Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Markata @ 2013 10 18, 20:30)
As lygiai to paties vis kartais paklausiu.

Pagaliau atejo siuntimas pas ginekologe, antradieni eisiu. Idomu ka pasakys, ir kur nukreips, nes jau trys persileidimai buvo.

As irgi kita savaite eisiu,gal kokia priezasti rado.ziuresim ka pasakys.Pasidalinsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 10 18, 19:35)
As irgi kita savaite eisiu,gal kokia priezasti rado.ziuresim ka pasakys.Pasidalinsim smile.gif

butinai smile.gif

man tai rado vaginoze, dabar gavau siuntima, pas nauja ginekologe, labai noriu, kad pasiziuretu daug atidziau dar karta, ar nebus dar ko , nes jau nebegaliu, smegenis veikia visa tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markata: 18 spalio 2013 - 19:38
QUOTE(Markata @ 2013 10 18, 20:38)
butinai smile.gif

man tai rado vaginoze, dabar gavau siuntima, pas nauja ginekologe, labai noriu, kad pasiziuretu daug atidziau dar karta, ar nebus dar ko , nes jau nebegaliu, smegenis veikia visa tai.

Kas ta vaginoze? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 10 18, 19:45)
Kas ta vaginoze? g.gif

Bakterine vaginoze, tai grybeline bakterija. bet labai noriu pasidaryti tyrimus del AFS
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2013 10 18, 21:01)
Bakterine vaginoze, tai grybeline bakterija. bet labai noriu pasidaryti tyrimus del AFS

O kaip ji pasireiskia,pati jauti kazka?
As irgi darysiu afs.kiek zinau tai daro hematologai? Bet santariskes tokios eiles doh.gif o man reikia kuo greiciau
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 10 18, 20:08)
O kaip ji pasireiskia,pati jauti kazka?
As irgi darysiu afs.kiek zinau tai daro hematologai? Bet santariskes tokios eiles doh.gif  o man reikia kuo greiciau

pasireiskia padaznejusiom isskyrom, zuvies kvapas, skausmingais lytiniais santykiais, ir issausejimu. Pradzioje nekreipiau i tai demesio, bet kai pasiskundziau ginei, ji is karto pasake, kad zuvies kvapa gali sukelti tik gardnerella bakterija. Deje pirmasis gydymas vos nesibaige liudnai, nes pagrindiniam vaistam kuriuos man paskyre esu alergiska. Dabar naujus turiu, bet reikia gauti mmm ir tada pradeti gydyma.
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2013 10 18, 21:21)
pasireiskia padaznejusiom isskyrom, zuvies kvapas, skausmingais lytiniais santykiais, ir issausejimu. Pradzioje nekreipiau i tai demesio, bet kai pasiskundziau ginei, ji is karto pasake, kad zuvies kvapa gali sukelti tik gardnerella bakterija. Deje pirmasis gydymas vos nesibaige liudnai, nes pagrindiniam vaistam kuriuos man paskyre esu alergiska. Dabar naujus turiu, bet reikia gauti mmm ir tada pradeti gydyma.

Aisku.As pasitikrinciau viska kas imanoma,bet tai uzima laiko arba pinigu.Ko deja nelabai turiu
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 10 18, 20:30)
Aisku.As pasitikrinciau viska kas imanoma,bet tai uzima laiko arba pinigu.Ko deja nelabai turiu

as tai gyvenu ne Lietuvoje, tai net baisu pagalvoti kiek viskas kainuos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2013 10 18, 21:33)
as tai gyvenu ne Lietuvoje, tai net baisu pagalvoti kiek viskas kainuos.  doh.gif

Bet ko nepadarysi del savo svajones nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 10 18, 20:36)
Bet ko nepadarysi del savo svajones nestuke.gif

butent smile.gif viltis mirsta paskutine 4u.gif pasiseks mus irgi, kitaip ir buti gi negali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2013 10 18, 21:42)
butent smile.gif viltis mirsta paskutine  4u.gif pasiseks mus irgi, kitaip ir buti gi negali smile.gif

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
DonAngel.... console.gif ech verysad.gif ka cia bepasakysi... Labai liudna ir skaudu....

Del genetikos tas sindromas, ar niekas neaisku? Girdejau ne taip seniai per radija, kad nebe toli esam nuo to, kai dirbtinio apvaisinimo metu bus imanoma isvengti genetiskai perduodamu bedu, ty atrinkti sveika embriona.
Atsakyti