Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Pikčiurna @ 2013 04 24, 16:33)
O gal tik menamos mmm? Nebandei NT darytis dar?

Pasidariau šiandien,tai vaiduokliukas dar matosi. Bet jau ryškus turėjo būt.
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 04 24, 18:01)
Pasidariau šiandien,tai vaiduokliukas dar matosi. Bet jau ryškus turėjo būt.

Jeigu butu buves nestumas, tai NT dar butu ryskus, nes net apie dvi savaites po persileidimo dar gali rodyti teigiama. Taip greit neisblanksta, nes hormonai neisnyksta iskart g.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 04 24, 15:45)
Ai merginos......

leisk apsikabinti....

BT nukritimas man yra neginčijamas požymis, kad viskas baigta...

bandom dar, nu kada nors gal pasiseks. Turi pasisekt.
Atsakyti
QUOTE(jage @ 2013 04 24, 18:51)
leisk apsikabinti....

BT nukritimas man yra neginčijamas požymis, kad viskas baigta...

Buna ir kitaip smile.gif pvz., pas mane jau buvo viskas, o BT laikesi kokia buvusi visa nestuma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikčiurna @ 2013 04 24, 19:17)
Jeigu butu buves nestumas, tai NT dar butu ryskus, nes net apie dvi savaites po persileidimo dar gali rodyti teigiama. Taip greit neisblanksta, nes hormonai neisnyksta iskart  g.gif

Labai ryškus negalėjo būt,nes mmm tik rytoj turėjo būt smile.gif man NT niekada nevaiduokliavo,todėl žinau,kad taip nebuvo ir šį kartą. II matosi.. Kai pirmasis nesivystė,tai po pašalinimo su vaistais, NT dar savaitę rodė II.

Papildyta:
QUOTE(jage @ 2013 04 24, 19:51)
leisk apsikabinti....

bandom dar, nu kada nors gal pasiseks. Turi pasisekt.

Ačiū tau 4u.gif
Žinoma,mum visom anksčiau ar vėliau tikrai pasiseks!
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 04 24, 19:12)
Labai ryškus negalėjo būt,nes mmm tik rytoj turėjo būt smile.gif man NT niekada nevaiduokliavo,todėl žinau,kad taip nebuvo ir šį kartą. II matosi.. Kai pirmasis nesivystė,tai po pašalinimo su vaistais, NT dar savaitę rodė II.

Na, tada aisku 4u.gif
Atsakyti
Starrgirl console.gif friends.gif kaip jautiesi?...
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2013 04 24, 21:01)
Starrgirl console.gif friends.gif kaip jautiesi?...

Ačiū friends.gif Vakar negalėjau sulaikyt ašarų, atrodo,kodėl ir šį kartą nebuvo lemta pagaliau džiaugtis.. Bet išsiverkus palengvėjo smile.gif Geriau taip,nei vėliau..
O dar kaip tyčia esu viena,nes MB kursuos ir toli nuo manęs. Bet nėra kada liūdėt,nes dirbu,o vakarais siuvinėju, blogom mintim nepasiduodu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, lankausi ir pas jus temoje su rupimu klausimu.
Turiu 4,5 metu dukra. Kai planavome ja pastojau is antro karto. dabars u vyru darbuojames jau pusmeti ir nieko ax.gif
Vaika zindziau ilgokai, ir to pasekoje issibalansavo hormonai... 2011 vasara man dare gimdos gleivines valyma (nezinau ar tai vadinama abrazija ar ne) g.gif
Todel viska suvedu i tai, kad dabar sunkiau pastoti, nors laiko praejau jau beveik su metai, bet ir mmm nereguliarios ir KT geriau po to apie puse metu.
Tai klausimas:) Ar tai gali i takoti sunkesni apsivaisinima, arba kad ta vadinamoji puslele neissilaiko, nes pora kartu jauciau, kad nestuke.gif bet po kiek laiko labai stipriai persirkdavau mmm.
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 25, 11:07)

Turiu 4,5 metu dukra.

vadinasi, Tu vaisinga. Jei tėtis tas pats nusimato, tai ir jis vaisingas.. bent jau man ginekologas taip aiškino, kai tyriausi dėl galimo nevaisingumo po serijos persileidimų.
o kodėl nesigauna? jei žinočiau, pati čia nesėdėčiau.
Pirmas lelius mums užkibo per pirmą bandymą ovuliacijos metu. Iki tol du metus per pačią ovuliaciją neturėdavom santykių, tai ir nėštumo nebuvo. Dabar treti metai taikom beveik išskirtinai tik ovuliacijos metu ir vaikelio susilaukti nepavyksta....
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 04 24, 20:12)
Kai pirmasis nesivystė,tai po pašalinimo su vaistais

Laba diena,

As noreciau paklaust, kaip jums pasalino su vaistais? Jus paprasciausiai kazka isgeret( ar suleido) ir jums jis pasisalino? Nes siuo metu yra ir man nesivystantis, 5-6 sav, embriono dar nera , bet va rytoj manes laukia abrazija verysad.gif , tai ir galvoju, gal ir man prasyti vaistu, taip geriau, kad pats issivalytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2013 04 28, 16:38)
Laba diena,

As noreciau paklaust, kaip jums pasalino su vaistais? Jus paprasciausiai kazka isgeret( ar suleido) ir jums jis pasisalino?  Nes siuo metu yra ir man nesivystantis, 5-6 sav, embriono dar nera , bet va rytoj manes laukia abrazija  verysad.gif , tai ir galvoju, gal ir man prasyti vaistu, taip geriau, kad pats issivalytu?  g.gif

Labas as irgi nesivystanti pasirinkau su vaistai kad pasisalintu tai man gimdymo namuose dave 9 tableteles igeriau 3 iskart lukusias 6 vel po tris tabletes kas 6h. zodziu vos isgerus 3 prasidejo lengvi saremiai... vaistu pavadinimu nepamenu, bet man vistiek normaliai nepasisalino, po men dare A
Atsakyti