Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

sveikos.
linuete, kaip gaila... laikykis.. 4u.gif tikrai liudna, kad tenka tas netektis patirti net ir po keleta kartu..

as tai savo organizmo nesuprantu.. g.gif penktadieni eme mausti pilva, na kaip pries mmm, galvoju prasides, po A 28dienos praeje buvo. lyg ir prasidejo, bet vos vos patepliojo ir viskas. savaitgali isvis nieko, po to dar pirmadieni vel taip patepliojo. tai as nesuprantu-ar cia man reiktu uzskaityt kaip normalias menesines, ar kas cia tada buvo???

mergaites, kas po A, pirmos menesines jums budavo normalios kaip iprastai? nezinau ar cia jau man reiktu sunerimt..

as labai laukiu ziniu is donAngel, ir labai tikiuosi, kad jos bus tik geros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruzhee @ 2013 10 18, 11:00)
sveikos.
linuete, kaip gaila... laikykis.. 4u.gif tikrai liudna, kad tenka tas netektis patirti net ir
as tai savo organizmo nesuprantu.. g.gif penktadieni eme mausti pilva, na kaip pries mmm, galvoju prasides, po A 28dienos praeje buvo. lyg ir prasidejo, bet vos vos patepliojo ir viskas. savaitgali isvis nieko, po to dar pirmadieni vel taip patepliojo. tai as nesuprantu-ar cia man reiktu uzskaityt kaip normalias menesines, ar kas cia tada buvo???

mergaites, kas po A, pirmos menesines jums budavo normalios kaip iprastai? nezinau ar cia jau man reiktu sunerimt..

Manbuvo normalios ir netgi labai gausios. ir atvyko tuo paciu ciklu kaip pries tai budavo mmm
Atsakyti
QUOTE(Giedruzhee @ 2013 10 18, 11:00)
sveikos.
linuete, kaip gaila... laikykis.. 4u.gif tikrai liudna, kad tenka tas netektis patirti net ir po keleta kartu..

as labai laukiu ziniu is donAngel, ir labai tikiuosi, kad jos bus tik geros smile.gif

man išsivalė natūraliai mmm atėjo tokiu pat metu ir gausokos.
Atsakyti
Labukas

siunciu uzuojautą ir supratimo 4u.gif 4u.gif toms kas patiria netekimo skausmą!!!
Bet tikrai patikėkite, tai keliasdesimt kartu mažesnis skausmas, nei tenka isnesiot vaika, pagimdyt ir jį vis tiek laidot...

Aš taip pat šituom guodžiuosi ir šį kartą verysad.gif Pirm. guliuosi į Santariškes, padarys dar biopsiją iš gaurelių, kad būtų medziagos iš ko tirti ir viskas... reikia stabdyti nestuke.gif . Echo akivaizdziai rodo, kad kartojasi tas pats sindromas.
Gyd. vis tiek duoda mums 75 % galimybės susilaukti sveiko vaiko. Nebezinau, ką galvot ir kiek dar savo kūną kankint. Nu BET kad NOOORIUU!!!

Gyd.Beniušiene tikrai faina, labai susidomėjusi mano atveju, pati nori visų atsakymų iki galo. Tai pas ją ir lankysiuos tol, kol pasiseks unsure.gif
Atsakyti
DonAngel, man labai labai gaila.. verysad.gif 4u.gif

Kažkaip pagalvojau..kažin ar nera tos pačios bėdos paveldėjimas ar besikartojimas surištas kaip nors su lytim,a ? Juk dukrytė tai sveika? Čia gal tik vyriškos lyties embrionams taio sukrenta toks derinukas g.gif

..Kita vertus, yr rimtas pagrindas labai rimtiems tyrimams..ir labai gerai, kad jus globos puiki medikė..

Norus tai patikėk suprantu ir manau, visos čia susirinkę supranta...ir visom tikim, kad būtinai jie pildysis..

Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 10 18, 11:59)

Labai labai užjaučiu 4u.gif
Atsakyti
donAngel, uzjauciu... console.gif
Atsakyti
*DonAngel* stiprybes viska istverti, issiaiskinti, kodel vis kartojasi ta pati situacija ir tikejimo, kad sveikas mazylis viena diena pasibels i jusu seima!
Stiprybes siuo sunkiu laikotarpiu.
Atsakyti
DonAngel laikykites 4u.gif 4u.gif Gi negali vis nesisekti, turi gi ateiti laime galu gale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2013 10 18, 12:35)
DonAngel, man labai labai gaila.. verysad.gif  4u.gif

Kažkaip pagalvojau..kažin ar nera tos pačios bėdos paveldėjimas ar besikartojimas surištas kaip nors su lytim,a ? Juk dukrytė tai sveika? Čia gal tik vyriškos lyties embrionams taio sukrenta toks derinukas g.gif

..Kita vertus, yr rimtas pagrindas labai rimtiems tyrimams..ir labai gerai, kad jus globos puiki medikė..

Norus tai patikėk suprantu ir manau, visos čia susirinkę supranta...ir visom tikim, kad būtinai jie pildysis..

Apie lyti as jau pati susivokiau ir mano mintis perskaite genetike, svarstem ar negaletu buti. Sako jei ir sikart nesioju berniuka, tada taip pasitvirtina. Bet kai paziurejo echo, ji mate mergaite cool.gif tai sako tas atkrenta.

Labai smagu, kad yra visgi Lietuvoje gyd. kuriems be galo patiems iki galo issiaiskinti kodel kas kaip ....tai ji sake skaitys kiekviena diena, ieskos atsakymu.
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 10 18, 11:59)
Labukas

siunciu uzuojautą ir supratimo 4u.gif  4u.gif  toms kas patiria netekimo skausmą!!!
Bet tikrai patikėkite, tai keliasdesimt kartu mažesnis skausmas, nei tenka isnesiot vaika, pagimdyt ir jį vis tiek laidot...

Aš taip pat šituom guodžiuosi ir šį kartą verysad.gif Pirm. guliuosi į Santariškes, padarys dar biopsiją iš gaurelių, kad būtų medziagos iš ko tirti ir viskas... reikia stabdyti  nestuke.gif .  Echo akivaizdziai rodo, kad kartojasi tas pats sindromas.
Gyd. vis tiek duoda mums 75 % galimybės susilaukti sveiko vaiko. Nebezinau, ką galvot ir kiek dar savo kūną kankint. Nu BET kad NOOORIUU!!!

Gyd.Beniušiene tikrai faina, labai susidomėjusi mano atveju, pati nori visų atsakymų iki galo. Tai pas ją ir lankysiuos tol, kol pasiseks unsure.gif

O dieve,kaip baisu,uzuojauta verysad.gif
Nesuprantu uz ka mums taip.... unsure.gif
Bet tikekimes kad tai eilinis isbandymas ir kita kart tikrai pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 10 18, 19:27)
O dieve,kaip baisu,uzuojauta verysad.gif
Nesuprantu uz ka mums taip.... unsure.gif
Bet tikekimes kad tai eilinis isbandymas ir kita kart tikrai pavyks 4u.gif

As lygiai to paties vis kartais paklausiu.

Pagaliau atejo siuntimas pas ginekologe, antradieni eisiu. Idomu ka pasakys, ir kur nukreips, nes jau trys persileidimai buvo.
Atsakyti