Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(TajaM @ 2013 09 25, 16:26)
sveikos mergaites. labai optimistiškai nuteikia, kad kitos būsimos ar esamos mamytės planuoja iškart po nesėkmių. šaunuolės  4u.gif  mano žirniukui buvo 1,5 mėn. kai staiga vakar ėmiau stipriai kraujuoti. lyg būtų atėjusios mėnesinės. supratau kad likau viena  verysad.gif  tik niekaip nesuprantu kaip tai galėjo nutikti, man 25 metai, esu sveika, bent jau jaučiuosi, ir kaip negalėjau jo išlaikyti? turiu biškeli problemų su kelėnu, bet negi tai galėjo paskatinti žirniuko išėjimą? nors lyg ir kraujuoju antra diena, krutinė vistiek labai jauti ir kieta. nėra apetito, lakstau i tualeta. kada tie nėštumo simptomai pranyks? tai po šio kraujavimo galiu vėl planuot? aišku pas daktara keliausiu pasibaigus mmm.

o pas gydytoja buvai? jis patvirtino persileidima? nes is posto nelabai supratau ar pati padarei isvadas, kad persileidai, ar gydytojas patvirtino?
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2013 09 25, 15:54)
Kiek skaitinėjau, tai būna, kad sako dar ir pusmetį palaukti, tai jei turi kokį pora nesėkmių, plius nepagauni iškart II tai gali ir pensijos sulaukti tokiais tempais (ypač jei pradedi planuot vėlai)  unsure.gif

as galiu pasakyti is savo patirties, ka sake man gydytoja.

Tris savaites po persileidmo nepatartini myliukai, kad neuznesti infekciju;
Patartina palaukti bent jau menesi, iki vadinamu pirmu menesiniu, jei nestumas nutruko ankstyvoje stadijoje ir jei jis nera besikartojantis reiskinys.
Nestresuoti, jei nesiseka pastoti, tai nepulti aiskinti "kazka jie padare bevalydami, neissivale ar dar kitaip pakenke"!!!!

Mano asmenine patirtis:
Jei nori tirtis, del ko tai ivyko - EIK!!! kad ir privaciai ir neklausyk ka sako gydytojai. Ir pati nusiraminsi ir jei rasi priezasti issigydisi ir viskas bus gerai!!
Atsakyti
Man gydytoja, pas kuria buvau ta diena, kai prasidejo persileidimas, sake palaukti 3 men, kita, pas kuria buvau veliau pasitikrinti, ar issivale viskas, sake, kad po pirmuju mmm jau galima, kadangi mano atveju nebuvo abrazijos, nekilo komplikaciju ir pan. Taciau ciklas issiderino, mmm sulaukiau tik vakar, t.y. praejus 43 d. po persileidimo. Na bet kuriuo atveju turiu zarazu, dar visas antibiotiku ciklas laukia, taciau jei viskas ok, lapkriti jau noreciau pradet bandyt smile.gif
O del tyrimu, tai jei yra abejoniu, verta juos darytis, bent jau pasitikrint nuo visokio brudo, is asmenines patirties sakau, sventai tikejau, kad jau as tai nieko neturiu negero, bet va, staigmenele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mybiglove7: 26 rugsėjo 2013 - 06:54
Labas rytas 4u.gif
klausiau ginės, ką reikėtų išsitirti, tai ji pasiūlė hormonų balansą, lytiškai plintančias ligas ir kažkokias ten plazmas. Gal ir kvailas klausimas, bet lytiškai plintančios ligos plinta tik lytiniu keliu? ar tarkim galima užsikrėsti per nešvarias rankas ar viešajame tualete?
Atsakyti
sveikos ir as esu su nekokiom nuotaikom,man itare nesivystanti,dar laukiam treciadienio patvirtinimui,bet jau nesitikiu gero,nes kraujuoju,pagal viska man 8sav bet vaisiaus nemasto,o puslyte kaip 5sav nestumo,tad kad tiek skirtusi pastojimas net nebesitiki,taip negera kad negaliu,tiek laukem norejom leliuko ir nieko,manau kad po visko galesim iskarto planuotis kita leliuka ir bus jau viskas sekmingai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2013 09 26, 07:00)
Labas rytas  4u.gif
klausiau ginės, ką reikėtų išsitirti, tai ji pasiūlė hormonų balansą, lytiškai plintančias ligas ir kažkokias ten plazmas. Gal ir kvailas klausimas, bet lytiškai plintančios ligos plinta tik lytiniu keliu? ar tarkim galima užsikrėsti per nešvarias rankas ar viešajame tualete?

Nebūtinai. Tikrindavausi kas 6 mėn (prieš 7 metus buvau išprievartauta), jokių ligų nerado. Vieną kartą nuėjus pas ginę, aptiko Papilomos virusą ten - karputes. Aš jau nežinojau kur akių dėt. O ji manęs ir paklausė - buvai viešajam wc? Pakrapščiau atmintinę ir daėjo, kad visgi festivalyje buvau. Niekada nesėdu niekur ant klozeto, bet matyt rūrą nusivaliau ir brūkštelėjau su tualetiniu (kad ir savu). Kita ginekologė kitą dieną paklausė, ar skutuosi. Na klausimas labiau buvo parodinis, kadangi ten kaip tik viskas pašalinta buvo. Sakė, jog galėjau ir pati save įpjovusi užkrėsti. O trečia ginė pasakė, kad jeigu vyras turi bent vieną karpą ant kokios nors kūno dalies - tai jis yra nešiotojas. Kartu mes jau 5timetai, nei jis kitų santykių nei aš neturėjom, o va karpą tai jis dar iki susipažįstant ant pėdos turėjo (jo mama sakė, kad vaikystėj atsirado ir niekaip nėjo išnaikinti). tai va, Papilomos virusas - priskiriamas prie LPL taipogi, bet juo užsikrėsti galima ne vien lytiniu keliu wink.gif
Tiesa, viena iš šių gydytojų dar mestelėjo, kad galimas dalykas, jog vyras/aš pasisveikinom rankos paspaudimu su kažkuo, kas iš wc išėjo rankų nenusiplovęs ir apsikrėtęs wink.gif Po tų žodžių pasidariau pedantiška šiuo klausimu - plaunu ir prieš ir po wc ir pasisveikinusi/atsisveikinusi su įvairiais žmonėmis. Rankos net sausėja, bet... Visgi geriau, negu nieko.
Nuoroda apie LPL
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2013 09 26, 07:00)
Labas rytas  4u.gif

Labas rytas,
pradek nuo lytiskai plintanciu ligu, prie kuriu siaip ir plazmas priskiria (mikoplazmos ir ureaplazmos), nors man gydytoja sake, kad tos plazmos ner tik lytiskai plintanti liga, gali atsirasti ir del organizmo ypatumu (ala kaip grybelis koks). Bet siaip, kiek esu domejusis tomis visomis veneros ligomis, tai pasigaut jas kazkur kitur laaaabai maza tikimybe g.gif Tai va savo brangiausiaji kita savaite veju tikrintis, tikiuosi daugiau "gerybiu" nebesuras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(inni @ 2013 09 26, 09:18)
sveikos ir as esu su nekokiom nuotaikom,man itare nesivystanti,dar laukiam treciadienio patvirtinimui,bet jau nesitikiu gero,nes kraujuoju,pagal viska man 8sav bet vaisiaus nemasto,o puslyte kaip 5sav nestumo,tad kad tiek skirtusi pastojimas net nebesitiki,taip negera kad negaliu,tiek laukem norejom leliuko ir nieko,manau kad po visko galesim iskarto planuotis kita leliuka ir bus jau viskas sekmingai  verysad.gif

kaip liudna skaityt tokias naujienas, iskart grazina mane i prisiminimus apie mano ivyki verysad.gif Laikykis, turesim mes tuos savo leliukus vis tiek 4u.gif
Atsakyti
Ačiū panos, ech kaip norisi greičiau persikratyt viską ir griebtis planavimo darbų ax.gif tarkime visi atsakymai būtų geri, tai tuomet kas lieka kaltas dėl nesėkmės, atsitiktinumas ar dar gali būti tarkim kažkas mūsų genetikoj užkoduota? Tada tektų pas genetikus kulniuoti, tiesa?
Man taip pikta, kai paskaitinėji, pasižiūri tv ir ten pamatai, kad anoreksikės ar živ nešiotojos ar dar ten kokios narkomanės ir alkoholikės sugeba ir pastoti be problemų ir susilaukti šimto vaikų... o nori, lauki, geri visokius folius, dedi visas pastangas, kad tik viskas būtų gerai... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(inni @ 2013 09 26, 10:18)
sveikos ir as esu su nekokiom nuotaikom,man itare nesivystanti,dar laukiam treciadienio patvirtinimui,bet jau nesitikiu gero,nes kraujuoju,pagal viska man 8sav bet vaisiaus nemasto,o puslyte kaip 5sav nestumo,tad kad tiek skirtusi pastojimas net nebesitiki,taip negera kad negaliu,tiek laukem norejom leliuko ir nieko,manau kad po visko galesim iskarto planuotis kita leliuka ir bus jau viskas sekmingai  verysad.gif

inni verysad.gif rodos mes buvom susitikę gegužiukų temoje? Labai užjaučiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2013 09 25, 13:50)
Taja, labai užjaučiu, pati persileidau būdama šešių savaičių, ištisai verkiau tris dienas, bet po dar kelių dienų grįžau į normalų gyvenimą

4u.gif ačiū už palaikymą. dabar tik noris kuo greičiau į darbus kibti smile.gif

QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 09 25, 13:51)
kiek gyd tiek ir nuomoniu, bet uzsienyje niekas nesako, kad reikia laukti 3men, o tu naturaliai persileidai, tao jei tik noro yra pirmyn 4u.gif

4u.gif pakėlė nuotaika šie žodžiai smile.gif

QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2013 09 25, 13:54)
Kiek skaitinėjau, tai būna, kad sako dar ir pusmetį palaukti, tai jei turi kokį pora nesėkmių, plius nepagauni iškart II tai gali ir pensijos sulaukti tokiais tempais (ypač jei pradedi planuot vėlai)  unsure.gif

tai jau taip smile.gif

QUOTE(mireja @ 2013 09 25, 14:11)
o pas gydytoja buvai? jis patvirtino persileidima? nes is posto nelabai supratau ar pati padarei isvadas, kad persileidai, ar gydytojas patvirtino?

dar nebuvau. bet kai pasibaigs kraujavimas, būtinai nueisiu. tiesiog pati padariau išvadas. kaip kitaip kai tiek daug kraujo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2013 09 26, 08:59)
inni  verysad.gif rodos mes buvom susitikę gegužiukų temoje? Labai užjaučiu  verysad.gif

taip ten pat buvom susitikusios,bet vat ir mane ta nelaime aplanke verysad.gif
nu niekad nebuciau pagalvojusi kad man taip bus,pirmas vaikutis pas mane buvo be jokiu bedu ir problemu nestumas buvo super,o vat dabar net pastoti normaliai neisejo unsure.gif
as ir laukiu kada viskas greiciau baigsis ir galesiu planuoti toliau,tas treciadienis dabar kaip amzinybe,o ir pilva skaudeti pradejo,kraujuoju vis po biski,kazkaip noreciau kad geriau pati iskraujuociau nei valyma darytu
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2013 09 26, 12:41)
taip ten pat buvom susitikusios,bet vat ir mane ta nelaime aplanke verysad.gif
nu niekad nebuciau pagalvojusi kad man taip bus

Taip, aš ir negalėjau patikėti, kad man tai nutiko. Buvau tikra, kad man viskas bus gerai. Bet įvyko kas įvyko, lengviau buvo ištverti, kai pradėjau skaitinėti forume, kad labai daug moterų tą patiria, tada nustojau savęs gailėti, nes supratau, kad gali būti ir blogiau, o ir nesu vienintelė kuriai taip atsitiko. Anksčiau ar vėliau, lelius ateis ir pas mus, nenukabinkim nosies mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2013 09 26, 10:55)
Taip, aš ir negalėjau patikėti, kad man tai nutiko. Buvau tikra, kad man viskas bus gerai. Bet įvyko kas įvyko, lengviau buvo ištverti, kai pradėjau skaitinėti forume, kad labai daug moterų tą patiria, tada nustojau savęs gailėti, nes supratau, kad gali būti ir blogiau, o ir nesu vienintelė kuriai taip atsitiko. Anksčiau ar vėliau, lelius ateis ir pas mus, nenukabinkim nosies  mirksiukas.gif

na taip ir mane tas kazkiek paguode kai suzinojau kad tai daug kam buna,bet vistiek buvo ir yra labai skaudu,
o tau paciai viskas issivale ar dare isvalyma? unsure.gif
Atsakyti