Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(mireja @ 2013 10 08, 14:28)
Del kontraceptiku tai ji man pasake aceit kiausides veiks idealiai jei pagersiu tris menesius kontraceptikus, tada tipo pastojus man nereiks dufastono gerti..Bet man neaisku viena, kaip ji gali taip teigti jeigu ji isvis man jokiu gyvenime hormoniniu tyrimu nebuvo skyrusi. Tai galetu pirmiausia istirti hormonus ir tada spresti ar tos kiausides veikia gerai ar negerai...O pastojau pries persileidima as is trecio ciklo, su pirmu vaiku pastojau is vis is pirmo ciklo...Nesakau, gal but su progesteronu kazkas negerai, kadangi nepavyko isnesiot antro, bet tai sakyciau tureciau hormonus issitirt ir tada ji turetu sprest ar gerai man tos kaiusides dirba ar negerai. Zodziu spalio 18 nueisiu pas kita gydytoja, paziuresiu ka ta sakys.

Dėl KT taip dauguma ginekologų sako. Gi lengviau paskirti KT gert, negu skirt hormonų tirymus (kainuos apie 350lt tirt visus).
Atsakyti
pas mus viskas vel pasisuko bloga linkme...
Dariausi sia sav. genetinius tyrimus, atsakymai visi bus sestadieni. Bet jau po echo tai sunervino ir nuliudino juodai: rauksle per stora, smegenys netipiskos jam pasirode, bambute isvirtusi (nors tas dar sako gali ir pasitaisyti).
Liudnoka, abu pikti esam ant gyvenimo Bet dar nedarom jokiu isvadu, po sest. spresis. Darysiu greiciausiai biopsija ir bus aisku tada.
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 10 08, 18:27)
Dariausi sia sav. genetinius tyrimus, atsakymai visi bus sestadieni. Bet jau po echo tai sunervino ir nuliudino juodai: rauksle per stora, smegenys netipiskos jam pasirode, bambute isvirtusi (nors tas dar sako gali ir pasitaisyti).
Liudnoka, abu pikti esam ant gyvenimo  Bet dar nedarom jokiu isvadu, po sest. spresis. Darysiu greiciausiai biopsija ir bus aisku tada.

Užjaučiu, bet gal dar viskas bus gerai, kai ateis tyrimai? Gal tik spėlionės daktaro?
O biopsija kiek žinau yra labai pavojinga...
Atsakyti
QUOTE(KrioOo @ 2013 10 08, 18:54)
Užjaučiu, bet gal dar viskas bus gerai, kai ateis tyrimai? Gal tik spėlionės daktaro?
O biopsija kiek žinau yra labai pavojinga...

na raminu save, kad tai tik vieno gyd. speliojimas, kad viskas pasikeis, reikia isklausyti kitu nuomoniu.
Biopsijos rizika yra 1-3 proc.
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 10 08, 18:57)
na raminu save, kad tai tik vieno gyd. speliojimas, kad viskas pasikeis, reikia isklausyti kitu nuomoniu.
Biopsijos rizika yra 1-3 proc.

Matyt kažka netaip supratau dėl biopsijos.
O pas kitą genetiką visada galėsit nueiti gavus savo rezultatus. Negraužkit savęs iš anksto, nes tai irgi gali pakenkti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 10 08, 17:27)

Sveika 4u.gif ..ot kur susitikome...ech...žinai, eik pirmiausia pas kitą genetiką..dar kitą, turėk kelias nuomones ir tik tada daryk invazinius tyrimus.

Kadangi teko paturėt šį "malonumą" man kilo klausimų - kažkaip strese pamiršau paklaust:

1. Kaip skaičiuot naują ciklą - nuo ko?

2.Ar reik po tam tikro laiko tarpo eit pasirodyt giniui - na kaip tarkim po gimdymo 6 sav ar pan?

3.Dėl afs - užtenka tik šeimisto siuntimo kraujo tyrimams, ar reik ginio?

dėkui atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 spalio 2013 - 18:34
Liudnoka, abu pikti esam ant gyvenimo  Bet dar nedarom jokiu isvadu, po sest. spresis. Darysiu greiciausiai biopsija ir bus aisku tada.

sunku net ka pasakyti, nepasiduok ir tikek, kad viskas bus gerai console.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2013 10 08, 19:33)
Sveika 4u.gif ..ot kur susitikome...ech...žinai, eik pirmiausia pas kitą genetiką..dar  kitą, turėk kelias nuomones ir tik tada daryk invazinius tyrimus.

Kadangi teko paturėt šį "malonumą" man kilo klausimų - kažkaip strese pamiršau paklaust:

2.Ar reik po tam tikro laiko tarpo eit pasirodyt giniui - na kaip tarkim po gimdymo 6 sav ar pan?

1. Nuo pirmos pirmųjų mm dienos 4u.gif
2. taip būtinai. reik kad patikrintų ar atsistatė viskas
Atsakyti
QUOTE(*DonAngel* @ 2013 10 08, 19:27)

laikykites,tikiuosi viskas bus gerai console.gif

as taip pradejau pykt ant saves kad vel svoris uzaugo...pradejau laikytis dietos ir zinokit tikrai yra rezultatai,tikiuosi bent tai kazkiek pades apsinesciuoti...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2013 10 08, 18:33)
Sveika 4u.gif ..ot kur susitikome...ech...žinai, eik pirmiausia pas kitą genetiką..dar  kitą, turėk kelias nuomones ir tik tada daryk invazinius tyrimus.

ASF norint issitirti reik ginekologo siuntimo pas genetikus. Siuntimo taip lengvai niekas neduoda, kaip sakant saskaitoje reik tureti daugiau nei viena persileidima.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2013 10 08, 19:33)
ot kur susitikome...ech...žinai, eik pirmiausia pas kitą genetiką..dar  kitą, turėk kelias nuomones ir tik tada daryk invazinius tyrimus.

Smagu tave vel matyti, nors ir tokiomis aplinkybemis! Su gamta nepakovosi!
Na zinok save ir nuraminau, kadangi jau nuo praeitos nelaimes visai netikiu ir netgi pykstu ant to gimdymo namu direktoriaus, kuris vakar mane echoskopavo, tai ir neimu I galva, tikrinsimes kitur.

AS po A po 6 sav. pas gine nejau, nes jau isleidziant is ligonines paziurejo ir pasake, kad issivale. As tikiu, kad jau jei ne su vaistais, tai ten issiurbia labia puikiai 100 proc.
Atsakyti

Kol kas neimkite į širdį (kad ir kaip tai neįmanoma) 4u.gif linkiu, kad tai tebūtų daktaro spėlionės, manau tyrimai nuramins, bet tikrai keliaučiau pas dar kelis daktarus, ypač jeigu su šiuo jau buvo turėta blogos patirties..
o mes su MV vakar startavom naują periodą. labai tikiuosi, kad šį kartą viskas bus kaip pirmąjį rolleyes.gif
Atsakyti