Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

sveikos.
na va testas neigiamas,nors dar tik 4dienas kaip veluoja. ir nuo ryto lyg pilva maudzia,gal pramus,pasvajojant-jei pastojau tai dar tik 11dienu mazdaug kaip laukciausi na bet turbut siaip sukvailiojo mano kunas,sugalvojo paerzint
Atsakyti
QUOTE(dymka @ 2013 09 30, 09:07)
sveikos.
a mes prie tu ir kaip ir planuojanciu,na ne karstligiskai bet laukiam.
mazdaug pries pusmeti turejau du nesivystancius nestumus,tai ligoninej abu kartus su vaistais isvale. buvau bandziusi tirtis bet pradejus nustojau, lyg toxoplazmoze,bet tepatare laukti apie pusmeti ir vel bandyti. palaukem ir pabandem,keliu dienu begi manau darysiuos testa nestumo. nemanau kad kazkas rimta nes dvi mergaites jau turime,viskas be komplikaciju.
jei istikro laukiuosi ,tai si karta net nedrysiu  dziaugtis,nes praitus kartus girdejau kaip sirdele plake, labai dziaugiausi,bet vienas sesiu,o kitas nestumas astuoniu savaiciu,nustojo vystitis.

sveika, as turiu du mazylius, visi is pirmo ciklo, trecias irgi is pirmo, bet 12sav nustojo vistytis, nieko nesityriau, ir nenoriu tiket, kad ir vel bus tas pats, ir tu vik salin tokias mintis, tik va kazkodel po abrazijos is pirmo ciklo nepavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mybiglove7 @ 2013 10 01, 07:05)
Mergaites, gal zinot, kaip yra is tiesu. Gydausi nelemtasias ureaplazmas, ir randu info, kad pakartotinai tikrintis po gydymo tureciau tik praejus 3-6 men  doh.gif  O tai reiskia, kad planavimai tures nusikelt tokiam ilgam laikui. Mano sekancios mmm turetu pasirodyt spalio pabaigoje, po ju ir ketinau atnaujinti planavima, bet dabar visai is veziu ismusta esu  verysad.gif

Nebutinai, gali planuoti ir toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markata: 04 spalio 2013 - 18:47
sveikos
as vis dar kankinuosi mintimis.. net ir nakti sapnuoju,verkiu,guodziuosi kazkam verysad.gif vis tos mintys grizta..
siandiena jau 2,5 men po abrazijos ir dar vis neatejo mmm..buvau ir pas gine pries pora sav jis nieko nemato,sako lauk,turi ateiti verysad.gif nebezinau nei ka galvoti nei ka bedaryt nei kur kreiptis...
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2013 10 07, 19:01)
sveikos
as vis dar kankinuosi mintimis.. net ir nakti sapnuoju,verkiu,guodziuosi kazkam verysad.gif vis tos mintys grizta..
siandiena jau 2,5 men po abrazijos ir dar vis neatejo  mmm..buvau ir pas gine pries pora sav jis nieko nemato,sako lauk,turi ateiti verysad.gif nebezinau nei ka galvoti nei ka bedaryt nei kur kreiptis...

Aš tai siūlyčiau pakeisti ginekologą...
Atsakyti
tai va kad ejau pas kita o ne kur lankydavausi...
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2013 10 07, 20:51)
tai va kad ejau pas kita o ne kur lankydavausi...

O iki abrazijos ciklas reguliarus buvo?
Atsakyti
QUOTE(KrioOo @ 2013 10 07, 21:53)
O iki abrazijos ciklas reguliarus buvo?

taip
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2013 10 07, 18:01)
sveikos
siandiena jau 2,5 men po abrazijos ir dar vis neatejo  mmm..buvau ir pas gine pries pora sav jis nieko nemato,sako lauk,turi ateiti verysad.gif nebezinau nei ka galvoti nei ka bedaryt nei kur kreiptis...

Nereikia leist liudesiui uzvaldyt saves, tai jau ivyko ir nieko nepakeisi, dabar belieka ziuret i prieki. Del nesirodanciu mmm, tai ilgokai jos uztruko, gydytoja turejo skirti duphastona, todel, kaip ir sako KrioOo, reiketu nueit pas kita gydytoja ir paprasyt sprest problema ne siulant laukima, o kitomis priemonemis.
Atsakyti
sveikos, as irgi buvau siandien pas savo gine ir galiu pasakyti ji mane sunervino doh.gif .Padare man eiline echoskipija, viskas gerai, gimda svari, cistu kiausidese nera,ciklas pilnai atsisates. Dar pries tai buvo atliktas paselis , gimdos kaklelyje rado padidejusi liaukocitu kieki, zodziu uzdegimas. tai as jai parodziau tuos tyrimus(juos dariausi ne poliklinikoj), sakau man sake, kad rodo uzdegima gimdos kaklelyje, reikia kazkoki gydyma skirti... Sako tai gerai skirsim, bet siandien negalim, nes ji matai siandien tik echoskiopuoja ir daugiau niekuo kitu neuzsiima, o svarbiausia tuo metu as vienintele paciente buvau, uz duru tuscia, sunku jai buvo recepta man israsyt...Norejo paskirti lapkricio menesiui vizita (aceit jau vaistu israsymui), bet kadangi labai ilgai laukti tai paskyre visai pas kazkokia kita gydytoja, pas kuria as nei kart nebuvus, spalio 18-tai dienai. Ne nu kaip jums patinka....Plius ji man kazka pradejo pezet kad man pries pastojima reikia kontraceptiku pagert (ko as gyvenime nedarius ), sako tada kiausides idealiai dirba ju pagerus... Idomu, kur tai įrodyta, gal jos atvirksciai aptings ir nebenores dirbt...
Gal kuriai nors is jusu irgi po persileidimo pries bandant pastot siule kontraceptikus gert? pasidalinkit, nes as jau nieko nebesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(mireja @ 2013 10 08, 11:42)
sveikos, as irgi buvau siandien pas savo gine ir galiu pasakyti ji mane sunervino  doh.gif .Padare man eiline echoskipija, viskas gerai, gimda svari, cistu kiausidese nera,ciklas pilnai atsisates. Dar pries tai buvo atliktas paselis , gimdos kaklelyje rado padidejusi liaukocitu kieki, zodziu uzdegimas. tai as jai parodziau tuos tyrimus(juos dariausi ne poliklinikoj), sakau man sake, kad rodo uzdegima gimdos kaklelyje, reikia kazkoki gydyma skirti... Sako tai gerai skirsim, bet siandien negalim, nes ji matai siandien tik echoskiopuoja ir daugiau niekuo kitu neuzsiima, o svarbiausia tuo metu as vienintele paciente buvau, uz duru tuscia, sunku jai buvo recepta man israsyt...Norejo paskirti lapkricio menesiui vizita (aceit jau vaistu israsymui), bet kadangi labai ilgai laukti tai paskyre visai pas kazkokia kita gydytoja, pas kuria as nei kart nebuvus,  spalio 18-tai dienai. Ne nu kaip jums patinka....Plius ji man kazka pradejo pezet kad man pries pastojima reikia kontraceptiku pagert (ko as gyvenime nedarius ), sako tada kiausides idealiai dirba ju pagerus... Idomu, kur tai įrodyta, gal jos atvirksciai aptings ir nebenores dirbt...
Gal kuriai nors is jusu irgi po persileidimo pries bandant pastot siule kontraceptikus gert? pasidalinkit, nes as jau nieko nebesuprantu...

Po KT nutraukimo iš tikruju viskas vyksta kaip pagal vadovelį. Suaktyveja kiaušydžių veikla, hormonai išsiskytinėja tokių kiekių kokių ir turėtų. Man išėjo pastot (nors ir nesekmingai) tik pagėrus 4mėn. KT.
Iš kotos pusės, jei ankščiau neturėjai hormoninių sutrikimų, tai ir po A gert KT nebūtina. Aš gėriau, nes gine pabijojo, kad vėl hormonai išsibalansuos. O internete visur šeip ir rašoma kiek skaičiau po abrazijos, persileidimo ar negimdinio kurį laiką saugotis oraliniais kontraceptikais, atseit po to tikimybė didėja naturaliai pastoti.
Dėl vaistų išratymo tavo gine kažkokia pusdurnė.... Siulyčiau susimastyti apie jos kompetenciją. iki 18d. tau tas uždegimas gali sustiprėti ar net kur kitur persimesti.
Jei jau nieko neskyrė bent jau nimesilio pagerk, jis priešuždegiminį poveikį turi.
Atsakyti
Del kontraceptiku tai ji man pasake aceit kiausides veiks idealiai jei pagersiu tris menesius kontraceptikus, tada tipo pastojus man nereiks dufastono gerti..Bet man neaisku viena, kaip ji gali taip teigti jeigu ji isvis man jokiu gyvenime hormoniniu tyrimu nebuvo skyrusi. Tai galetu pirmiausia istirti hormonus ir tada spresti ar tos kiausides veikia gerai ar negerai...O pastojau pries persileidima as is trecio ciklo, su pirmu vaiku pastojau is vis is pirmo ciklo...Nesakau, gal but su progesteronu kazkas negerai, kadangi nepavyko isnesiot antro, bet tai sakyciau tureciau hormonus issitirt ir tada ji turetu sprest ar gerai man tos kaiusides dirba ar negerai. Zodziu spalio 18 nueisiu pas kita gydytoja, paziuresiu ka ta sakys.
Atsakyti