Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(inni @ 2013 09 28, 12:05)
merginos,kurios pacios iskraujavot,kaip jus kraujavot ar labai smarkei,man siandiena pasipyle kraujas krenta dideli kresuliai,ar taip turi buti,pilva maudzia kaip per mmm, kiek laiko taip turetu kraujuoti,bega man daugiau nei per mano iprastas mmm,tai man net baisu pasidare,o ypac kai iskrenta kresuliai dideli,ar taip ir turi buti?

Labai užjaučiu dėl to kas atsitiko 4u.gif
Aš irgi iškraujavau natūraliai. Keletą dienų varė krešuliukais ir gausiu krauju, o vieną kartelį ir toks gana didelis gabaliukas iškrito, lyg pats žirniuko "namelis".. verysad.gif Lengvesnis kraujavimas tęsėsi ilgai, vis atsinaujinantis - pusantro mėnesio.. Pagal daktarę: "taip ir turėjo būti". Tai va..
Na, bet nenuleidžiam nosiuko, sulauksim mes dar savo spindulėlių smile.gif
Atsakyti
Inni, pirmom dienom normalu, kad eina kresuliai. Pagulinek ant pilvo kasdien kai gali, kad neuzsiliktu nieko. Labai uzjauciu console.gif
Atsakyti
pries metus laiko persileidau buvo 6 sav, bet man tikvienas kresuliukas iskrito o paskui apie sav tepliojo ir baigta. pradejau planuoti ta pati menesi (su daktares leidimu) deja planuojam dar iku siol vienintelis akiu dziaugsmas tai augantis sunelis wub.gif pirmas nestumas laimingas uzkibo is pirmo ciklo, antras nelaimingas is 7 o dabar va jau metai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 09 29, 02:01)
pries metus laiko persileidau buvo 6 sav, bet man tikvienas kresuliukas iskrito o paskui apie sav tepliojo ir baigta. pradejau planuoti ta pati menesi (su daktares leidimu) deja planuojam dar iku siol vienintelis akiu dziaugsmas tai augantis sunelis  wub.gif pirmas nestumas laimingas uzkibo is pirmo ciklo, antras nelaimingas is 7 o dabar va jau metai unsure.gif

O pas daktarus neplanuojat eiti?
Atsakyti
QUOTE(KrioOo @ 2013 09 29, 11:17)
O pas daktarus neplanuojat eiti?

einam jau, bet pas vyra su sperma ne fontanai, nu kaip jos daug, ji juda irgi gerai, bet va su morfolofija labai prastai tik 3 proc normaliu formu doh.gif ir daktarai sako kad realiai gali pasiulyti tik ivf su spermiuku atrinkimu, bet mes su vyru pakalbejom kad dar pora metu pagyvensim ramiai ir jeigu nesigaus tada gal ir ivf pabandysim, visdelto juk turim sveika mazyli wub.gif
Atsakyti
aciu visoms uz palaikyma,vakar vakarop jau kresuliu begimas baigesi,tik kraujuoju bet siaip nebesmarkiai,reik manyti kad issivalyti viskas issivale ,ir nebereiks papildomo valymo,treciadieni turiu vizita pas genekologa,kad patikrintu jog viskas jau tvarkoje,o tada jau vel kibsime i darbus,ir manau bus si karta sekmingai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 09 29, 11:04)
einam jau, bet pas vyra su sperma ne fontanai, nu kaip jos daug, ji juda irgi gerai, bet va su morfolofija labai prastai tik 3 proc normaliu formu  doh.gif ir daktarai sako kad realiai gali pasiulyti tik ivf su spermiuku atrinkimu, bet mes su vyru pakalbejom kad dar pora metu pagyvensim ramiai ir jeigu nesigaus tada gal ir ivf pabandysim, visdelto juk turim sveika mazyli  wub.gif

Sekmės Jūms smile.gif
Atsakyti
sveikos.
a mes prie tu ir kaip ir planuojanciu,na ne karstligiskai bet laukiam.
mazdaug pries pusmeti turejau du nesivystancius nestumus,tai ligoninej abu kartus su vaistais isvale. buvau bandziusi tirtis bet pradejus nustojau, lyg toxoplazmoze,bet tepatare laukti apie pusmeti ir vel bandyti. palaukem ir pabandem,keliu dienu begi manau darysiuos testa nestumo. nemanau kad kazkas rimta nes dvi mergaites jau turime,viskas be komplikaciju.
jei istikro laukiuosi ,tai si karta net nedrysiu dziaugtis,nes praitus kartus girdejau kaip sirdele plake, labai dziaugiausi,bet vienas sesiu,o kitas nestumas astuoniu savaiciu,nustojo vystitis.
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
buvau šiandien patikrinimui, viskas jau išsivalė ir atsistatė. leido bandyti po mmm, kurias matė greit atvykstančias wub.gif tikiuosi viskas bus vėl greit, nes ir dukrytė ir angeliukas užkibo iš pirmo ciklo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrai @ 2013 09 30, 07:32)
Sveikos, merginos 4u.gif
buvau šiandien patikrinimui, viskas jau išsivalė ir atsistatė. leido bandyti po mmm, kurias matė greit atvykstančias wub.gif tikiuosi viskas bus vėl greit, nes ir dukrytė ir angeliukas užkibo iš pirmo ciklo thumbup.gif

kaip saunu,didziausios sekmes kad tik greitai viskas pavyktu,ir sy karta butu sekmingai,as ir nebesulaukiu kada viskas baigsis ir galesim vel meginti,ir manau pavyks greitai,nes su siuo angelkiuku is antro ciklo pavyko,reik tiketis dabar irgi pavyks viskas greitai. 4u.gif
Atsakyti
O MB į komandiruotę išvaro visai savaitei, ir taip nelaiku verysad.gif Matyt šį ciklą nieko nesigaus, nebent O ankščiau ateitų rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, gal zinot, kaip yra is tiesu. Gydausi nelemtasias ureaplazmas, ir randu info, kad pakartotinai tikrintis po gydymo tureciau tik praejus 3-6 men doh.gif O tai reiskia, kad planavimai tures nusikelt tokiam ilgam laikui. Mano sekancios mmm turetu pasirodyt spalio pabaigoje, po ju ir ketinau atnaujinti planavima, bet dabar visai is veziu ismusta esu verysad.gif
Atsakyti