Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Temidė* @ 2013 10 09, 12:41)
Pirmas nestumas sklandus, jokio afs neturejau jokiu vaistu negeriau.. po to seke du nesivystantys, ir tik po ju nustatytas afs..

va kaip ir sakau....Tai tiesiog taip išeina, kad tas afs atsibunda tik antro metu....
g.gif

QUOTE(Markata @ 2013 10 09, 12:49)
Galima ir savarankiskai atlikti be siuntimo privaciose klinikose, bet kaina siena apie kelis simtus (man atrodo 240lt)

Taip ir darysiu, mokamus..

QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 10 09, 12:51)
o merginos kodel tos hematomos atsiranda? nes pas amne buvo lb didele, bet niekas nieko nepaaiskuno, nes mazylis jau buvo nebegyvas unsure.gif

jei jau vaisius nebegyvybingas, tai ta hematoma, atsisluokniavimas yra natūralus dalykas...gimda valosi...

QUOTE(mireja @ 2013 10 09, 15:26)
Kaip man aiskino, mano gine, hematoma yra atsisluoksniavimas, tiesiog gimdps gleivine ima atsisluoksniuoti. Anot mano gines, nedidele hematoma skaitosi kaip ir norma, ji gali atsirasti ir del hormoninių svyravimų

drinks_cheers.gif plius ir dar fiziniai veiksniai turi reikšmės, jei pasitampai, pasikaitini ir pan...
Mano ginė sakė, kad hematoma visada yra gresiančio persileidimo ar jau vykstančio požymis...nes ima atsisluosniuot viskas ir pabėga..bet gali ir susigert, rezorbuotis su gulimu režimu..čia jau nieks nepasakys kodėl ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2013 10 09, 17:31)
va kaip ir sakau....Tai tiesiog taip išeina, kad tas afs atsibunda tik antro metu....

Man sake kad sis sindromas gali issivystyti bet kuriuo metu 4u.gif

Markata, cia lietuvoje reikia triju persileidimu? Nes as tai poo dvieju nesivystanciu gavau ir III lygio ginekologo konsultacija del afs, ir genetiku konsultacija del galimu genetiniu sutrikimu.
Atsakyti
Kas tas afs ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 10 09, 20:06)
Kas tas afs ? blush2.gif

Antifosfolipidinis sindromas, cia tema placiai diskutuoja mergonos "nesulaukiancios gandro " skyrelyje.
O gal man kas nors gali paaiskinti kas yra trecio lygio ginekologas? blush2.gif
Papildyta:
Taip ir darysiu, mokamus..

Būtinai pasipasakok kai pasidarysi..Man irgi sis reikalas aktualus, irgi turejau kol kas viena persileidima, vis ruosiuosi issitirt bet neprisiruosiu ax.gif Galvojau tirtis kardiolitoj, nes buvau girdejus, kad ten yra hematologe, kuri tuos rezultatus pakomentuoja, bet siandien pasisikambinau ir suzinojau, kad jie hematologo nebeturi...zodziu gaunasi, gauni tyrimu rezultatus ir turi pasts orientuotis turi tu ta sindroma ar ne. Tai kadangi kardiolitoj nebera kam pakomentuot, tai nusprendziau darytisi santariskese, nors ten taip pat niekas nepakomentuoja, bet ten pigiau..
Atsakyti
..galvoju ryt pašoksiu iki Santariškių kraujo paduot...Dar kitą sav turės būt atsakymai, o tada ir jau gal bus histologinis padarytas po a...sakė, kad per 10 dienų padaro - čia gal abrazijai pliusas, kad bent gimdos audinius ištiria, ko pvz nebus su vaistukais. Tai tada abu ir atsiimsiu..o dėl rezultatų - manau, kad turi būt šalia jų ir normos surašytos. tai galima palygint su savo tyrimų rezultatais, telpi normose ar ne, esi arti jų ribų ar ne..o jei iškart matosi nuokrypis, tai ir aišku, kad reik tada konsultacijos...tada su tyrimais pas šeimistą. o tas tegul duoda siuntimą pas hematologą..tas vėl padarys tyrimą ir gal kažką pakomentuos...tai galvoju...o jei ne..intike galima biški info rast...na ir antroji pusė gaudosi kažkiek..
Atsakyti
QUOTE(Temidė* @ 2013 10 09, 16:43)
Man sake kad sis sindromas  gali issivystyti bet kuriuo metu 4u.gif

Markata, cia lietuvoje reikia triju persileidimu? Nes as tai poo dvieju nesivystanciu gavau ir III lygio ginekologo konsultacija del afs, ir genetiku konsultacija del galimu genetiniu sutrikimu.

As pastebejau, kad lt labai priklauso ant ko pataikysi, siaip nuo gines priklauso, bet duoda ir po dvieju, taciau pagal viska, siuntimus turetu duoti tik po triju nesivystanciu. (ne mano ismislas, o mano gines, ji III lygio)
O uzsieni, tai as tyliu... esu susidurusi su ziauria realybe. Man mano lt gine israse dupha gerti sekancio pastojimo metu ir rado vaginoze ir iskarto paskyre gydyma, kad ja isnaikinti, nuejus pas NL gydytojus, man iskarto buvo uzdrausta gerti paskirtus vaistus, o duphas is vis cia draudziamas, todel as jo negausiu niekaip. Ir isvis liepe laukti iki kol bus atlikti visi tyrimai, tik tada jis man paskirs gydyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markata: 10 spalio 2013 - 14:31
...na bet yra teisybės tokiuose veiksmuose...Duph taigi sintetinis progesteronas, hormonas...kaip galima jį skirt iš anksto, nepadarius tyrimo kad jo stinga, pvz, kad neštumo metu jis prastai organizmo sintetinamas? dėl trūkumo gali vykt persileidimas, tik esant trūkumui - tada skiriamas progesteronas, ir pažangios ginės beje, skiria crinone vietiškai vartot...dėl gydymo nieko pasakyt negaliu...

o dėl bendrai gyd...tai užsienyje daug kur praktika su ansktyvais nestuke.gif nesičiupinėt, pirmas echo ar tik ne 12 - 13 sav, kai atsisijoja dauguma gresiančių persileidimų ir t.t. Taip sakant, gamtos atranka. bet tam pačiam užsienyje, pvz, kompensuojamas nevaisingumo gydymas, ko Lt nė su žiburiu ner, pvz, UK 2 IVF dengiami valstybės dirbantiems, apie ką mūsų problemų turinčiom šeimoms tik pasvajot...bet kainos bendrai paėmus tokios, kad net paprastas echo prabanga, po 70 svarų ir daugiau privačiai..tai todėl visgi galvoju, kad LT nu negalima varyt ant medikų, nors kartais pasijunti žinantis daugiau..bet čia kaip ant ko papuoli...

dėl siuntimų, žinau, kad daugumoj atvejų duoda po 2..Bet kas patikrins, kiek jų buvo, a? ypač ankstyvų? mirksiukas.gif Pas Abraitį papult norėdamos moterys biški ir pakoreguoja reikalus ir pilnai suprantu, nes po 2-3 su silpnesniais nervais gali ir psichuškėj gulėt...
Atsakyti
DonAngel, laikau kumscius, kad viskas butu gerai! Man irgi ir 12sav ir 20sav buvo neaiskumu per scanus, viena laime, kad pasineige jie. Kad ir tau taip butu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 10 spalio 2013 - 17:30
QUOTE(biti atskrend @ 2013 10 10, 18:30)
DonAngel, laikau kumscius, kad viskas butu gerai! Man irgi ir 12sav ir 20sav buvo neaiskumu per scanus, viena laime, kad pasineige jie. Kad ir tau taip butu  4u.gif

Aciu uz palaikyma visoms!!
Veju visas mintis I sali ir tiesiog jauciu kaip myliu ta zirniuka jau!!
Nedarau jokiu isvadu, nes tik invaziniu tyrimu patikesiu ir tada darysiu isvadas.
Zadu I Vilniu nuvaziuot kita sav.
Atsakyti
sveikos

man vakar jau padare isvalyma,laukem apie savaite kol pats organizmas issivalys bet neissivale,tai vakar atliko isvalyma,dabar po 10dienu turiu vel pasirodyti paziures ar viskas gerai issivale,man tai sake kad planuoti kita pastojima tegaliu po 2-3 men,bet manau tiek nelauksiu,sulaukus pirmu mmm pradesim planuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2013 10 10, 16:59)
o dėl bendrai gyd...tai užsienyje daug kur praktika su ansktyvais  nestuke.gif nesičiupinėt, pirmas echo ar tik ne 12 - 13 sav, kai atsisijoja dauguma gresiančių persileidimų ir t.t. Taip sakant, gamtos atranka. bet tam pačiam užsienyje, pvz, kompensuojamas nevaisingumo gydymas, ko Lt nė su žiburiu ner, pvz, UK 2 IVF dengiami valstybės dirbantiems, apie ką mūsų problemų turinčiom šeimoms tik pasvajot...bet kainos bendrai paėmus tokios, kad net paprastas echo prabanga, po 70 svarų ir daugiau privačiai..tai todėl visgi galvoju, kad LT nu negalima varyt ant medikų, nors kartais pasijunti žinantis daugiau..bet čia kaip ant ko papuoli...

Sorry merginos, nesusilaikiau, bet kodel visur akcentuojama, kad uzsieni nera galimybes pasidaryti echo ir, kad tai yra labai brangu g.gif 70 svaru tai daug? pas mus valdiskoj ir niekas nedaro iki 12sav jokiu echo nemokamai, o jei nori visu tu skanu dazniausiai eini privaciai. Mokam mes tikrai ne 70LT (o kaip butu pigu tiek susimoket privaciai uz skana) o gerokai daugiau, nes ziuriu visi gyvenantys UK vercia svarus i litus, bet kam, juk gauna atlyginimus svarais, ir nemzesnius nei mes cia litais. Mums gerokai brangiau kainuoja skanas privaciai palei musu algas, bet kazkaip nesigirdi tiek dejuojanciu del to, o cia kaip tik skaitai kurioj temoj, jei mergina is kokios UK, tai jau skanas atrodo kosmosa kainuoja, nors palei jos alga turbut pigiau nei mes mokam cia litais pagal savo algas. Mum privaciai apie 150lt, tas pats kas kainuotu UK 150 svaru. dar kart atsiprasau, kad siek tiek ne i tema ax.gif
Atsakyti
..Labadien..

Nu ne į temą tos skanų kainos, ..jei man reiktų, eičiau ir daryčiau mirksiukas.gif ir apskritai čia sėdinčiom ne kainose esmė, ko gero..

Taigis, buvau Santariškėse, nusileidau kraujo tuose mokamuose tyrimuose..Visokie tokie vajažai man įdomūs gyvenimo reiškinių stebėjimu..Žodžiu, kol atsirenku kur kas, žmonių knibždėlynas, žmonės taip grūdasi, vieni priduot, kiti atsiimt, jie periodiškai pravaikomi į rūbines..Galvoju ir kiek čia pratūnosiu...Galop atsirenku kur kas..Kur mokami - tvarka, laukia vienas kitas, jokio erzelio...Nu žodžiu...seselė registratorė dar vieną tyrimą pasiūlė pasidaryt dėl to krešumo...el p papraše, rezultatus atsiųs paštu..valio, galvoju nebreiks čia vėl trenktis..

o tada traukiu į ginekologinį..Ten vėl poste dvi raganos....kai reikėjo tos procedūros..jodvi nesivaržydamos aptarinėjo vieną pacientę..nu dėl daromo prodeginimo buvo įvardinta ana kaip smirdinti svilinama kiaulė... doh.gif ne tas man rūpėjo tada, betgi galvoju, kuo mane pakrikštys šitos...Šiandien vėl..žiūriu, tos pačios poste..prašau pažiūrėt mano histologinį a tyrimą...sako, eikit pas gyd, ji pasakys ar yra tas tyrimas..sakau, žinau, kad jau turi būt..ir gal jūs pažiūrėkite, kad man nereiktų trukdyt gydytojos...o ta viena..- o tai mus galima trukdyt...neiškenčiau, sakau, gal jūs rangu žemesnė..nueinu pas gyd..ta..tai dar nėr atsakymų, ...ateikit kitą kartą..sakau, poste sakė, kad jau yra..Nenorom pažiūrėjo, atspausdino...Galvoju...vat nemokama medicina, bet tai man kas. Ale vienok gaila ten gulinčių ilgalaikių pacienčių...Naujas gi korpusas, nauja ligoninė..ir tokios šiurkščios turginio mentaliteto bobos ten.. doh.gif

Žodžiu, histologinio atsakymai kaip ir tikėjaus, abstraktu, nieko konretaus, ta pati perrašyta diagnozė..Kraujo atsakymai bus kitą sav..
Atsakyti