Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(raciren @ 2013 04 28, 17:38)
As noreciau paklaust, kaip jums pasalino su vaistais? Jus paprasciausiai kazka isgeret( ar suleido) ir jums jis pasisalino?  Nes siuo metu yra ir man nesivystantis, 5-6 sav, embriono dar nera , bet va rytoj manes laukia abrazija  verysad.gif , tai ir galvoju, gal ir man prasyti vaistu, taip geriau, kad pats issivalytu?  g.gif

uzjauciu, kaip taip anksti,anksti pas gyd.ejote?
Man salino su vaistais, bet juos dejo ligoninej i maksti,kas 6 val. po antros gerokai papludau....
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 04 28, 19:41)
Man salino su vaistais, bet juos dejo ligoninej i maksti,kas 6 val. po antros gerokai papludau....

Man geremus dave, prie gydytojos turejau isgert
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 04 28, 20:41)

dekui 4u.gif , o anksti todel, kad pradejau kraujuot, tai teko apsilankyt anksciau... tai va kai apsilankiau tada ejo 5 savaite, ligoninej pragulejau 11 dienu, kai paaiskejo kad nesivystantis, tik puslyte augo, o embriono taip ir neatsirado cray.gif

o jums su po antros tabletes issivale galutinai, nes kaip kipshiukiui supratau vis tiek teko daryti tai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2013 04 28, 21:16)
dekui  4u.gif , o anksti todel, kad pradejau kraujuot, tai teko apsilankyt anksciau... tai va kai apsilankiau tada ejo 5 savaite, ligoninej pragulejau 11 dienu, kai paaiskejo kad nesivystantis, tik puslyte augo, o embriono taip ir neatsirado  cray.gif

o jums su po antros tabletes issivale galutinai, nes kaip kipshiukiui supratau vis tiek teko daryti tai  verysad.gif

as dar savo trigrasi ikisu, zinok jei man pasikartotu situacija ir reiktu rinktis net nedvejodama rinkciausi A o ne vaistais 4u.gif Stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 28, 22:47)
as dar savo trigrasi ikisu, zinok jei man pasikartotu situacija ir reiktu rinktis net nedvejodama rinkciausi A o ne vaistais 4u.gif  Stiprybes tau 4u.gif

kuo daugiau nuomoniu tuo geriau 4u.gif , as tik galvoju ar po to nebus sunkiau pastoti, ar isvis dar galesiu ju dar tureti... unsure.gif , nors siaip as ir labiau linkstu link A...
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2013 04 28, 22:04)
kuo daugiau nuomoniu tuo geriau  4u.gif , as tik galvoju ar po to nebus sunkiau pastoti, ar isvis dar galesiu ju dar tureti...  unsure.gif , nors siaip as ir labiau linkstu link A...

Man irgi dare A. Niekas net nesiule vaistu. Jei vel taip butu, tai tikrai rinkciausi A wink.gif uztenka dvasines kancios, kad dar kentet ir fizine unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2013 04 29, 07:53)
Man irgi dare A. Niekas net nesiule vaistu. Jei vel taip butu, tai tikrai rinkciausi A wink.gif uztenka dvasines kancios, kad dar kentet ir fizine unsure.gif

Gaila as taip negalvojau kai reikejo rinktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2013 04 28, 22:16)
dekui  4u.gif , o anksti todel, kad pradejau kraujuot, tai teko apsilankyt anksciau... tai va kai apsilankiau tada ejo 5 savaite, ligoninej pragulejau 11 dienu, kai paaiskejo kad nesivystantis, tik puslyte augo, o embriono taip ir neatsirado  cray.gif

o jums su po antros tabletes issivale galutinai, nes kaip kipshiukiui supratau vis tiek teko daryti tai  verysad.gif

Na aš irgi dabar tik A rinkčiausi.
Po paros paaiškėjo, kad mano gida širdutės formos, tai vaistais nėra galimybės išvalyti. Todėl po paros darė vis tiek A. Ir dabar rinkčiausi A. Greitai ir emociškai mažiau skausminga, o be to tuoj pat namo gali važiuot.
Skyriaus vedėjas, kai mane priėmė, sako, kad dabar dažniausiai su vaistais daroma, bet, kai man nepavyko, tada jau sako "nu čia tik užsieniečių labai pamėgta forma, kad negulėt ligoninėj, naudoja vaistus ir vaikšto su "pampersais" darbe, mažu, kad niekas nesužinotų". Na bet kaip aš paskendau, tai darbe nemanau, kad išvis įmanoma "išsivalyti".
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2013 04 28, 23:04)
kuo daugiau nuomoniu tuo geriau  4u.gif , as tik galvoju ar po to nebus sunkiau pastoti, ar isvis dar galesiu ju dar tureti...  unsure.gif , nors siaip as ir labiau linkstu link A...

Man ir buvo atlikta A. Po to ciklą praleidau, ir vėl pastojau iš pirmo karto. 4u.gif 4u.gif Laikykis.
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2013 04 29, 12:42)
Man ir buvo atlikta A. Po to ciklą praleidau, ir vėl pastojau iš pirmo karto.  4u.gif  4u.gif Laikykis.

Sveikinu!!kaip smagu,kad ilgai laukti nereikejo 4u.gif
Jau ryt NT gadinsiu blush2.gif nebeiskenciu. imanoma,kad parodytu mmm diena nestuke.gif ??
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 04 29, 18:56)
Sveikinu!!kaip smagu,kad ilgai laukti nereikejo 4u.gif
Jau ryt NT gadinsiu blush2.gif  nebeiskenciu. imanoma,kad parodytu mmm diena  nestuke.gif ??

Aisku, kad imanoma smile.gif Man gerai amtoma vaiduokli parode 3 dienos iki mmm smile.gif visom labai skirtingai, kitom ir veluojant dar nerodo.

Lauksim rytoj naujienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2013 04 28, 17:38)
Laba diena,

As noreciau paklaust, kaip jums pasalino su vaistais?

Nesigailiu,kad pasirinkau vaistus. Išgėrus tabletes,jau po valandos pradėjau kraujuot. Bet aš mėnesį vaikščiojau su nesivystančiu,nes jaučiausi puikiai ir net neįtariau,kad kažkas blogai, gal todėl man vaistai iš karto padėjo. Net nebuvo baisaus skausmo.
O tau linkiu stiprybės 4u.gif
Atsakyti