas šalinosi, išstūmė ir kitą... Net nežinau, ką dabar daryti, ar pulti darytis tyrimus (visgi tai jau antras nesėkmingas nėštumas), ar manyt, kad tai tikrai tik atsitiktinumas. Žinau tik vieną, nebebijau jau nieko, noriu tik vėl kuo greičiau pastot...
Beje, aš taip pat iš tų nelaimingųjų balandinukų būrio sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Bruknelė* @ 2013 10 24, 12:58)
Sveikos, likimo draugės 4u.gif
Papasakosiu ir aš savo istoriją. Tiksliau dvi verysad.gif
Prieš beveik 7 metus pirmasis mano nėštumas nutrūko 6-7 sav. Po abrazijos pakalbėjau su savo gine, ji kažkaip labai nuramino, nuteikė mane psichologiškai, kad taip gamta susitvarkė, geriau taip, nei vėliau turėt didesnių problemų ir t.t. ir pan. Liepė pusę metų gerti KT ir tada vėl bandyti pastoti. Penktą mėnesį po A nutraukiau kontraceptikus, o šeštą jau turėjau užkibusį žirniuką smile.gif Nėštumas buvo normalus, gimė dukrytė wub.gif
Dabar, po penkerių metų, nusprendėm, kad laikas planuot sesę ar brolį. Užkibo iškart.  7sav sužinojom, kad yra du žirniukai. Deja, iškart pasakė, kad vienas mažesnis, ir, panašu, kad jau nebesivysto. 10sav pradėjo tepliot, valėsi nesivystantis žirnukas. Kitam buvo viskas gerai. Po savaitės ligoninėje viskas kaip ir apsitvarkė. Mažiukas gerokai paaugo, kraujosrūva sumažėjo perpus. Viskas atrodė eina gera linkme. Tačiau tačiau... 12sav vėl pradėjo tepliot. Ligoninėje pasakė, kad nebeplaka širdelė verysad.gif
Dabar jau sulaukiau pirmųjų mmm po abrazijos. Ginė sakė ateiti joms pasibaigus. Sako, ko gero, tai tik nelemtas atsitiktinumas, matomai labai arti vienas kito žirniukai buvo prisitvirtinę, ir kai vienas šalinosi, išstūmė ir kitą... Net nežinau, ką dabar daryti, ar pulti darytis tyrimus (visgi tai jau antras nesėkmingas nėštumas), ar manyt, kad tai tikrai tik atsitiktinumas. Žinau tik vieną, nebebijau jau nieko, noriu tik vėl kuo greičiau pastot...
Beje, aš taip pat iš tų nelaimingųjų balandinukų būrio sad.gif

group.gif kažkoks nesėkmingas tas balandžio mėnesis, labai daug mūsų iš ten...
aš va pirmas ciklas kaip vėl planuoju (nedariau pertraukos po persileidimo), "atidirbom" ir laukiu mmm dienos pirštus sukryžiavus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrai: 24 spalio 2013 - 12:50