Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(inni @ 2013 09 26, 13:22)
na taip ir mane tas kazkiek paguode kai suzinojau kad tai daug kam buna,bet vistiek buvo ir yra labai skaudu,
o tau paciai viskas issivale ar dare isvalyma? unsure.gif

viskas issivale savaime. Man viena diena tik biski teptelejau, lekiau pas gine, ji pažiūrėjo ir sako, kad veikiausiai nesivysto, negalėjau ir nenorėjau tuo patikėt, lėkiau į kitą kliniką tikėdamasi, kad ji suklydo, gal blogai pažiūrėjo ar pan, bet ir ta patvirtino, kad nesivysto, po dar dviejų dienų ėmiau stipriai kraujuoti. Atrodė, kad atėjo laaabai gausios ir skausmingos mmm. bet džiaugiausi, kad pagaliau viskas pasibaigė. Nes tas žinojimas kad jau viskas, bet ir laukimas pabaigos, labai nemalonus. Bet po visko, atėjo palengvėjimas, turbūt ir hormonai atsisatė į vėžes ir pasijutau geriau. Labai linkiu ir tau palengvėjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2013 09 26, 11:33)
viskas issivale savaime. Man viena diena tik biski teptelejau, lekiau pas gine, ji pažiūrėjo ir sako, kad veikiausiai nesivysto, negalėjau ir nenorėjau tuo patikėt, lėkiau į kitą kliniką tikėdamasi, kad ji suklydo, gal blogai pažiūrėjo ar pan, bet ir ta patvirtino, kad nesivysto, po dar dviejų dienų ėmiau stipriai kraujuoti. Atrodė, kad atėjo laaabai gausios ir skausmingos mmm. bet džiaugiausi, kad pagaliau viskas pasibaigė. Nes tas žinojimas kad jau viskas, bet ir laukimas pabaigos, labai nemalonus. Bet po visko, atėjo palengvėjimas, turbūt ir hormonai atsisatė į vėžes ir pasijutau geriau. Labai linkiu ir tau palengvėjimo  4u.gif

kaip gerai tau nors is tos puses kad viskas savaime issivale,to ir as labai noreciau,nes dabar kraujuoju,bet netaip jau ir stipriai,kartais isbega daugiau o kartais visai nebega,tai treciadieni vel paziures jei neissivale darys isvalyma ko labai nenoriu verysad.gif o tu kiek laiko jau buvai?
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2013 09 26, 13:45)
o tu kiek laiko jau buvai?

jei klausi kiek laiko laukiausi, tai 5 savaites ir 4 dienas (mazdaug)
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2013 09 26, 10:18)
sveikos ir as esu su nekokiom nuotaikom,man itare nesivystanti,dar laukiam treciadienio patvirtinimui,bet jau nesitikiu gero,nes kraujuoju,pagal viska man 8sav bet vaisiaus nemasto,o puslyte kaip 5sav nestumo,tad kad tiek skirtusi pastojimas net nebesitiki,taip negera kad negaliu,tiek laukem norejom leliuko ir nieko,manau kad po visko galesim iskarto planuotis kita leliuka ir bus jau viskas sekmingai  verysad.gif

group.gif
labai panaši mano situacija, kai su pirmu nebuvo jokių nesklandumų, o čia bats ir kažkas negerai. man turėjo būti 6 sav ir 3 dienos. vaikiukasn ustojo vystyti 5 sav verysad.gif džiaugiuosi tik, kad viskas išsivalė savaime. laukiu mmmm labai noriu kibti į darbą. Linkiu kuo greičiau atsigauti ir kad viskas susitvarkytų savaime 4u.gif
Atsakyti
bet vel kaip bus baisu bandyti dar karta nes jau bus tokia baime kad tik viskas butu gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2013 09 26, 14:45)
bet vel kaip bus baisu bandyti dar karta nes jau bus tokia baime kad tik viskas butu gerai unsure.gif

Baisu, bet bent jau pas mane, noras didesnis už baimę wub.gif
Atsakyti
dar nebuvau. bet kai pasibaigs kraujavimas, būtinai nueisiu. tiesiog pati padariau išvadas. kaip kitaip kai tiek daug kraujo 4u.gif
[/quote]
tavo vietoj nueiciau pasitirinti, juk jie pasiziuri echoskopu ir kraujuojant, tuo labiau kad kai pasakai jog nestumas ir karujuoji, jie turi priimti ekstra..., be jokiu eiliu. As kai pirma karta kraujavau, man pasiziurejo, vaisius buvo dar gyvas, geriau dufastona ir vaisiukas vystesi dar dvi savaites normaliai, bet po dvieju savaiciu prasidejo vel kraujavimas, tada jau patvirtino, kad viskas sad.gif
Atsakyti
Laba diena visoms. Vakar man ivyko perseleidimas kraujavau penkios dienos, dabar ligoninei, abrazija dare. Nors vaisius iskrito savaime, namie, bet vistiek valyma padare. Nestumui buvo jau 8savaites. Skausmas nerealus, kaip atsigaut? Taip norejom vaikelio.. odabar kaip suprantu vos ne po puses metu bandyt tik tai galima bus, jetus kaip ilgai.. ir tuo paciu baisu, nenoriu daugiau patirt siu skausmu, tiek sielos tiek fizinio... po kiek laiko jus pradedat planuot? Dar nespejau temus perskaityt tai nieko nzn
Atsakyti
QUOTE(tantami @ 2013 09 27, 10:37)
Laba diena visoms. Vakar man ivyko perseleidimas  kraujavau penkios dienos, dabar ligoninei, abrazija dare. Nors vaisius iskrito savaime, namie, bet vistiek valyma padare. Nestumui buvo jau 8savaites. Skausmas nerealus, kaip atsigaut? Taip norejom vaikelio.. odabar kaip suprantu vos ne po puses metu bandyt tik tai galima bus, jetus kaip ilgai.. ir tuo paciu baisu, nenoriu daugiau patirt siu skausmu, tiek sielos tiek fizinio... po kiek laiko jus pradedat planuot? Dar nespejau temus perskaityt tai nieko nzn

Sveika, uzjauciu del praradimo 4u.gif Na o del laukimo pusmeti, tikrai nemanau, kad tiek reikia, stebek save, jei nekils komplikaciju, jausiesi gerai, ciklas atsistatys, po pirmuju ar antruju mmm galesi bandyti. Is pradziu man irgi baisu buvo, nes skausmai draske nerealus, viduj jauciausi slyksciai, bet va praejo 1.5 men ir jauciuosi atsigavusi. Siaip jei nesidarei lytiskai plintanciu ligu tyrimu, pasidaryk juos, as pasitikrinau ir rado ureaplazma, todel dar porai menesiuku planus teks atideti. Pasveiksiu, pastiprinsiu organizma ir tikesiuosi, kad kitas kartas bus sekmingas.
Atsakyti
QUOTE(tantami @ 2013 09 27, 11:37)
Laba diena visoms. Vakar man ivyko perseleidimas  kraujavau penkios dienos, dabar ligoninei, abrazija dare. Nors vaisius iskrito savaime, namie, bet vistiek valyma padare. Nestumui buvo jau 8savaites. Skausmas nerealus, kaip atsigaut? Taip norejom vaikelio.. odabar kaip suprantu vos ne po puses metu bandyt tik tai galima bus, jetus kaip ilgai.. ir tuo paciu baisu, nenoriu daugiau patirt siu skausmu, tiek sielos tiek fizinio... po kiek laiko jus pradedat planuot? Dar nespejau temus perskaityt tai nieko nzn

uzuojauta didziule verysad.gif man paciai dare abrazija 12 sav.,vaisiui buvo 9sav. buvo sunku,bet neilgai.po pirmu mmm kibom vel i darba ir turim jau rezultata 6 sav. Dabar man baugoka ,bet visgi tikiuosi kad pavyks isnesioti. Nenusimink ir tu viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz palaikyma. Tikrai manau laikas gydo. Del puses metu man irgi pasirode ilgokai..manau tris ciklus palauksiu ir kibsim i darba. Dabar galvoju stiprint organizma natiraliais paoildais ir manau viskas bus gerai.. tikrai tikiu kad mums visoms butinai pavyks ir pagimdysim dar ne viena vaikiuka 4u.gif
Atsakyti
merginos,kurios pacios iskraujavot,kaip jus kraujavot ar labai smarkei,man siandiena pasipyle kraujas krenta dideli kresuliai,ar taip turi buti,pilva maudzia kaip per mmm, kiek laiko taip turetu kraujuoti,bega man daugiau nei per mano iprastas mmm,tai man net baisu pasidare,o ypac kai iskrenta kresuliai dideli,ar taip ir turi buti?
Atsakyti