QUOTE(Temidė* @ 2013 10 09, 12:41)
Pirmas nestumas sklandus, jokio afs neturejau jokiu vaistu negeriau.. po to seke du nesivystantys, ir tik po ju nustatytas afs..
va kaip ir sakau....Tai tiesiog taip išeina, kad tas afs atsibunda tik antro metu....
QUOTE(Markata @ 2013 10 09, 12:49)
Galima ir savarankiskai atlikti be siuntimo privaciose klinikose, bet kaina siena apie kelis simtus (man atrodo 240lt)
Taip ir darysiu, mokamus..
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 10 09, 12:51)
o merginos kodel tos hematomos atsiranda? nes pas amne buvo lb didele, bet niekas nieko nepaaiskuno, nes mazylis jau buvo nebegyvas
jei jau vaisius nebegyvybingas, tai ta hematoma, atsisluokniavimas yra natūralus dalykas...gimda valosi...
QUOTE(mireja @ 2013 10 09, 15:26)
Kaip man aiskino, mano gine, hematoma yra atsisluoksniavimas, tiesiog gimdps gleivine ima atsisluoksniuoti. Anot mano gines, nedidele hematoma skaitosi kaip ir norma, ji gali atsirasti ir del hormoninių svyravimų
plius ir dar fiziniai veiksniai turi reikšmės, jei pasitampai, pasikaitini ir pan...
Mano ginė sakė, kad hematoma visada yra gresiančio persileidimo ar jau vykstančio požymis...nes ima atsisluosniuot viskas ir pabėga..bet gali ir susigert, rezorbuotis su gulimu režimu..čia jau nieks nepasakys kodėl ir kaip...